maanantai 28. kesäkuuta 2010

Juhannusyö

tunnetila: väsynyt mutta onnellinen

Onnistunut mökkijuhannus sisältää mm.:

hyvää seuraa, venematkan, grilliruokaa,
jääkylmää valkoviiniä ilta-auringon paisteessa, juhannussaunan ja uintilenkin. Mölkkyä aamuyön tunteina, ikioman juhannuskokon, vaatteita joita käytetään vain mökillä, tiukan Alias-pelin, yöttömän yön auringon ja aamu-uinnin ilman saunaa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Juuri kun mökkeilyn makuun alkoi päästä kunnolla niin kaikki tämä ihanuus keskeytyy tylsästi huomenna alkavalla työviikolla. Äh! Vielä kaksi viikkoa täytyisi jaksaa ennen kesälomaa. Milloin te aloitatte kesälomanne, ja onko teillä jo lomasuunnitelmat valmiina?

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kuvia! Varsinkin tuo viimeinen maisemakuva on todella mestariteos.

  VastaaPoista
 2. Loma alkaa perjantain jälkeen, eikä suunnitelmia paljon ole! Siihen olen tosin pyrkinytkin.

  Paitsi nähtäiskö me se yksi tyttöelokuva, jossa niillä on paljon mekkoja ja kenkiä?

  VastaaPoista
 3. ...ja sitten mölkky poltetaan poroksi, kun nina hävisi ottelun?!

  Olisi sopinut kuvasarjaan ;)

  Minä en osaa kai viettää lomaa ollenkaan, ainakaan muutamaa päivää pidempään, vaan pyrin nautiskelemaan puolipäiväisestä lomasta. Osin maalla, osin kaupungissa.

  VastaaPoista
 4. Oi kesäyöt! Hienoja kuvia. En pahemmin välitä runoista, mutta jostain syystä kesäöinä tulee luettua tiettyjä Eino Leinon runoja.

  Sama täällä: vielä kaksi viikkoa lomaan ja tiukkaa tekee. No onneksi ajatus reissusta auttaa jaksamaan. Heti ensimmäisenä lomamaanantaina (lentokoneen) nokka kohti Italiaa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :) Ihmettelin alussa tosin mitä ihmettä teet noissa kuvissa, kunnes tajusin että mölkkyähän se ;) hih! Mulla on ihan mahtava tapa viettää näitä aurinkoisia lomapäiviä: oon sisällä ja teen remppaa :D

  VastaaPoista
 6. h_eidi: Kiitos h_eidi! Tosin luonto teki kuviin upeuden, minä vain otin mielettömän kauniista auringonlaskusta kuvat.

  Vimps: Oi sua onnekasta, pian lomalaista!!! Laitan sulle viestiä tuosta leffasta.

  Ilona: Mistä arvasit että mä hävisin?! ;) Mölkkyä ei kuitenkaan poltettu vaan säästettiin sueraavaa juhannusta varten. Mutta hitto mä häviän siinä aina!

  Netta: Oi oi, Eino Leinon runot ja kesäyö! "Ruislinnun laulu korvissani, tähkäpäiden päällä täysikuu, kesäyön on onni omanani, kaskisavuun laaksot verhouu..."

  Jee, Italia on ihana ihana maa!!! Oikein hauskaa, etten sanoisi jopa PARASTA, matkaa sinulle!!!

  wikke: Heh, ei noissa kuvissa tosiaan mikään viittaa Mölkkyyn! Hahahahah!! Jumpata vaan taidan kesäyössä kalahattu päässä. :)

  VastaaPoista