perjantai 23. huhtikuuta 2010

Herkille silmille

tunnetila: mietiskely

Käytin ennen ainoastaan Lancômen "silmätuotteita" (jessus mikä sana, silmätuote!!). Ripsivärini oli Hypnose, silmämeikinpoistoaine Bi-Facil ja
vielä hoitava valokynä edusti samaa sarjaa. Ensin luovuin pikku hiljaa ripsiväristä sillä sain blogin kautta kokeiltavaksi uutuusmascaroita muilta sarjoilta. Huomasin, ettei kallein aina olekaan paras.

Tämän jälkeen ostin hieman epäileväisenä uuden valokynän joka oli yli puolet edullisempi mitä Lancômen vastaava. Lancôme saa pisteet hoitavuudesta, riittoisuus sekä hinta-laatusuhde menee edullisemman tuotteen hyväksi.

Viimeinen käytössäni ollut Lancômen tuote, Bi-Facil, loppui muutama kuukausi sitten ja pääsin samalla testaamaan minulle uutta tuotetta, Vichyn silmämeikinpoistoainetta (kuva alla). Ihastuin tuotteeseen kovasti. Silmämeikki liukeni hyvin ja lähti hankaamatta ja silmiä ärsyttämättä. Poistoainetta tarvitsi laittaa pumpuliin vain vähän ja meikki irtosi silti nopeasti. Joskus ainetta sattui lurahtamaan vanulapulle liikaa ja silloin aine kirveli herkkiä silmiäni. Maltillisesti annosteltuna tuote on hellävarainen.

Image and video hosting by TinyPic


Testasin myös muutaman pussillisen Vichyn uutta Aqualia Antiox-voidetta, mutta fania minusta ei tullut. Ihoni jäi rasvaisen näköiseksi vaikka voide lupaa iholle mattapinnan. Ihon värierot kuitenkin tasoittuivat ja tuo oli tuotteessa loistava ominaisuus. Tuote myös maistui järjettömän pahalle (ei, en tarkoituksella syönyt sitä) joten luulen kokeiluni tuotteen kanssa päättyneen tähän.

Olen ensi viikolla lähdössä työmatkalle Tukholmaan ja nyt edessä on ratkaisujen paikka. Ostanko laivalta Lancômen Bi-Facilin vanhasta tottumuksesta loppumassa olevan Vichyn tilalle vai kokeilenko taas jotain uutta, edullisempaa? Tuon Vichyn tuotteen voisin hyvinkin ostaa uudelleen.

Pidän paljon kaikista ennen käytössäni olleista Lancômen tuotteista, mutta nyt kun olen huomannut että yli puolet halvemmalla saa vastaavia tuotteita jotka myös toimivat, niin tuntuu rahan tuhlaukselta panostaa vanhaan ja tuttuun sarjaan. Olenko valmis maksamaan extraa vain siitä, että minusta on kiva kun kaikki tuotteeni ovat samasta tuoteperheestä?

Oletteko te merkkiuskollisia?

6 kommenttia:

 1. Mä olen samaa mieltä, että toi Vichyn rasva maistuu aivan hirveälle! :D Siis kun sitä levittää kasvoille ja sitää menee huulille ja vaikka juokin lasista, sen maistaa ja se on hirveää.. Muutenkaan minäkään en oikein ihastunut tuotteeseen :/

  VastaaPoista
 2. Sara: Kohtalotoveri! Ihan kamalan makuista vaikkei sitä lusikalla pistelisikään poskeensa. Tai siis suuhunsa. :)

  VastaaPoista
 3. En ole merkkiuskollinen, vaan vaihtelen aina tuotteita. Ilmeisesti iho "tottuu" johonkin tuotteeseen ja vaikutus vähenee.

  VastaaPoista
 4. Suosittelen kokeilemaan L'oréalin vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettua meikinpoistoainetta. Siinä on sama periaate kuin tuossa Lancômessa, eli on kaksi kerrosta, jotka ravistetaan sekaisin. Koska L'oréal omistaa Lancômen, luulen että tuotteilla voi olla enemmänkin yhteistä. Ainakin omassa käytössäni olen todennut L'oréalin meikinpoistoaineen todella hyväksi. Eikä kirvele.

  VastaaPoista
 5. Minulle kävi ennen aina niin (ja vielä nykyäänkin joskus...), että höyrähdin hetkellisesti johonkin tiettyyn merkkiin, ja kaikki hoito-/meikkituotteet oli saatava samalta merkiltä (kenzoki-korres-ren-dermalogica-mac jne.). Sama pätee vaatteisiin, ostin joskus vaatteita ihan pelkästään sen takia että ne oli jonkun tietyn suunnittelijan (tiedetään, tosi fiksua :). Onneksi olen nykyään fiksumpi asian suhteen :D

  VastaaPoista
 6. Heidi: Tuota sanotaan esim. shamppoissa. Siis että kannattaa välillä vaihtaa tuotteita. Hiukset puhdistuvat paremmin kun peliin iskee uudet tuotteet.

  .Nekku.: Mulla on luultavasti juuri tuota mainitsemaasi putsaria vedenkestävälle silmämeikille mutta hakusessa on nyt vesiliukoinen putsari. Kiitos kuitenkin vinkistä.

  Sointu: Sama mulla, esim. juuri tuo Dermalogica (ja huonosti kävi..). Ja kyllä, varsinkin ennen alennusmyynneissä iski joskus hulluus ja nappasin mukaan vaatteita ihan niiden merkin vuoksi. Nykyään en onneksi tee enää niin. Lähes kaikki nuo ostokset oli nimittäin huteja. :(

  VastaaPoista