perjantai 27. marraskuuta 2009

Huhuu, aurinko?

tunnetila: ärrinmurrin

Nyt olisi vähän asiaa sille heebolle joka ensimmäisenä keksi tulla asumaan Suomeen... Ei tässä ilmastossa voi ihminen elää, ainakaan onnellisesti. Ainakaan jos saa kaamoksen keskellä vähänkään maistiaisia ja muistutusta että on olemassa myös jotain ihan muuta, esim. aurinko ja paljaat varpaat balleriinoissa. Kotona siis ollaan. Voi helevetin kuustoista!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

13 kommenttia:

 1. Herttainen joka ei jaksa kirjautua27/11/09 23:15

  Helvetin kuustoista, sitä juuri! Itsekin täällä makaan ihan puolikuolleena, täysi jaksamattomuus iskenyt. Ei kauheesti helpota että koko ajan on pimeetä. Onneks voi katsoa sun valoisia kuvia :)

  Tsemppiä viikonlopun puhteisiin!

  VastaaPoista
 2. Hih, tervetuloa kotiin :D

  VastaaPoista
 3. ääääääh. helvetin kuustoista noita siun kuvia. mie painaudun kiinni sohvaan kädet puuskassa, murjottavana ja kateellisena. ja ulkona sataa ja on typerä ilma.

  VastaaPoista
 4. AnneVee: Mä olen harvoin mistään kenellekään kateellinen mutta tällä hetkellä olen minäkin kateellinen jokaiselle ihmiselle joka on jossain lämpimässä ja ihanassa maassa! :)

  Herttainen: Kiitos samoin, tsemppiä itsellesi ja jaksamista sinne muutenkin. Toimisikohan sellainen valolamppu (vaimikäseon) oikeasti..?

  Shandi: No kiitos kiitos! :) Joko sulla on se kynsilakka vai metsästänkö ensi viikolla?

  Norppis: Nyt jätät kaikki velvolisuudet taka-alalle ja varaat äkkilähdön jonnekin lämpimään ensi viikoksi!

  Kelan oikeastaan pitäisi korvata kaamosaikaan jokaiselle halukkaalle parin viikon virkistysmatka lämpimään ja valoisaan. Vähentäisi varmasti masennusta ja pienentäisi korvattavia lääkekustannuksia. Paitsi se kotiinpaluu voi olla sitten taas liian rankka..

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Voin melkein maistaa nuo kylmät juomat suussani. Ja nyt vituttaa entistä enemmän tämä kamala harmaus ja vesisade :D

  VastaaPoista
 6. ravenwaves: Heh, kiva että muitakin vituttaa. :) Paitsi tänään paistoi päivällä aurinko, ehkä tunnin. Jee, olin ihan fiiliksisä!

  VastaaPoista
 7. Prefecta: Kiitos! Kyllä tämä tästä alkaa sujua.. :)

  VastaaPoista
 8. Oi Barcelona ja noi marketin ihanat "mehut/smoothiet"... <3

  VastaaPoista
 9. Maissi: Niinpä, niinpä!!! Maistan oikein suussani nuo ihanat ja raikkaat juomat. Ja hei, noi maksoi euron kappale! Tuli maistettua lähes joka makua. :)

  VastaaPoista
 10. Älä muuta sano!! Olen muutenkin ihan kaamosmasennuksen vallassa ja kun tulin takaisin Berliinin matkalta, iski vielä suurempi masis. Täytyy muuttaa ulkomaille, ei tässä nyt muu auta!

  VastaaPoista
 11. Anna-Maria: Heh, meillä on ollut jo useamman vuoden "muutto ulkomaille" -keskustelut mutta jotenkin sitä vaan edelleen täällä ollaan. Olisi kyllä ihana myydä kämppä ja lähteä vaikka vuodeksi-pariksi jonnekin muualle. Sit kun/jos siltä tuntuisi niin tulisi takaisin.

  VastaaPoista