sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Tapaamisia

tunnetila: väsymys

Huh huh! Eilinen blogimiitti tuli vietyä läpi ilman yhtään valokuvaa. Tai siis oma kamera ei edes tullut mukaan, muiden kameroiden kuvasaldosta en tiedä mitään.. Juhlat oli hyvin onnistuneet ja tuli juteltua paljon kivojen ihmisten kanssa. Valitettavasti minulle käy miiteissä aina samalla tavalla: istun koko illan yhdessä paikassa ja juttelen vain ihmisten kanssa jotka tunnen entuudestaan. Uusia tuttavuuksia ei tuolla menetelmällä juuri pääse syntymään, mutta kun vanhoja tuttujakin tulee nähtyä kunnolla aika harvoin niin kuulumisten vaihtamisessa menee helposti koko ilta.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero H&M Garden Collection, housut Lindex,
laukku second hand Friitala, kengät Dumond


Kiitos järjestäjille ja kaikille mukana olleille. Oli kiva ilta! Jos sitten ensi kerralla yrittäisin jutella vähän muillekin kuin kaikille entuudestaan tutuille. (Lupaan näin joka kerta...)

9 kommenttia:

 1. Heh, sama vika! Tosin pari uutta tuttua taisin saada :) Mutta oli kyllä hirveän kivaa, harmi kun ilta loppui lyhyeen siellä päässä, vaikka se jatkuikin ihan mukavasti :D Aloitetaan seuraavan miitin suunnittelu!

  ps. systeri oli ihan onnesta soikeana laukusta ja muista jutuista, tuli hyvä mieli! :D

  VastaaPoista
 2. Wikke: Hei oli kiva taas nähdä! Pian uudestaan, jookos?! Ja uutta miittiä ehdottomasti taas suunnittelemaan.

  VastaaPoista
 3. Tähän asuun olet kyllä yhdistänyt kaikki kauniit ja ihanat vaatekappaleet. Sopii hyvin :) Tutummassa seurassa olen semmoinen, että juttelen mielellään eri ihmisten kanssa mutta tuommoisissa iommissa tapahtumissa, joissa on tuntemattomiakin, toimin varmaan samoin kuin sinä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu!:) Nyt tuli mun Selected Femmen puuterinväristä toppia ikävä. Olispa jo kesä (sitä kun ei voi käyttää takkien kanssa niiden massiivisten olkalehvästöjen takia, nyyh)!

  VastaaPoista
 5. Toi asu oli kyllä todella nätti. :)

  Ihastuin noihin pöksyihin sen verran, että tekisi kyllä mieli käydä kuristelemassa josko niitä löytyisi myös Jyväskylän Lindexistä. ;)

  VastaaPoista
 6. Nuo housut on kyllä mahtavat. Näkyy kuvissa vielä paremmin tällä kertaa tuo yläosa. Muutenkin hauska kontrasti söpön paidan ja vähän miestenhousuja muistuttavan alaosan välillä :)

  VastaaPoista
 7. Little M: Kiitos! Viihdyin itsekin asussani. Tuollaisissa isoissa tapahtumissa on jotenkin työlästä lähteä tutustumaan uusiin ihmisiin. En kuitenkaan muista kenenkään nimiä ja sitä ärsyttää. :)

  Anna-Maria: Kiitos! Mä jo viime kesänä ihailin sinun "olkalehvästöäsi" mutta tuon puseron lehvät olivat lihaksikkaalle ylävartalolleni liikaa. Ehkä hieman liikaa ovat nämäkin, mutta hyvin paljon maltillisemmat kuitenkin.

  Christina: Kiitti Christina! Oli kiva taas nähdä! Nämä housut on ihan parhautta, Lindexille siis! :)

  Auri: Hih, mä tykkäsin kans samasta vastakkainasettelusta. Kiva että sinäkin huomasit.

  VastaaPoista
 8. Harmi, että tästä on pää rajattu pois. Koska olit miitissä NIIN kauniina! En varmaan sanonut kovin montaa kertaa siellä, hahaha. :D

  VastaaPoista
 9. Jenni: Heh, joka kerta se oli kiva kuulla. Kiitos siis Jenni, se oli kivasti sanottu! :)

  VastaaPoista