sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Kesäjuhlat

tunnetila: hauskuus

Eräänä toukokuisena lauantai-iltana, siis sitä sunnuntaiaamua edeltävänä iltana kun minun piti olla lentokentällä kello 8.00, oli ohjelmassa Kesän Parhaat Juhlat. Stella, Hanna ja Anna-Maria järjestivät mielettömät kemut Hiushuone Dandyssa. Kutsuvieraita hemmoteltiin Dandyn puolesta kampauksin ja meikein, syötävät ja juotavat tulivat Raflan kautta ja useat firmat osallistuivat juhlintaan antamalla bilekansalle upeita lahjoja. Vaikka kesä on vasta alussa, voin silti uskoa että kyseessä todella oli nimensä mukaisesti Kesän Parhaat Juhlat!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

maksimekko H&M Trend, toppi H&M,
nahkaranneke Marimekko, laukku 2or +by YAT, sandaalit Benetton


Läksin miltei suoraan noista juhlista työmatkalle Sveitsiin, joten asukuvat ja juhlista kirjoittelu jäivät tuolloin väliin. Löysin kuitenkin tänään koneelta tuona kyseisenä iltana, ennen juhliin lähtöä, ottamani asukuvat ja tajusin, etten ole vielä esitellytkään omaa maksimekkoani. Olen lähes asunut mekossa sen ostamisen jälkeen ja voin sanoa tuon olevan yksi parhaista hankinnoistani pitkään aikaan.

Mekko on H&M Trendin mallistosta ja on täydellinen. Kangas on sopivan paksua ja pituus on kaltaiselleni pätkälle korkkareiden kanssa passeli. Mekosta saa rennon kun sen yhdistää esim. harmaaseen villatakkiin (tuo yhdistelmä oli perusasuni Sveitsissä) ja juhlavamman, kun mekon päälle laittaa mustan sifonkihörsäkkeen ja tarvittaessa vielä lyhyen ja skarpin jakun.

Voisin elää tuo mekko päällä koko tulevan kesän ja rehellisyyden nimissä todettakoon, että niin varmaan teenkin! Mitäs teillä, onko kesän parhaat juhlat jo juhlittu vai onko ne vielä edessä? Entä oletteko jo löytäneet maksimekkojen ihanuuden?

5 kommenttia:

 1. Jotain tollasta kokonaisuutta pitäis itekin kehittää omalle maximekolle. Näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 2. Tiina: Kiitti! Tykkään tuosta mekosta ihan hurjasti!

  VastaaPoista
 3. ihanaa Nina, näyttää mahtavalta sulla maksihelma! Todistaa taas kumoon sen naurettavan väitteen, että maksit sopisivat vain pitkille.. Mun h&m:n maksi on myös niin mukava että siinä tekisi mieli asua.

  en oo ehtiny kommentoida sulle pitkään aikaan! Tuntuu ihan orvolta :D

  VastaaPoista
 4. Kiva toi paita, itsellä on saman värinen H&M:n paita mutta vaan ihan eri mallinen. Mulla on melkeen kaikki vaatteet jotain mustia tai harmaita niin se on oikeestaan aika piristys mun vaatekaapissa vaikka ei mitenkään erityisemmin räikeä olekaan.

  VastaaPoista
 5. wikke: Susta tuntuu orvolta ja mulla on ollut sua ikävä!!! :) Mutta kiitos! Jotkut jutut sopivat vain pitkille, niitäkin on, mutta maksihelmat sopivat kaikille!

  I'm Lacking: Tykkään itsekin tuosta paidan haaleasta "väristä". Just sopiva piristysruiske muuten onnettomaan "värimaailmaani". (Tosin saattaa olla että täyty paljastaa tuosta paidasta joku päivä yksi juttu.. ;))

  VastaaPoista