maanantai 19. huhtikuuta 2010

Uhkarohkeaa

tunnetila: tyytyväisyys

Tein viikonloppuna uhkarohkean teon. Pistin tämän hetken ultimate lemppari, lemppari, lemppari, sanoinko jo lemppari, neuleeni pesukoneeseen. Etukappaleeseen oli ilmestynyt jostain pari tahraa, (näytti oliiviöljyltä...) ja olin varma että a) tahrat ei lähde tai b) tahrat lähtevät mutta 100% villaa oleva neule kutistuu Baby Born -nukelle sopivaksi.

Kone villaohjelmalle, perään hellävaraista (Perlanan Wool & Delicates) pesuainetta ja sitten jännittämään. (Onneksi pesukoneeni on päältä täytettävä, olisin muuten varmaan istunut koko toimituksen ajan koneen edessä ja tuijottanut hypnoottisena rummussa pyörivää neuletta.)

"Naks", pesuohjelma loppui. Neule pois koneesta, koon tarkistus (jes jes jes!) ja laakakuivaus kuivaustelineen päällä. Tänä aamuna hiipiminen kuivaustelineelle, iloinen kiljahdus ja neule suoraan telineeltä päälle. Tahrat ovat poissa ja neule on edelleen ihana reilunkokoinen itsensä.

Tämä neule on yksi parhaista hankinnoistani ikinä! Ja nyt kun tiedän että se kestää myös konepesun voin käyttää sitä entistä huolettomammin. Juuri tällaisia täydellisten vaatteiden tulee olla: pese ja pidä, näyttää aina hyvältä. Ja mikä parasta, alle kolmenkympin hinta lempivaatteesta tekee hankinnasta, jos mahdollista, entistä rakastettavamman!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neule Sonia Rykiel pour H&M, toppi Your Face,
satiinipöksyt Gina Tricot, kengät Vagabond


6 kommenttia:

 1. Mäkin pesin just koneellisen kaikkea villaista (ja muassa myös joitain akryylikammotuksia) talviasustetta, onneks on pesutuvan koneissa kaikki mahdolliset hellävaraiset ohjelmat ja kaikki tuli ulos just niinku olin toivonut :) Seuraava homma oiskin sitten pakata ne ens talvea varten varastoon, takit vein jo kellariin...

  VastaaPoista
 2. Herttainen: Huh, onneksi sinunkin vaatteesi pitivät kutinsa. Mä ostin joskus teininä Lontoosta käytettynä maailman mahtavimman villapaidan. Siinä oli jo ostaessa tahra ja kotiin reissusta päästyäni laitoin (tai oikeastaan äiti laittoi) sen pesukoneeseen. Siitä tuli oikeasti vauvanukelle sopiva. Äidin kanssa itkettiin ja naurettiin neuleen kanssa varmaan tunti kodinhoitohuoneen lattialla kieriskellen. Ärsytti ihan järjettömän paljon, mutta ei pikuruiselle neuleelle voinut kuin nauraa!!!

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo villapaita on löytynyt? onhan suomesta :)?

  VastaaPoista
 4. Oi! Minäkin haluaisin noin hyvälaatuisia ja kestäviä neuleita! Valitettavasti ainakin Ellokselta ostamani neuleet ovat pesujen myötä nyppyytyneet :(

  VastaaPoista
 5. Hyvä kuulla että edes joku vaate pitää ryhtinsä! :)

  Mulla on viime aikoina kaikki uudet ostokset nyppyyntyneet: henkan luomupuuvillateepaita, kappahlin (no joo akryylinen) neuletakki, uudet nilkkasukat...

  VastaaPoista
 6. Laura: Jep, Suomesta onnistuin neuleen nappaamaan heti samana aamuna kun mallisto tuli myyntiin H&M:lle. Kävi kerrankin hyvä tuuri!

  Heidi: Höh, tylsää! Kannattaa ostopäätöstä tehdessään katsoa ettei neuleissa ole akryylia, sillä pärjää jo pitkälle.

  Ilona: Ilona, ei akryylia kannata ostaa!! :) Paitsi jos sitä on tuotteessa ihan vähän niin sen voi antaa anteeksi ja toivoa ettei se heti nyppyynny. Mutta siis, tylsää jos kaikki ostokset ovat olleet laaduttomia, myös tuo luomupuuvillainen. :(

  VastaaPoista