maanantai 26. huhtikuuta 2010

Työmatkalle

tunnetila: kiire

Jopas taas pitää kiirettä! Kivan mutta väsymykseen johtaneen viikonlopun jälkeen täytyisi tänään pakata laukku ja suunnistaa huomenna Tukholmaa kohti. Työmatka keväiseen Tukholmaan on kiva, mutta mitäs jos nukahdan kesken seminaarin ja kuorsaan tilaisuudessa ääneen?? Voisi olla viimeinen kerta kun Nina saa kutsun Tukholmaan.. No, murehdin sitä sitten huomenna perillä, nyt täytyy pakata laukku kuntoon.

Päällä täytyy olla jotain kohtuullisen siistiä mutta myös mukavaa ja rentoa, ja iltamenoihin jotain kivaa kun "kerrankin saa pukeutua vähän fiinimmin". Tässä muutama asuhahmotelma.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuvat 1 ja 2. Nahkatakki second hand, t-paita Selected Femme,
toppi Marimekko, housut Lindex, laukku Lumi, kengät Vagabond

Kuva 3. Pusero H&M The Garden Collection,
hame Gina Tricot, kengät Minna Parikka

Kuvat 4 ja 5. Pusero Marimekko, takki second hand,
housut Lindex, tossut VagabondHuonolaatuiset kuvat ei tee asuille oikeutta, täytyy siis vielä sanallisesti kertoa että Lindexin housut on silkkaa kiintymystä ja Vagabondin pehmeiden tossujen sekä Marimekon raitapaidan kanssa ne viihtyvät vieläpä erityisen hyvin. Ihanaa poikamaista 50-luvun pariisilaishenkeä. Vain patonki puuttuu!

Suurin piirtein näillä asuilla ajattelin pärjätä koko kolmen päivän reissun. Ja jos tuntuu etten pärjää niin sitten on, olosuhteiden pakosta, mentävä ostoksille. Jei! Toisen illan rientoihin olisi kyllä kiva löytää Tukholmasta jotain juhlavaa ja viehättävää mutta samalla monikäyttöistä vaatetta.

Palataan asiaan perjantaina, kivaa viikkoa kaikille! Ja hei muuten, voisitteko kuvitella menevänne seminaariin näin rennoissa asuissa vai käytättekö työvaatetuksena ainoastaan jakkupukuja ja kauluspaitoja?

7 kommenttia:

 1. Oikein passeli matkagarderobi! Sopivan casual minusta :) Ei liian rento kuitenkaan. Hyvää matkaa ja onnistuneita ostoksia!

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa!

  Hyvältä näyttää, riippuen palaverien tyylistä ylipäätään miettisin oman vaatetukseni tietty. Tosin varmaan lisäisin laukkuun myös korkkarit ja helyjä ;)

  VastaaPoista
 3. Sä näyttäisit huolitellulta varmaan jätesäkissäkin.:) Jos mä laittaisin samanlaisen asun kuin sä, työkaverit kyselis, että oonko mä menossa juhliin.

  VastaaPoista
 4. Arvaa mitä: T selaili mun konetta ja katsoessaan tätä sun blogia se sanoi että "tuollahan on sun vaatteet päällä" :DDDD repesin, ei me niin samiksia olla? Sit se lisäs että "miks sulla ei ole tollasia kenkiä" (tarkoittaen noita vagabondeja) ja lupasin hankkia vastaavat ;)

  Mähän käytän aina jakkupukua, kuten tiedät ;) Oikeasti hyvältä näyttää matkavaatetus! Sä olet aina tyylikäs :) Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
 5. Heidi: Kiitos! Ja mä jo printtailin mukaan TopShopin sivuilta muutaman jutun mitä täytyy muistaa katsoa.. ;)

  Ilona: Kiitos, kohta lähdetään. Jos mullakin olisi jotain virallisempia asiakaskäyntejä tms niin olisin ottanut jakun ja muuta siistimpää mukaan. nyt ei ole joten rennosti vaan! Ja hei, kyllä musta noi Parikan yli 10cm korot saa riittää. ;)

  AnneVee: Muru!!!! <3 <3 <3 Kiitos! Mä kun aina ihailen ihmisiä jotka näyttävät aina huolitelluille ja koen itse olevani oikea "homssantuu" oli päällä mitä tahansa. Jee, teit musta superiloisen!

  wikke: Hahahah, onneksi T erottaisi meidät livenä kun sinä olet pitkä ja minä olen pätkä! :) Mutta pakko myöntää että sulla on hyvä maku. ;) Ja kiitos wikke, olet ihana!

  VastaaPoista
 6. Sulla on kadehdittava kyky tehdä kompakteja matkavaatesettejä! Mulla meinaa aina rönsyillä.
  Marimekon paita ja Lindexin pökät päätyvät ihan varmasti mun(kin) päälle.

  Toivottavasti Tukholmassa on paistanut aurinko!

  VastaaPoista
 7. Miia: Kiitos! Ja kyllä, Tukholmassa oli täydellinen kevätsää! Työkaveri istui keskiviikkona niin pitkään terassilla että hänen kasvonsa paloivat auringossa! Heh, että niin lämmintä oli. :)

  VastaaPoista