sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Paperikassin salaisuus

tunnetila: jännitys

Tadaa, on aika julistaa huiviarvonnan tulokset! Luulin, että kysymys on blogiani seuraaville ihan liian helppo, mutta kuinkas kävikään?! Oikeita vastauksia ei tullut yhtään! Lähimpänä taisi olla Salli, joka arveli kassissa olevan a) jotain ihanaa ja b) eleganttia eli mustaa, mutta tavara piti oikeasti tietää, pelkkä "ihana" ei nyt riitä. :)

Muutama viikko sitten kirjoitin tarvitsevani tällä hetkellä vaatekaappiini vain kaksi asiaa: mustat housut ja mustan pallomaisen hameen. My O My'n kassissa oli toinen näistä tarvitsemistani asioista, nimittäin kauan kaivattu musta hame.


Hame on toisaalta tyttömäinen ja siinä on toivomaani pallomaisuutta, mutta myös jotain uutta ja graafista. Ulottuvuuksia, särmää ja hauskuutta. Taskut tekevät hameesta lähes täydellisen ja viimeisen silauksen arkiselle, mutta vaadittaessa myös juhlavalle hameelle tekee materiaali: 50% villaa, 49% puuvillaa, 1% elastaania.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

t-paita Filippa K, neuletakki Bershka, koru Claire Pain,
hame Alexander McQueen, bikerit Noel Fun

Olin katsellut hametta My O My'ssä jo aiemmin syksyllä, mutta en ollut valmis maksamaan siitä täyttä hintaa. Avainasiakkaiden alennusmyyntien alkaessa pyyhälsin heti paikalle toiveikkaana, ja siellä hameeni minua jo odottelikin. Olin ostokseeni niin tyytyväinen että kotiin päästyäni tyhjensin vaatekaapistani kaikki siellä turhan panttina roikkuvat hameeni kirppislaatikkoon ja laitoin tilalle vain tämän yhden. Ihana tunne korvata ne "ihan kivat" sillä juuri oikealla!

Melkein jo annoin palkinnon Efiinalle, joka arveli kassissa olleen a) mekko b) musta, mutta tiedätte että olen terminatsi eikä mekko ole sama asia kuin hame. Päätin siis arpoa huivin kaikkien vastanneiden kesken ja voittajaksi osui Sunshe, joka muutenkin ansaitsi palkinnon skarppiutensa vuoksi. Olihan hän arvannut kassissa olevan toisen asian hankintalistaltani, eli mustat housut. Skarppiudesta palkitaan, onnea! Mitäs sanotte, onko hame mielestänne liian kummallinen "sivu-ulokkeineen" vai pidättekö hametta hauskana perusasujen piristyksenä?



Ps. Kirppiskasaan lähti mm. tämä hame. Olisiko täällä kiinnostuneita ostajia vai laitanko myyntiin Huuto.netiin? Edit. Hame löysi jo uuden kodin!

28 kommenttia:

  1. Nyyh! Melkein tipahdin ennen kuin nuolaisin ;)

    VastaaPoista
  2. sitä oikeaa kannatti odottaa! tervetuloa dct-kerhoon.

    VastaaPoista
  3. No penteles! Olisi pitänyt tajuta: tietenkin musta pallohame! Ja on muuten superhyperhyvännäköinen! Kulmikasta pallomaisuutta, vau.

    Ja hieno on tuo Asplundinkin hame! Minua ainakin kiinnostaisi se... mulla on Asplundin vuoden takaisesta syys-talvimallistosta musta pallohelmainen mekko valkoisella painatuksella; näyttäisi olevan samasta mallistosta - onko?

    VastaaPoista
  4. Niin sinun näköinen pallohame :) Loisto-ostos! Ja tuo Asplundin hame on aivan ihana, olen sitä jo aiemmissa postauksissasi ihastellut....

    -Kay

    VastaaPoista
  5. Todella upea hame! Sellainen joka sopii kaiken kanssa ja joka paikkaan, mutta ei ole tippaakaan tylsä ja tavanomainen.

    VastaaPoista
  6. Efiina: Voi ei!!! Mä MELKEIN annoin palkinnon sulle. Vitsi kun olisit vastannut "hame" niin olisi ollut edes yksi oikea vastaus. :)

    Prefecta: Kiitos, olen tosi iloinen että lopulta löysin hakemani. Ja hei, tietämätön kysyy: mikä on dct? :)

    Vimps: Niinpä, tietenkin musta pallohame! :) Kiitos, hame on kyllä metka!

    Mun mielestä tuo Antin hame on 2008 kesää. Hame on nimeltään Walking Iris. Laitetaan siitä sähköpostia.

    VastaaPoista
  7. Kay: Kiitos Kay! Jos olet kiinnostunut tuosta Asplundin hameesta niin laitahan joku tarjous minulle sähköpostilla. Infoan täällä heti jos hame löytää uuden kodin.

    Ulrika: Kiitos! Juuri noin minäkin tuosta hameesta ajattelin. Ihanaa että näet siinä samat jutut!

    VastaaPoista
  8. Tulin juuri piiitkän (7h) ajomatkan päätteeksi kotiin ja tämä piristys kyllä ilostutti näin hieman matkasta väsyneenäkin. Voi kiitoksen kiitos. Satuin lukemaan aiemmin, että tarvitsit mustat housut vaikka ajattelin niiden oleavan liian ilmeiset. Hame on kyllä upea, oikein kaunis!

    Laitan sinulle yhteystietoni sähköpostitse. Tulin itse jo tänään pohjoiseen joulunviettoon mutta ihana ylläri odottaa sitten Jyväskylässä kun sinne palaan. Poikaystäväni voi varmaankin noutaa huivin postista. Kiitos vielä.

    VastaaPoista
  9. Sunshe: Onnea onnea! Huivi menee sen verran pieneen tilaan että se sujahtaa varmasti ihan postiluukusta suoraan kotiin eikä jää postiin. Voin lähettää tämän myös sinne missä vietät joulun, tai sitten Jyväskylään. Kumpikin sopii!

    VastaaPoista
  10. Tosi kivan näkönen hame! Tällä kertaa kannatti siis odotella oston kanssa. :)

    Mua aina pelottaa, että mun tuurilla se täydellisyys häviää kaupasta kun selkäni käännän.. Ja yleensä niin siis tosiaan käy. Siksi, jos joku on täydellinen, on mun käytävä heti kiinni. nimim. onnekkaiden tähtien alla syntynyt ja muuta shittiä :D

    VastaaPoista
  11. Jalouse: Mä aina ajattelen niin, että jos vaate on tarkoitettu minulle niin se odottaa minua. Näin kävi myös tällä kertaa. :) (Joskus ei kyllä noin käy ja silloin harmittaa ihan hulluna! ;) )

    Emilia: En ole vielä saanut keneltäkään sähköpostitse hameesta tarjousta, eli panes heittäen jotain. ;)

    VastaaPoista
  12. Ihana pallohame ja damn, mä kun oikeasti kuvittelin sun hullaantunen nudesävyistä ja muokanneen itse täydellisen pallohameen :D!

    Komppaan Jalousea, mä en ikinä uskalla jättää minkään täydellisen asian kyttäämistä aleihin, sillä mun tuurilla se asia on viety, mutta loistavaa, jos joiltakin löytyy rohkeutta odottaa, jos se täydellinen asia olisi alessa :)

    VastaaPoista
  13. Salka: Heh, se mun pallohameen muokkaus on edelleen idean tasolla ja täytyy tunnustaa että tämän löydön jälkeen se muokattava hame löytyy myös tuolta kirppislaatikosta. :)

    Tämän hameen kanssa oli pakko olla rohkea ja jättää se odottamaan alennusmyyntejä. Ovh. oli niin suolainen ettei hame mielestäni ollut "ihan niin täydellinen". Vaikka nyt, edes pienellä alella sen saaneena voin sanoa sen olevan "tällä hinnalla täydellinen". ;)

    VastaaPoista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. Tietenkin oon taas myöhässä (enkä ees saanut sitä palkintoa :'( ), mutta jos jostain syystä kaupoat siitä Asplundin hameesta eivät onnistu, niin laitatko mulle viestiä.

    Kiitos!

    ps. Poistin edellisen kommenttini, koska siinä oli kirjoitusvirhe.

    VastaaPoista
  16. Ja niin on näemmä vieläkin (kirjoitusvirhe), mutta en jaksa enää poistaa...

    VastaaPoista
  17. Ihana hame! Ottaisin itselleni samanmoisen enemmän kuin mielellään, tykkään eniten mielenkiintoisella leikkauksella varustetuista hameista. Voi pyttyläinen kun en arvannut oikein. Mutta ehkä mä selviin. :D Huomenna nähdään? :)

    VastaaPoista
  18. Shandi: Ainakaan vielä hame ei ole mennyt. Laitan sulle viestiä!

    Wikke: Kiitti, mäkin tykkään hameesta juuri tuon "erilaisuutensa" vuoksi. Huomenna nähdään!

    VastaaPoista
  19. Tiedoksenne: hame löysi uuden kodin. Siinä ei kauan nokka tuhissut! :)

    VastaaPoista
  20. aivan ihana hame! (olisi se valkoinen poni ollut silti kivampi :D)

    VastaaPoista
  21. Komppaan Tiitiä, mutta tyydyn toteamaan loppuun, että kyllä ne mustat kengät olis ollu parempi hankinta! :D (no ei ehkä oikeesti, koska tuo hame on upea.)

    VastaaPoista
  22. Loistolöytö!

    Ai vitsi, se on kyllä niin mahtava tunne, kun voi korvata kaikki "melkein täydelliset" tai "ihan ookoot" sillä yksinkertaisesti täydellisellä :)

    VastaaPoista
  23. Snif. Olin liian hidas. Asplund-hame olisi saanut luotani erittäin hyvän kodin.

    VastaaPoista
  24. Mahtava hame, niin leikkaus kuin materiaali. Uskon kyllä, että muut hameet kalpenee tuon rinnalla kaapissasi! En ole ikinä käynyt My O My:ssa, mutta ehkä nyt alen aikaan pitäisi käydä vilkaisemassa, jos sieltä tuollaisia ihanuuksia löytyy.

    VastaaPoista
  25. tiiti: No mä ihan hirveesti mietin ostaisinko tän hameen vai sen ponin mutta sit päädyin siihen että tää vie aika paljon vähmemän tilaa kotona joten otin tämän.

    NooranElämää: Kiitos Noora! Mustia kenkiä mulla on niin paljon että nyt oli mustan hameen vuoro. Yhdet mustat kengät tosin on jo kiikarissa, yritän metsästää myös niitä tulevien alennusmyyntien aikaan.. ;)

    Lilou: Kiitos! Ja totta, tuntui ehkä maailman parhaalta tyhjentää kaapista kasa "turhaa" pois ja laittaa tilalle vain yksi. Jee!

    visuaalisesti vaativa kottarainen: No voi vitsit kun myöhästyit! Hame pääsi kyllä nytkin sellaiseen kotiin jossa sen on hyvä olla. Ja vaikken ole sitä vielä uuden omistajan päällä nähnytkään niin tiedän että se sopii hänelle täydellisesti!

    Auri: My O My:ssa kannattaa todella käydä näin alen osuessa kohdalle. Siellä on aina vaikka mitä kivaa! Mä vähän odottelen lisäalen osumista kohdalle. ;)

    VastaaPoista
  26. No väri ainakin osui kohdalleen... Mäkin olisin voinut ostaa sulta tuon toisen hamosen, mutta hyvä jos uusi hyvä koti sille löytyi :)

    VastaaPoista
  27. kiva hame. kannatti ostaa.

    VastaaPoista
  28. Ilona: Väri osui oikeaan juu. :) Olin varma että kaikki lukijat arvaavat värin oikein mutta mahtavaa että joukossa oli myös heitä, jotka ajattelevat että osaan nykyään ostaa muutakin kuin mustaa. Mutta siis, en osaa. ;)

    I May Say: Kiitos, mun mielestä kans oli hyvä ostos! :) Mietin just laittaisinko sen tänä iltana päälle kun mennään työporukalla syömään...

    VastaaPoista