keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Uusi verkkotavaratalo

tunnetila: tyytyväisyys

Kävin eilen House of Eco-verkkotavaratalon lanseeraustilaisuudessa Kaapelitehtaalla. House of Eco -verkkotavaratalo kokoaa yhteen portaaliin kymmeniä eri alojen yrityksiä, jotka mm. painottavat ekologisia valintoja sekä läpinäkyvyyttä valmistusprosesseissaan. Luomu, kierrätysmateriaalit, kestävä kehitys, eettisyys: kaikki nämä ovat arvoja joihin verkkotavarataloon kuuluvat yritykset panostavat. Mukana on mm. vaatteita, sisustustuotteita sekä kosmetiikkaa.


kuva

Pääsin illan aikana kokeilemaan mm. luomusertifioitua Couleur Caramel -kosmetiikkaa. Mainitsin minua jututtaneelle Couleur Caramelin edustajalle (joka on tuonut sarjan Suomeen) etten voi kuivien silmäluomieni vuoksi käyttää lainkaan luomivärejä. Pääsin heti istumaan meikkauspöydän ääreen ja silmäni meikattiin sarjan hoitavilla luomiväreillä (luomivärikartta yllä). Normaalisti luomivärin käytön jälkeisenä aamuna saan rapsutella luomiltani kuivuuttaan hilseilevän ihon irti. Tänä aamuna luomeni näyttivät ainoastaan silmänurkasta hieman kuivilta, muuten luomien iho oli hyvässä kunnossa.

Tietenkään yhden, muutaman tunnin kestäneen käyttökerran jälkeen en voi olla varma miten luomeni reagoisivat luomiväriin useamman päivän käytössä, mutta ensi kosketus sarjaan tuntui ainakin lupaavalta. Ehkäpä uskaltaudun hankkimaan aluksi sarjasta yhden luomivärinapin (jotka myydään kierrätettävissä pakkauksissa) ja testaan soveltuvuutta sillä.

Image and video hosting by TinyPic

Toinen tuote jota pääsin tilaisuudessa testaamaan, tässä tapauksessa maistamaan, oli saksalaiset Vivanin luomusuklaat. Namnamnam!! Viattomana alkaneen maisteluhetken jälkeen oli pakko ostaa kotiin edes yksi levy Vivanin suklaata ja valinta osui tällä kertaa valkoiseen mansikkajogurttisuklaaseen. (Vaikkei valkoinen suklaa oikeastaan edes ole suklaata, niin herkullista se on silti. Tämäkin mansikkainen versio tuli syötyä (valitettavasti) kerralla.) Myös maistamani tumma suklaa vei kielen mennessään.

Vivanin luomusuklaat ovat tavallisia markettisuklaita kalliimpia, mutta toisaalta hyvä niin. Eipähän tule ostettua ja syötyä liikaa jos herkkuhetken hinta alkaa hirvittää. Ja kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että ähky tulee jo yhdestä levystä eli yksikin on ihan tarpeeksi jos sen syö kerralla. Suosittelen maistamaan!

Onko teillä kokemuksia Coleur Caramelista tai Vivanin suklaista, tai oletteko jo tutustuneet House of Eco -verkkotavarataloon? Itselleni ainakin jäi kaikesta, kirjaimellisesti, hyvä maku suuhun.

2 kommenttia:

  1. Olipa ovela tapa välttää musta läiskäsemällä tommonen väripaletti kehiin ;D

    Aijai, suklaa kuulostaa ihanalta, rakastan just valkosta suklaata, jossa on jotain marjoja.

    VastaaPoista
  2. Herttainen: Hahahahah, siinä on sitten värjeä teille kaikille! :) :)

    Tuo suklaa oli ihan taivaallista! Sun on pakko saada maistaa sitä, tykkäät ihan varmasti.

    VastaaPoista