tiistai 13. huhtikuuta 2010

Eilen - tänään

tunnetila: vihdoin

eilen

Image and video hosting by TinyPic

silkkisomisteinen pikeepaita Boss, toppi Mango,
housut KappAhl, kengät Vagabond


tänään

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neuletakki Filippa K,
mekko Tiger of Sweden, saappaat Billi Bi

Jeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejeejee!!

18 kommenttia:

 1. :D (tuolle sun tuuletukselle)

  VastaaPoista
 2. Hih, voin kuvitella oikein sun riemun: mustaamustaa jeejee! :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Heh, mä olen niin onnellinen!! :D :D

  wikke: No arvaa vaan! Mieskin tänä aamuna totesi että olipa virkistävää kun oli eka aamu viikkoon kun mä en vaatekaapin edessä kiroillen myöhästynyt töistä. :)

  VastaaPoista
 4. hahhahha :D pakko kuitenkin sanoa että tuo valoisa eilen -asu on todella ihana!

  VastaaPoista
 5. Hih, mä tunnen niin kans sun riemun, on ihana tunne palata takaisin siihen, mikä on enemmän sitä omaa tyyliä :) Vaikka hyvin sulle sopi mustattomat asutkin :) Ja hyvin onnistuit, määrätietoisuudella mennään vaikka puuhun perse edellä :D

  VastaaPoista
 6. Musta on uusi musta? ;) Nyt olet kyllä ansainnut palkinnon :D

  VastaaPoista
 7. Nelliina: Voi kiitos! Musta tuntui että eilisen asu oli maailman tylsin! :)

  Salka: Kyllä, määrätietoisuus se naisen tiellä pitää. Ei ole usein tuntunut viikko noin pitkältä. :)

  Heidi: Joo, mä todella ansaitsen palkinnon! Tosin palkinnolta tuntuu rakastua kaikkiin vanhoihin kaapissa oleviin mustiin vaatteisiin uudelleen. Vaihdan varmasti tällä viikolla vaatteet joka päivä moneen kertaan vain siitä ilosta että saan käyttää taas niitä kaikkia. :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä, selvisit hengissä! Mutta toi viimeinen valkoinen asu on tosi hyvä jopa näin mustan nimeen vannovan mielestä. Tuntuiko olo epämukavalta muussa kuin mustassa? Itse en varmaan osais olla mitenkään päin, vaikka käytänkin välillä värejä (siis tummaa sinistä tai lilaa ja valkoista ;D ) mustan seurana.

  -Kaisa

  VastaaPoista
 9. Hee! Riemusi on ihanaa, mutta viimeinen mustaton (heh) asu on tosi kiva mielestäni. Taisit pelätä jalkojesi näyttävän paksuilta (?) vaaleissa housuissa muttta ainakin mun mielestä joka kuvassa koko olemus on ollut kauniin hoikka. Tämä nyt ei tietenkään tarkoita sitä, että mustissa asuissa näytät sitten paksulta :D mutta ne linjat ja yksityiskohdat hukkuvat vaan niin helposti siihen tummuuteen.

  VastaaPoista
 10. Wau Nina, onneksi olkoon onnistuneesta kuluneesta ilman mustaa-viikosta! ;) Kauniita asuja onnistuit luomaan muillakin väreillä, eikä ainakaan mulle tullut kuitenkaan yhtään outo olo niistä, olivat siis silti hyvin ninamaisia ilmeisesti? Oletan kuitenkin, että paluu mustaan oli mieluisa!!!!

  VastaaPoista
 11. haha, onnea vain, back to black :) Mutta totta, hyvältä näytti kaikki mustattomatkin!

  VastaaPoista
 12. Kaisa: Jep, hengissä selvisin mutta otti kyllä koville. :) Kieltämättä tuntui välillä suorastaan epämukavalta olla ihan ilman mustia vaatteita. Varsinkin kun töissäkin kaikki ihmettelivät vaatteitani joka päivä. :)

  Kesähelteillä (esim. Thaimaan kuumuudessa) viihdyn helposti kokovalkoisessa, valkoisessa puuvillapuserossa ja valkoisissa pellavahousuissa, mutta nyt ei ollut kesä joten "mustattomuus" ahdisti.

  Missu: Kiitos Missu! Sen kyllä huomasi asuja kuvatessa että vaaleita asuja oli paljon kivempi kuvata, sillä niistä sai juuri kaikki yksityiskohdatkin selville. Kun taas tämän päivän asu olisi pelkkä musta "kökkö" ilman tuota ikkunan edessä otettua kuvaa.

  Joy: Joy, kiva kuulla susta! Ai mistä muka epäilet että paluu mustaan on kivaa..? ;)

  Kyllä nuo "mustattomat" asut ihan omilta tunuti, mutta olisin jokaiseen halunnut lisätä jotain mustaa antamaan vähän ryhtiä ja ilmettä.

  Vimps: Kiitti, olen niin iloinen että tämä koettelemus on ohi. :)

  Lilou: Yes, back to black, enkä ihan hevillä näistä luovu! Ja kiitos sinullekin, kyllä nuo asut yllättävän hyviä loppujen lopuksi taisivat olla vaikka viikon aikana tunutivat ihan tyhmiltä ja tylsiltä. :)

  VastaaPoista
 13. Once you go black, you never go back;)

  VastaaPoista
 14. Onnittelut =) viikko sujui ainakin täältä päästä katsottuna leikiten. Vaikka ilmeisesti siellä kotona on saatu tuntea vähän toisenlaisia tuntemuksia ja fiiliksia.
  Täytyy sanoa että tuo musta asu kyllä näyttää jotenkin freesiltä nyt näiden vaaleampien kokonaisuuksien jälkeen.

  VastaaPoista
 15. AnneVee: Juuri noin! Tosta taisi tulla mulle uusi motto. (En muista mikä mun vanha mottoni oli..) Äiti sanoi mulle, mustiin pukeutuvalle 13-vuotiaalle, että kyllä toi kausi kohta menee ohi. Sitä hetkeä odotellessa...

  Rhia: Jee, sä näet kans sen!!! Musta asu voi olla freesi, todella freesi! Paljon freesimpi kuin joku tunkkainen beige. :) :)

  VastaaPoista
 16. The Divinitus: I usually wear black but last week I was trying to manage without it. It was extremely hard! :) But I did manage! And thanks, I love white as well, but I think it looks best with black, not with lighter shades.

  VastaaPoista