tiistai 29. kesäkuuta 2010

Psykedeliaa

tunnetila: päivittely

Hoplaa. Kävin taas ale-ostoksilla. Viime vuonna "kärsin" tähän aikaan vuodesta itse laatimastani ostorajoitteesta enkä tehnyt kovinkaan monia hankintoja alennusmyynneistä. Ne harvat ostokset mitkä tein, olivat järkeviä ja tulivat tarpeeseen. Vuoden takainen järkevyys taisi kadota näiden alennusmyyntien myötä, siitä kertoi jo jacquard-kuosinen mekko-ostokseni viime viikolta. Oliko se järkevä tai tarpeellinen hankinta? Ei, eikä edes tyyliseni. Satuin vain ihastumaan siihen joten ostin sen.

Tämänpäiväsellä hassujen vaatteiden hamstrauskierroksella luulin löytäneeni vaatekaappiini huippukivan kesäasun, psykedelisen tuubitoppihaalarin. Sovittelin haalaria kotona innoissani kunnes huomasin, että "haalarin" lapussa lukee "housut". Hyiiiiii, ostin epähuomiossa psykedelisellä kuvioinnilla varustetut super isot haaremihousut, eli Mc Hammer-pökät!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

haalari/housut Pieces

Ensijärkytyksestä huolimatta luulen kuitenkin pitäväni hammerit ja käyttäväni niitä haalarina kuten aikomus olikin. Olen aina kehunut pitäväni monitoimivaatteista, joten nyt laitetaan tämän tytön sietokyky koetukselle ja katsotaan päätyvätkö housut jalkaani koskaan niille tarkoitetussa ekstralököhaaremi-muodossa! Huiiiiii... Mitä sanotte, joko alkaa ale-ostokset mennä överiksi?


Ps. Oikeat muuvit housut jalassa vaadittavaan liikehdintään voitte katsoa täältä. Menossa mukana lökäreiden lisäksi leggingsit ja pyöräilyhousut. Ai mikä uusi muoti? Vanhan kierrätys kunniaan!

10 kommenttia:

 1. stop! hammertime! psykedeliatuubihaalareina mun mielestä hienot ja ihan sun näköiset. ei anneta tyhmien vaatelappujen määrätä meitä! ja sitten toisinaan kun oikein yrittää luntata, että onkos tämä nyt paita vai hame vai mikäliehuivi, ei niissä lapuissa silloin mitään lue :D

  VastaaPoista
 2. Oon etsiny kaikkialta kunnollisia MC Hammer -housuja, mut joka paikassa on vain semihaaremeita. Ostin yhdet vajaamittaiset lökärit Lindexiltä ja vedin ne tuolleen myös haalareiksi, mutta vain kotioloissa, koska vilauttelufrekvenssi oli aika suuri.

  VastaaPoista
 3. Eiku hitto, se kysymys unohtui: Siis oliko siellä Piecesillä (wherever that is) muilla kuoseilla samanlaisia?

  VastaaPoista
 4. Hih, voin kuvitella äimistyksen "housu" lapun kanssa :D Mutta hienosti toimii, ei ollenkaan turhan överiä. Ja eikös alessa vähän kuulukin irrotella :)

  VastaaPoista
 5. I told you homeboy u can't touch this!

  VastaaPoista
 6. Hyvin toimii housut haalareina ja monipukeutumistaiturithan eivät hämäänny, jos lappu kertoo eri faktaa kuin mitä oma visio :)!

  VastaaPoista
 7. Ei oo totta, tiiti varasti taas mun lainin xD mulla alkoi nimittäin heti soida päässä Hammertime!
  Mut täytyy sanoo että noi on kyllä huomattavasti paremman näköiset haalarina kuin housuina. Mutta oon kuullu villiä urbaanihuhua että noita "epävaatteita" ois enemmänkin maailmalla. Sellasia kankaanpalasia ettei niistä pysty ees päättelemään mihin ne tulee, jalkaan, harteille vai päähän. Noh, erehtyminen on näemmä aina mahdollista, vaikka edes kuvittelisi tietävänsä miten joku vaate puetaan =D

  VastaaPoista
 8. tiiti: Kiitti, mustakin noi on väärin puettuna aikalailla mun näköiset. :)

  AnneVee: Piecesillä oli vain tätä kuosia eikä näitäkään ollut kuin kahdet. Ostin nämä Vero Modasta.

  Lilou: Kiitos, ja samaa mieltä, alet on irrottelua varten! Varsinkin jos ei ole kaiken luovuuden tappavassa ostolakossa.. :)

  Petra: Ti ti di di, tidi tidi can't touch this!

  Salka: Kiitos Salka! Sulla on ainakin aina niin omat visiot ettei haittaa mikä vaate on kyseessä kun se muuttuu käsissäsi ihan miksi vaan. Loistava taito!

  Rhia: Vai "epävaate"muoti.. Kuulostaa oikeastaan aika vapauttavalta. Kunhan vaate istuu oikein edes yhdellä tavalla.. Nämä istuvat huomattavasti paremmin haalarina kuin housuina. :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi1/7/10 21:02

  Ehei, hammerit on aivan mahtavat! Mutta saatan olla jäävi - olen buumin aikana hankkinut useammat lökäpöksyt varastoon :).

  VastaaPoista
 10. Kamicha: Heh, ehkä mäkin tästä vielä näille lämpenen... Itse asiassa, juuri nyt kun istun kotona koneella niin mulla on noi housut ihan hammerina jalassa. Ja kyllä on mukavat! :) :)

  VastaaPoista