perjantai 30. huhtikuuta 2010

Vappuaatto

tunnetila: väsy

Terveisiä Tukholmasta! Tukholma näytti jälleen parhaat puolensa ja hemmotteli meitä reissulaisia lämpimällä auringonpaisteella. Kaikki vapaa-aika tulikin käveltyä ympäri kaupunkia ja nautittua huikean ihanasta kevätsäästä. Kaupoissa ravaaminen jäi tällä kertaa vähemmälle.

TopShopin tarjontaan olin tutustunut jo etukäteen netissä, joten siellä oli pakko päästä käymään. Sovittelin liikkeessä valtavan kasan vaatteita mutta koko reissun vaatesaldoksi jäi ainoastaan yhdet shortsit. Siinä se. Huomasin, että TopShopin hankinnat kannattaa tehdä netin kautta. Iso osa tuotteista oli nimittäin Tukholman päässä reilusti kalliimpia mitä merkin kotimaassa, Britanniassa. Ostamissani shortseissa hintaero postikuluineen oli niin pieni, että ostos Tukholmasta kannatti. Muissa jutuissa, esim. kengissä, sovittelin nyt reissullani liikkeessä oikeat koot ja seuraavaksi laitan nettitilauksen menemään.

Näppärää, näin saan tuotteet rutkasti edullisemmin ja säästyn työläältä palauttelurumbalta kun olen päässyt jo sovittamaan tuotteita.

Tänään raahustin reissun jälkeen töissä superväsyneenä kuvien asussa. Kuten huomaatte, kävin ostamassa Lindexiltä pienten pohdintojen jälkeen myös
Comme des Garçons -henkisen paitiksen ja onneksi kävin, tykkään tästä tosi tosi paljon ja ostamatta jättäminen olisi ihan varmasti kaduttanut! Työkaveri tosin ilmestyi heti aamusta työhuoneeni ovelle ja tuli olevinaan uusimaan lääkereseptiään... Okei, myönnetään että kaapumaisessa valkoisessa yläosassa on aina havaittavissa lääkärifiboja.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero ja housut Lindex,
rannekoru Snö (saatu blogimiitissä), nahkatennarit Vagabond


Työpäivä meni kuitenkin, väsymyksestä huolimatta, yllättävän kivuttomasti ja nyt olen jo kotona ja voin aloittaa valmistautumisen vappuun. Menen siis nukkumaan ja luultavasti herään vasta huomenna kun kaikki hulina on jo ohi. Paitsi picnikille on huomenna päästävä. Etten ihan turhaan kantanut laivalta herkullista kuohuvaa.

Meneekö teillä vappu perinteisissä merkeissä juhlien, vai onko lukijoissani kaltaisiani "vapun ohi nukkujia"? Mukavaa vappua kaikille, oli suunnitelmat mitä tahansa!!!

8 kommenttia:

 1. Vappu on ehkä turhin juhla ikinä, mutta menen silti juhlistamaan sitä Kaivariin. :D

  VastaaPoista
 2. Täällä on siivous- ja tervehtymisrumba meneillään ja huomenna sitten aamupäivällä alkaa kokkailu jotta voidaan ottaa vieraat iltapäivällä vastaan. Vaikka oisin terve, vaikka ois huippuhyvä sää ja vaikka oisin saanut siivottua aiemmin en tiedä oisko sittenkään huvittanut mennä minnekään. Mutta vappupäivä se mulle ainakin vasta on se kunnon vappu, ei näillä vappuaaton aktiviteeteilla niin väliä!

  VastaaPoista
 3. Musta tuntuu, että yllättävän moni skippaa tänä vuonna railakkaan vapun juhlimisen. Mä olen ollut koko alkuviikon flunssassa j nyt on poikaystävä sitten puolestaan siinä syvimmässä nuhassa, joten jää meillä vappujuhlimiset ainakin näin aattona vähäisiksi. Lähinnä rentoutumista, hyvää ruokaa ja juomaa. Sääkin vähän latistaa fiiliksiä. Mutta ehkä huomenna käydään jo vappufiilistelemässä, jos molempien kunto sallii :)

  Ihanaa vappua kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. Vähä repesin tuolle reseptien uusinnalle.:D Meillä töissä on paljo lääkäreitä ja ne jostain syystä laittaa aina lääkäritakin päälle tullessaan syömään, joten me kutsutaan niitä ruokailutakeiksi.

  VastaaPoista
 5. Vapun ohi nukun aattona, mutta huomenna osallistun "viran puolesta" yhteen tapahtumaan, järjestelytoimikunnan jäsenenä.

  Hyvännäköinen paitis, muuten, ei minusta lääkärimäinen ollenkaan :)

  VastaaPoista
 6. Vitsit tuo paita näytää hyvältä! Mun on ehkä pakko metsästää se jostain... vähän kyllä epäilyttää, että paita näyttää teltalta mun päällä, mutta pakko käydä ainakin kokeilemassa.

  VastaaPoista
 7. Sara: Mä sit tosiaankin nukuin koko vapun ohi. Huh huh mikä olo! Mutta kiva että sulla oli kivaa! :)

  Herttainen: Mä olen samaa mieltä. Vasta vappupäivänä on (yleensä) kivaa. Tampereella asuessani vapputori ja metrilaku oli aina must, harmi ettei Helsingissä ole samanlaista vapputoriperinnettä.

  Little M: Toivottavasti teidän vappunne ei mennyt yhtä kurjissa merkeissä kuin täällä. Nytkin olisi ulkona ihana auringonpaiste ja täällä vasta heräillään muutaman vuorokauden unien jälkeen. Uh!

  AnnaVee: Kiitos, mäkin alan kutsua tätä tästä lähtien ruokailutakiksi. Hirmuisen näppärä kun näkee perjantaina koko viikon ruokalistan rinnuksilta lähes varmasti.

  Heidi: Ai niin, "sun alallasi" noita vappuhulinoita on joka vuosi. Toivottavasti tapahtuma meni hyvin!

  Sointu: Pusero näyttää mullakin aika ajoin teltalta, mutta päätin ettei se haittaa. Päätä sinäkin! :)

  VastaaPoista
 8. Vietin vapun, eli 2vrk erakkona kotona haravoiden, saunoen, koirien kanssa leikkien ja NUKKUEN. Perjantaina join peräti kaksi saunasiideriä ja nukahdin telkkarin eteen ennen kymmenen uutisia. Että niin railakas vappu!

  VastaaPoista