tiistai 20. huhtikuuta 2010

Pienellä twistillä

tunnetila: ilo

Kävin tänään Hakaniemen Lindexillä. Ensi silmäys liikkeeseen ei näyttänyt mitään uutta eikä minua kiinnostavaa, mutta hyvänen aika mitä löysinkään kun jaksoin hieman kaivella rekkejä. Päädyin sovituskoppiin niin ison vaatekasan kanssa etten kunnolla saanut kannettua koko pinkkaa sylissäni. Aivan ihania juttuja liike täynnä jos vain malttoi etsiä tarkkaan.

Mustaa ja valkoista, kapealinjaista ja väljää, yksinkertaisia ja huikeita leikkauksia. Lindexin nettisivuilta poimitut kuvat alla antavat hieman osviittaa vaatteista. Sovitin alla olevaa valkoista, suorastaan häkellyttävällä leikkauksella varustettua paitapuseroa hyvin leikattujen housujen kanssa ja olo oli kuin suoraan Comme des Garçonsin katalogista.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat

Jos musta-valkoinen minimalismi sillä paljon puhutulla twistillä on sinun juttusi, niin suosittelen kipaisemaan lähimmälle Lindexille. Kuvat eivät nimittäin tee vaatteille lainkaan oikeutta, livenä ne ovat huisin paljon upeampia. Olisin voinut ottaa itselleni kaikki sovittamistani vaatteista, mutta päädyin toistaiseksi vain yhteen ostokseen. Näkyy muuten kuvissakin. Arvaatteko mikä yllä olevista vaatteista lähti mukaani?

9 kommenttia:

 1. Alimmat pökät. Tai ne mä ottaisin. (lähtee heti lindexille)

  VastaaPoista
 2. Mikkan: Alimman kuvan shortsit on mielettömät!!! Vyötärölinja on epäsymmetrinen ja leikkaus muutenkin hieno. Ja kangas tuntui tosi tosi hyvältä. En vielä kerro arvasitko oikein.. ;)

  VastaaPoista
 3. Mikkan: Ja vielä, mä taidan kans lähteä takaisin sinne Lindexille. Haluan sittenkin nuo kaikki (ja ehkä vielä pari muutakin..) :)

  VastaaPoista
 4. vikat sortsipöksyt ostit, varmana! pitääpä käydä vilkaisemassa itsekin, lindexin vaatetus on jotenkin kovasti kivaantunut tässä muutaman vuoden sisällä, sieltä löytyy kaikkea ihan yllättävänkin hienoa.

  VastaaPoista
 5. Hmm, noi alimmat housut ovat niin hyvän näköiset, että voisin kuvitella niitä myös itselleni... vai ovatko ne tosiaan sortsit? Ilmeisesti siis pidemmän puoleiset.

  Veikkaan, että päädyit juuri niihin, vaikka mietin ensin tuota paitapuseroakin. Sortsit!

  VastaaPoista
 6. tiiti: Noi on oikeasti tosi hienoja! Pakko mennä tänään hakemaan lisää ennen kuin te viette kaikki! :)

  Vimps: Shortsit oli ainakin mulla polveen asti. Eli sellaset city-shortsimaiset. Skarpit mutta rennot jos niin haluaa. Niissä mulla vaan oli koko-ongelma. 34levitti noi sivuhärpäkkeet vähän hassusti ja 36 oli niin iso ettei pysynyt päällä..

  VastaaPoista
 7. mä mietin ekana keskimmäisiä housuja, kun olet semmoisia ollut vailla ;-).

  Pitänee käydä kurkkaamassa uudemman kerran ;-).

  VastaaPoista
 8. Tuo paita ois niin bueno (en kylläkään tiedä miten se istuisi päälläni...). En löytänyt paitaa keskustan Lindexeistä, ehkä häätyy käydä tsekkaamassa Hakiksen myymälä.

  VastaaPoista
 9. Nooruska: Bingo!!! Lav juu, olet aina niin skarppi!! :)

  Sointu: Paitis on muuten ihan super löysä, istuu kuitenkin hartioista hyvin. Se on hirmuisen hieno mutta vaatii kantajaaltaan tiettyä särmää. Toivottavasti löydät puseron ainakin sovitettavaksi. Mun on kans pakko päästä huomenna sovittamaan sitä uudestaan.

  VastaaPoista