sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Pieniä, mutta sitäkin ihanampia löytöjä

tunnetila: ilo

Kävin lauantaina ensimmäistä kertaa järjestetyssä Fashion kirppis -tapahtumassa ravintola Raflassa Uudenmaankadulla. Ravintola oli täynnä myyntipöytiä ja pöydät notkuivat kaikenlaista kivaa vaatteista asusteisiin ja koruihin. Myyntipöytien takana seisoi niin muotialan ihmisiä kuin muuten vain muodista kiinnostuneita tyyppejä, jotka olivat valmiita luopumaan ylimääräisestä omaisuudestaan. Itse tein kaksi löytöä joista olen hyvin iloinen.

Iskin heti kirppikselle astuessani silmäni Claire Painin iki-ihanaan Seepra-koruun. Järki meinasi tulla mieliteon ja hankinnan väliin, en todellakaan olisi tarvinnut uutta korua, mutta kun ihastuu niin ihastuu ja järjen ääni haihtuu mielestä kauas pois! Koru on Claire Painin S/S09 -mallistosta mutta sopii kuin pisteeksi i:n päälle tulevaan talveen ja mustiin neuleisiin ja tunikoihin. Ihana! Uskon, että tulette näkemään uutta lemmikkieläintäni asukuvissa paljon!


Image and video hosting by TinyPic


Toinen löytöni tuli tarpeeseen. Sain uuden työpuhelimen (öhöm... ehkä vuosi sitten..) ja tämä puhelin on liian suuri vanhaan kännykkäkotelooni. Kotelo ei mene kunnolla uuden puhelimen kanssa kiinni ja puhelin on pudonnut kaulassa roikkuvasta kotelosta useamman kerran työpaikan käytävälle. Kaikki irtoavat osat (mm. takakansi ja akku) ovat maahan iskeytyessään lennelleet ympäri lattioita, puhelin on onneksi säilynyt kaikista kolhuista ehjänä. Enää puhelin ei putoa, sillä ostin uuden, entistä tilavamman pussin. Johan tätä on odotettukin!


Image and video hosting by TinyPic


Niitein koristeltu nahkainen pussukka oli käyttämätön ja merkiltään
Just Female. Kännykkäpussi on ihanan pehmeää nahkaa, toivottavasti se pehmeydestään huolimatta kestää kovaa käyttöä. Just Femalea Helsingissä myy ainakin Beam, joten mistään halpismerkistä ei ole kyse, luulisi siis kestävän.

Fashion kirppis oli loistava idea, toivottavasti se saa jatkoa tulevaisuudessakin. Oli ihana kaivella kirppispöytiä joista käteen saattoi osua Mulberryn laukku tai Luis Vuittonin lompakko. Ja kaikki kerrankin kirppiksellä aitoja merkkituotteita!

13 kommenttia:

 1. Tuo seepra on aivan älyttömän ihana! Tuskin malta odottaa, miltä se näyttää asukokonaisuuden osana. (Jos teille tulee erimielisyyksiä niin adoptoin sen mielelläni :D) Kännykkäpussikin on kiva, vaikken itse ole vuosiin kantanut kännykkää muualla kuin laukussa. Jälleen kerran mahtavia löytöjä.

  Minkälainen hintataso tuolla kirppiksellä muuten oli?

  VastaaPoista
 2. Auri: Kiitti, tuo seepra todella on valloittava! Kännykkäpussia tarvitsen töissä, henk.koht puhelinta kannan minäkin laukussani.

  Hintataso kirppiksellä oli myynnissä olevien tuotteiden laatuun nähden hyvin kohtuullinen. Esim. todistin tilannetta kun joku osti hyväkuntoiset nahkasaappaat 15€:lla, toinen sai mokkaiset ylipolven saappaat hintaan 45€. Mulberryistä sun muista ei ole tietoa, mutta yksi laukku jonka ovh. oli 600€ myytiin 150€:lla. Eli tavallista kirppistä kalliimpi, mutta laatuun nähden kohtuullinen.

  VastaaPoista
 3. Ihana, aivan täydellinen mustien tai harmaiden asujen kaveriksi tuo seepra seepranen.

  VastaaPoista
 4. Pitihän heti liittyä tuonne FB-ryhmään että saa seuraavalla kerralla tiedon tästä tapahtumasta. Mainio idea nimittäin!

  http://kaivauksia.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Oijoi! Kuulostaapa hyvältä hintataso. Ihan ymmärrettävää tietysti ettei ihan euron parin hintoja, mutta kohtuulliselta kuulostaa. Pitänee itsekin liittyä sinne fb-ryhmään, jos sellaisen onnistun löytämään.

  VastaaPoista
 6. Nouvelle: Kiitos! Seepra pääsi heti tänään mukaani töihin ja on töissä olostaan yhtä innoissaan kuin minä seepran omistamisesta. :)

  Prefecta: Kyllä, idea on mainio! Joskus muutama vuosi sitten järjestettiin lähes vastaava tapahtuma jolle lupailtiin jatkoa, mutta sen koommin ei järjestäjistä kuulunut mitään. Tai ainakaan minulle ei tullut enää kutsuja.. :)

  Auri: Hintataso oli todella kohtuullinen. Ensi kertaa odotellessa..

  VastaaPoista
 7. Ai niin, siis ensi kerta on näillä näkymin tammikuussa.

  VastaaPoista
 8. Mä oon ensikerralla ehdottomasti mukana, harmittaa taas niin vietävästi kun en töitten (joskus ne ärsyttää, mutta luvattu mikä luvattu) takia päässyt :/ Luulen vaan että oisin tehny ehkä vähän liikaakin "viisaita ostopäätöksiä" ;)

  Mennäänkö jokupäivä kaivarin kanuunaan? En ole käynyt siellä pitkään aikaan. Siellähän saattaa törmätä design-tuotteisiinkin, jäi vähän kesältä harmittamaan kun en ostanutkaan sellaista Marc Jacobsin neuletakkia..

  VastaaPoista
 9. Wikke: Mennään mennään! Mä en ole Kaivarin Kanuunaan vielä koskaan ehtinytkään. Eli ehdottomasti visiitti siellä "to do" listaan lisäykseksi!

  VastaaPoista
 10. Ihanat pikkulöydöt, ja superkiva blogi :)

  VastaaPoista
 11. Anni: Voi kiitos kiltti! Olipa kiva kommentti! Ilahduin. :)

  VastaaPoista
 12. Ciao, ihanaa että seepra sai noin hyvän kodin!

  Infoksesi,jos olet sattunut missaamaan, seuraava Fashion Kirppis ensi viikon lauantaina 27.2 klo 12-16- be there! ;)

  VastaaPoista
 13. Hanna: Kiitos, kiltti, infosta! Olen täysin missannut koko jutun! Pakko päästä paikalle.

  VastaaPoista