perjantai 9. huhtikuuta 2010

Mahdoton mahdolliseksi

tunnetila: epätoivo

Eilen illalla oli niin lähellä etten heittänyt hanskoja tiskiin koko pirun haasteen kanssa. Tarkoituksena oli nimittäin mennä PMMP:n keikalle ja jalkaan eksyi ennen lähtöä sen kummempia ajattelematta heti mustat nahkahousut. Samalla hetkellä kun vetäisin housut jalkaani tajusin mitä olin tekemässä. Iski hätä: rokkikeikalle EI VOI mennä muissa kuin mustissa vaatteissa. Tai ainakin jotain mustaa on pakko olla. Pakko!

Levitin valehtelematta koko vaatekaappini sisällön makuuhuoneen lattialle enkä löytänyt sieltä mitään päälle pantavaa. En yhtikäs mitään millä olisin voinut mennä tuolle keikalle. Jossain vaiheessa pukeuduin jo mustaan asuun ja päätin, että myönnän häviöni teille tänään. Mutta ei, olen kuitenkin sellainen pölvästi että periksi en helpolla anna, ja nytkin parin tunnin ähellys lopulta palkittiin.


Image and video hosting by TinyPic

huivi H&M, alustoppi Nanso, Crow -toppi Conquer,
neuletakki Bershka, laukku 2or+By Yat, farkut Lindex, kengät DumondAsussa on taas ne tummansiniset farkut joita on tämän viikon aikana huomauteltu jo liian mustiksi, mutta jumankekka ne on siniset! :) Sinisten farkkujen lisäksi huomaattehan topissa olevan, suorastaan räikeän printin. Olen niin iloinen että löysin vihdoin itselleni värikkäitä printtejä joista tykkään.
Tuo voi vaikka olla se ensimmäinen ratkaiseva askel värien maailmaan. Ja nämä Dumondin kengät, näitä ei voi kuin hehkuttaa! Ennen kaikkea kauniit, mutta noilla tuli myös käveltyä keikan jälkeen yöllä kotiin. Eli varsinainen suoritus ainakin minulle noin huimissa koroissa.

Ehkä jaksoin tepastella kotiin korkeilla koroilla ilman pahimpia tuskia hyräilyn voimalla. Laulelin koko matkan mielessäni PMMP:n loistavia biisejä joita kuulin illan aikana. Bändin tytöt ovat niin mahtavia: herkkiä kun haluavat, välillä taas niin punk että tukka nousee pystyyn. Loistava bändi josta en taida koskaan saada tarpeekseni.

8 kommenttia:

 1. Voi kräp, mä unohdin ton keikan! Ja ilmainenkin oli vielä!

  VastaaPoista
 2. Tietysti nuo on tummansiniset nuo farkut!

  Loistava asu, jälleen kerran :) Hienoa ettet luovuttanut ja löysit tuon setin! Miksei rokkikeikalle voisi mennä muussa kuin mustassa...?

  VastaaPoista
 3. Farkuthan on ihan selvästi siniset :)

  Todella onnistunut asu. Näyttää taas tosi hyvältä. Ehkä onkin siis ihan viisasta luopua välillä mustasta kokonaan.

  Itsekin voisin muuten kokeilla, mutta loppuisivat vaatteet kesken :D Tai sitten pitäisi olla joka päivä farkut ja t-paita päällä.

  VastaaPoista
 4. AnneVee: Höh, harmi että unohdit. Olisi pitänyt muistuttaa keikasta täällä jo päivällä mutta en millään ehtinyt.

  Heidi: No niin, tietysti farkut on siniset! :) No rokkikeikalle ei voi mennä muissa kuin mustissa vaatteissa siksi että.. öö.. siksi että... kun mustissa vaatteissa vaan viihtyy parhaiten ja jo ne vaatteet on aina rock. :) (Hahah, hyvä selitys!)

  Sinisilmä: Jee, säkin näet että noi on siniset. :) Ja kiitos. Mustasta kokonaan luopuminen on ollut tämän viikon jo niin kamalaa etten enää ikinä tee sitä. Mutta kokemus se on kamalakin kokemus. :) Ja arvaa loppuuko munkin vaatteet kesken??

  VastaaPoista
 5. MouMou: Kiitti! Siinä on kuvioita ja värejä, ihmettelen miten itsekin tykkään siitä. :)

  VastaaPoista
 6. Toi lintuprintti on kyllä upee :) ja kannattaa joskus tosiaan ihan tietoisesti seikkailla omien mukavuusalueiden ulkopuolella, sieltä voi löytyä vaikka mitä!

  VastaaPoista
 7. Varpu: Kiitti! Ja voi kun mukavuusalueen ulkopuolelta löytyisi vaikka mitä mutta kun ei löydy!! On vaan ihan tyhjää täynnä. :)

  VastaaPoista