perjantai 20. marraskuuta 2009

Iiihahaaa!

tunnetila: ilo

Eikös seeprat hirnahtele ja hörise kuten hevoset? Minun seeprani ainakin hirnahtelee päivittäin iloisena kaulassani. Käytän sitä joka päivä, ihan kaiken kanssa! Tämä koru on paras ostos aikoihin. Harva asia tekee asusta kuin asusta hauskemman ja kantajastaan iloisemman kuin tämä koru. Seepran silmät ovat sikkuralla, joten sille voi kuvitella monta ilmettä, esimerkiksi se voi olla kantajansa tapaan uninen tai vaikkapa naurava.

Ajattelin korun ostaessani että käytän sitä poolojen kanssa. Nyt koru on päässyt mukaan jokaiseen asuuni, oli päällä sitten poolo tai o- tai venepääntiellä varustettu paita. Olen käyttänyt korua myös muutaman erilaisen v-pääntien kanssa ja aina se näyttää minusta kivalle. Ehkä olen menettänyt arvostelukykyni täysin seepran kiedottua minut pauloihinsa, mutta sama se. Näytti miltä näytti, tärkeintä on että itse tykkään! Eilen seepra piristi työpäivääni ja muuten tylsää asuani näin.

Image and video hosting by TinyPic

neuletakki Filippa K, paitapusero Stradivarius,
koru Claire Pain, housut Tiger of Sweden

Olen sitä mieltä että jokaisella pitäisi olla oma seeprakoru! Lupaan, että jos joskus voitan lotossa paljon rahaa, ostan kaikille blogini lukijoille omat seeprakorut. Paitsi tietysti heille joiden mielestä tämä on kamala. Heidän ei ole pakko ottaa korua vastaan vaikka ajan kanssa ystävyys saattaisi tullakin kysymykseen. Onko teillä tällä hetkellä joku suosikkivaate tai asuste johon haluaisitte pukeutua joka päivä? Lottovoittoa odotellessa!

3 kommenttia:

 1. ihana koru, upea tuo valkoinen paita ja muutenkin täytyy sanoa, että sun blogisi piristää mun (välivuotta viettävän koulunavustajan) kahvitaukoja mielettömästi :>

  VastaaPoista
 2. Mulle kanssa tuommoinen koru :) Se kyllä sopii asun kuin asun kanssa.

  VastaaPoista
 3. Liisa: Voi kiitos! Olipa kiva kuulla! Valkoinen paita on muuten kiva mutta rypistyy anteeksiantamattoman helposti! Henkäyksen ohuen puuvillan huonoja puolia..

  Heidi: Niin sopii! Jos mä voitan lotossa niin täältä tulee sullekin oma seepra. Tai siis seeprakoru.. ;)

  VastaaPoista