tiistai 6. huhtikuuta 2010

Äänestyksen tulos

tunnetila: pakko edes yrittää

Blogini sivupalkissa äänestettiin vajaan parin viikon ajan testaanko mukavuusalueeltani poistumista ja pukeudun kokonaisen viikon muihin väreihin kuin mustaan. Niinhän siinä sitten kävi että vastaus on KYLLÄ. Ajattelin, että jos edes 10% lukijoistani on sitä mieltä ettei kannata yrittää, en yritä. Lopputulos oli: KYLLÄ 86%, IHAN SAMA 4%, TURHA YRITTÄÄ 9%. (Edit. noista lukemistahan tulee yhteensä vain 99%!!! Mitä ihmettä? :D :D Laskin tarkat lukemat ja hitsi, "turha yrittää" -porukan ääniä oli 9,79% eli huh miten tiukille meni!!!)

No, joka tapauksessa enemmistö voitti ja lupaan yrittää pärjätä viikon ilman mustia vaatteita. Laukut, kengät, vyöt jne. saavat olla mustia, sillä en aio hankkia mitään uutta vain pärjätäkseni haasteessa. Jos kuitenkin keksin asun ilman mitään mustaa, hyvä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neulos H&M, t-paita Filippa K,
tummansiniset farkut Lindex, balleriinat Marc by Marc Jacobs


Olin jo ihan varma etten pärjää tulevaa viikkoa kunnes löysin kaapista monta vuotta vanhat Lindexin farkut. Farkut olivat jo kertaalleen kirppiskasassa sillä niiden lahkeet ovat niin kuluneet ja repaleiset että ajattelin jonkun ostavan ne halvalla ja tekaisevansa niistä itselleen shortsit tms. Lahkeiden järkyttävä kunto kuitenkin peittyy kun lahkeet kääräisee nilkkaan. Jee, uusi elämä farkuille ja mahdollinen selviäminen tästä viikosta ilman mustaa alkaa tuntua mahdolliselta.

Vaikka tummansininen on tumma väri ja tuo asuihin kaipaamaani ryhtiä, se on silti ihan eri asia kuin musta. Tästä se lähti, haasteviikko ilman mustaa!

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä, hengessä ollaan mukana :)!

  VastaaPoista
 2. Emilia: Yes we can! :) Kiitos tsemppauksesta hani! Menossa päivä kaksi, päällä samat vaatteet kuin eilen. Eli hyvin (mielikuvituksettomasti) menee.. :D

  Salka: Kiitos! Tässä voisi olla hieman haastetta sinullekin... ;)

  VastaaPoista
 3. Hihi, mä tunnustan olleeni yks niistä turha edes yrittää -epäuskojista ;D. Mutta sitäkin suuremmalla syyllä "oho", "vau", "nojopas" ja tsemppiä :D!

  Mä voin kuvitella että tää on sulle vähintään yhtä hankalaa kuin mulle ois pukeutua viikko pelkkään mustaan. Hui, sois kauheeta :D.

  VastaaPoista
 4. Midinetti: Heh, realisti mikä realisti! Mutta sitä suurempi kiitos tsemppauksesta! Toinen päivä menossa ja aamulla oli niin kiire että kiskaisin päälle saman asun kuin eilen. Saattaa olla että kuljen vielä perjantaina samoissa vaatteissa.. :D

  VastaaPoista
 5. Onnea matkaan! Mielikuvitustahan se vaatii, mutta varmasti onnistut :)

  VastaaPoista
 6. Myönnetään, minäkin äänestin 'Turha edes yrittää' :)

  Mutta hyvä hyvä, go girl! Eilen tästä ei muuten tainnutkaan olla mitään puhetta, ja minä pöllö en edes huomannut mustattomuutta!

  VastaaPoista
 7. Heidi: Kiitos Heidi tsemppauksesta! Mulle jo yksi ihminen ehti sanoa että hänestä tummansiniset farkut on petkutusta. Ovat kuulema liian lähellä mustaa. Mutta hei, farkut on mulle nykyään aika outo juttu, käytän nimittäin lähes aina mustia tavallisia housuja, en farkkuja.

  Ilona: Sinäkään, Brutukseni, et uskonut minuun?? Noh, omakin uskoni horjuu joten en moiti. :)

  Mun piti eilen mainita asiasta mutta sitten unohdin.

  VastaaPoista