tiistai 15. kesäkuuta 2010

Ennakko-osto

tunnetila: hämmästys

Jo hyvissä ajoin keväällä postiluukusta kolahti iltalukemiseksi H&M:n syksyn ennakkokuvasto. Vaikka olinkin kuvastoa selaillessani virittynyt enemmän kesä-moodille, niin innostuin kuvastossa yhdestä vaatteesta niin paljon että laitoin elämäni ensimmäistä kertaa ennakkotilauksen vetämään. Kiinnostuksen kohteena oli pitkä silkkipusero jonka näin sopivan loistavasti garderobiini.

Olin jo varautunut tuskaiseen kuukausien odotteluun kun Zürichissä yllättäen bongasin tismalleen samanlaisen silkkipaidan H&M:n rekiltä. Hämmästyneenä sovitin puseroa ja mukaanhan se lähti. Materiaali on ihanan paksua ja laskeutuvaa silkkiä ja väri on hieno! Käytin paitaa Sveitsissä mm. illallisella, silloin yhdistin siihen korkkarit ja kapeat housut, tänään paita pääsi arkiseen työkäyttöön. Mielestäni se sopii molempiin tarkoituksiin vallan mainiosti.


Image and video hosting by TinyPic

silkkipaita H&M Trend, housut Lindex,
rannekoru Snö, balleriinat Bronx


Osaatteko sanoa onko näitä paitoja ollut H&M:n mallistossa jo tänä keväänä ja syksyksi on tulossa vain uudet värit, vai voiko olla mahdollista että vasta syksyllä myyntiin tuleva vaate on jo toisaalla saatavilla?

7 kommenttia:

 1. Mulla on toi sama paitapusero / paitamekko! Ostin sen tänä keväänä ja postasinkin siitä: http://tonninstiflat.wordpress.com/2010/04/16/mudan-tuoksu/. Tosin en ole käyttänyt paidan mukana tullutta vyötä.

  Minunkin mielestä paitapusero on todella kauniin värinen, hyvin leikattu ja sen materiaali on ihanaa. Ja minähän olen käyttänyt tuota mahtavaa vaatepartta mekkona, vaikka on se ollut tarkoitus yhdistää farkkujenkin kanssa.

  En muista, oliko paitapuseroa muissa väreissä.

  VastaaPoista
 2. Musta ainakin vaikutti siltä, että osa kevätsesongin vaatteista jatkoi syysmallistossa, lieneekö sitten jotain perusmallistoa, joka pysyy ns. useamman sesongin ajan mukana :)

  VastaaPoista
 3. Vimps: No kas kas, hieno on tuo paita sinullakin! :) Toivon, että uskallan itsekin käyttää tätä joskus pelkkänä mekkona. Jotenkin vaan tuntuu pikkasen liian lyhyeltä.. Onnkesi on kuitenkin kapealinjainen niin ei pääse tuuli lyhyttä helmaa nostamaan.

  Salka: Toivottavasti tämä paita on tosiaan jotain perusmallistoa. Olisi kiva hankkia vaikka parissakin eri värissä. Silkki on materiaalina niin haavoittuva ettei paita ole välttämättä kovinkaan pitkäikäinen.. Valitettavasti.

  VastaaPoista
 4. Sama paita löytyy minultakin, bongasin ehkä noin kuukausi sitten H&M:n alerekistä. Taisi olla puoleen hintaan. Muista väreistä en tiedä, alerekissä tuo oli ainoa. Syyskuvastoakaan en ole vielä saanut joten en siitä tiedä.

  Ihanaa materiaalia kuitenkin tuo paita, itse käytän hieman paksumman mustan vyön kanssa. En tosin mekkona vaan esim. mustien farkkuleggareiden kanssa tunikan tapaan.

  VastaaPoista
 5. Lukija: Äääää, mäkin olisin halunnut löytää tämän puoleen hintaan!!!! Epistä!! :) Mutta hyvä ostos oli silti, en valita.

  VastaaPoista
 6. Trend-mallistoa ei tietääkseni postimyynnissä ole tarjolla, joten voisi olla mahdollista, että on alunperin ollut Trendin puolella myynnissä kaupoissa ja päätetty saman tien tehdä versio myös postimyyntiin. Eipähän tarvitse keksiä mitään uudelleen, kun kopio jo suunnittelut vaatteet eri sesongille myyntiin ;)

  VastaaPoista
 7. Pee: Totta!! Näinköhän on että kierrättävät joitakin Trend-tuotteita myös perusmallistossa.. Hyvä huomio Pee!

  VastaaPoista