tiistai 24. marraskuuta 2009

Pimeä puoli

tunnetila: paljastus

Tyttömäinen ei ole sana jonka tulee mieleen ensimmäisenä kun minua ajattelee. Kai. Tai mistä minä tiedän miten habitukseni mielletään. Noh, yhtä kaikki, lentolaukkua pakatessani minulle tuli hyvin tyttömäinen olo.

Kaivoin esiin kaikilla matkoilla mukanani kulkevan Laundry Bagin johon kasaan reissun aikana likaantuneet vaatteet, sekä saman sarjan Shoe Bagin jossa kuljetan laukussa kakkoskengät ettei muut mukaan pakatut tavarat likaannu. Lisbeth Dahlin tyttömäiset, suloisen vaaleanpuna-valkoraidalliset ja vintage-henkeen kuvioidut pussukat olen ostanut jo useampi vuosi sitten, mutta muovimainen materiaali ei ole mennyt miksikään ja pidän edelleen sievistä pusseista.

Image and video hosting by TinyPic


Matkapussukat ovat vilahdelleet blogissani aiemminkin, joten ihan yllätyksenä nämä reissaajat eivät teille varmaankaan tulleet. Seuraavassa kuitenkin se ehkä hieman enemmän huvittuneita naurahduksia (tai järkyttyneitä huudahduksia) aiheuttava reissukaverini: kesällä Kuopiosta löytämäni nimilappu matkalaukkuun. Heh, musta-hopea-vaaleansininen-pinkki-överi-krumeluuri-sydän! Tämä on jo niin kitchiä että sitä on pakko fanittaa. Tohkeissani kirjoitin nimeni sydämen toisella puolella olevaan osoitekenttään ja hymyilin valtavaa lätkää katsellessani kuin Naantalin aurinko.

Image and video hosting by TinyPic


Myös rakkain löytöni aikoihin, Greyhoundin nahkainen monitoimipussukka pääsee matkustamaan kanssani. Tämä nahkainen ihanuus on huomattavasti lähempänä omaa tyyliäni ja yleistä olemustani. Mutta pieni (tai ehkä vähän överikin) tyttömäisyys on välillä kivaa ja nautin suunnattomasti pakatessani reissuballeriinat herkullisen naiselliseen pussukkaan.

Mitäs sanotte, onko teillä tavaroita jotka eivät ole "ihan teitä" mutta tykkäätte niistä silti niin paljon että ette halua niistä luopua? Tai asioita joita fanitatte salaa?

9 kommenttia:

 1. Noi Lisbeth Dahl-pussit on kyllä aivan ihania!

  VastaaPoista
 2. Oi, miten ihana laundry bag! Mistä noita saa?

  VastaaPoista
 3. Minä huomaan usein, että vuosien mustiinpukeutumisen, mustan tukan ja tummien meikkien jälkeen sekä minä, että muut ovat niin kiinni tässä mielikuvassa että sitä ei horjuta mikään. Minut mielletään edelleen synkeäksi vaikka hiukset on värjätty superblondiksi ja vaatteetkin jopa valkoisia. Jopa minä ajattelen itseäni edelleen tummahiuksisena enkä tunnista esimerkiksi itseäni kuvauksesta "toi blondi tossa". Se on jotenkin huvittavaa koko ajan. :D

  VastaaPoista
 4. hihii, onhan noita! ties mitä kummajaisia kaapin perältä löytyykään.. itsekseen esiteltynä selkeimmin ei-minua oleva vaatekappaleeni on varmaan kirkkaan kanariankeltainen AA:n jättihupparini. Toisaalta, se on yksi käytetyimpiä vaatteitani - tanssijuttuihini kun en viitsi pukea mitään kireää ja huppari lämmittää kivasti alkukankeaa enskua. :)

  VastaaPoista
 5. Minulla on paljonkin asioita, joita fanitan, mutta jotka eivät sovi ainakaan arkiseen minääni, mm. värikkäitä hiuskukkia jne. Taidan muutenkin olla sekä pukeutumisessa, että sisutamisessa aika kaksijakoinen otus, toinen minäni kaipaa valkoista selkeyttä ja toinen kerää kaikkea kiiltävää, hassua ja värikästä ympärilleen, koita siinä siiten tasapainotella!

  VastaaPoista
 6. Julkisen blogikuvani perusteella minua ei ehkä ensimmäisenä kuvittelisi farkku-rokkitytöksi, mutta sellainenkin puoli minusta löytyy :)

  VastaaPoista
 7. J.: Ne on! Ja vielä näppäriä!

  Heidi: Omani ostin Suomesta, muistaakseni Daystä täältä Helsingistä.

  visuaalisesti vaativa kottarainen: Heh, en voi edes kuvitella olevani blondi! Hui! Olen varma, että minulla olisi samanlaisia vaikeuksia ottaa vastaan "blondi"-kommentteja. :)

  enskumuisku: Se on jännä miten jostain "ei-yhtään-mua" voikin yllättäen tulla lemppari. Juurikin siksi että se on niin erilainen kuin mikään muu omistamasi juttu.

  Joy: Heh, tunnistan myös itseni tuosta valkoisen selkeyden ja hassun sekä värikkään yhdistelemisen kanssa tasapainoilusta. Mieheni on minimalisti ja pidän tyylistä itsekin. Mutta silloin tällöin yritän ujuttaa mukaan jotain tosi överiä krumeluuria josta, syystä tai toisesta, tykkään.

  Ilona: Mun mielestä sun habituksessasi on sellaista fiftarifibaa, joten farkut ja nahkarotsi sopii "toiseen minääsi" oikein hyvin. :)

  VastaaPoista
 8. Mun omituiset fanitukset löytyy lähinnä kai tuolta musiikki-puolelta enemmän kuin mistään muualta. Kaikki muu on oikeastaan aikalailla mun tyylistä. Musiikkimaku on vaan omituinen, vaikka kaipa sekin on sitten mun tyylistä =) Nojoo, jos pitää alkaa kaivelmaan niin se että pukeudun kohtalaisen naisellisesti ei ehkä ihan natsaa yhteen mun scifi-fanitukseni kanssa. Harva varmaan tietää että mun lempparisarjoja on Star Trek ja Stargate.

  VastaaPoista
 9. Rhia: Heh, minunkin musiikkimakuani joskus kummastellaan. Toisaalta olen raskaamman musiikin ystävä mutta olen mm. lentänyt varta vasten Göteborgiin Justin Timberlaken keikalle. Oli hyvä keikka! :)

  VastaaPoista