tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kierteessä?

tunnetila: huiiiiiii!!!

Tästäkö se kierre nyt alkoi? Kävin sunnuntaina ystäväni kanssa katsomassa Sex and the City Movie2:n toiseen kertaan. Ykkönen tuli nähtyä leffassa neljästi, näinköhän käy tämänkin kanssa..? Sarja oli minulle niin tärkeä, että jännitän aina hullunlailla katsoessani leffaa ensimmäisen kerran. Seuraavalla kerralla, kun tiedän jo mitä tapahtuu, osaan rentoutua ja katsoa elokuvaa erilaisin silmin. Kävi kuten viimeksikin, ensimmäinen katselukerta oli hienoinen pettymys, toisella kerralla kaikki näytti paremmalta, juoni kulki sujuvammin ja herkäksi tarkoitetut juonenkäänteet saivat palan kurkkuun. Ehkä nämä kaksi kertaa teatterissa nyt kuitenkin riittivät, leffa tulee kuitenkin vielä ostettua kotiin dvd-hyllyyn.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neuletakki Bershka, t-paita FilippaK,
laukku 2 or + By YAT, huivi Pull&Bear,
housut Ellos, kengät SMH Shoes, kello Jet Set Addiction


Alemmassa kuvassa on tarkoituksella etualalla uusi kesäkelloni. "Onks tukka hyvin, näkyyks kello?" Sain lahjakortin sievän kesäkellon hankintaan Kesän Parhaista Juhlista ja viikkokausien mietinnän jälkeen päätin valita tarjolla olevista väreistä ja malleista (joita on tarjolla lähes 50 kappaletta!) juuri tuon, haalean pinkin hattarakellon. Valinta osui nappiin ja olen iloinen ettei minun tarvitse kantaa tulevan kesän reissuillani huolta DKNY:n kellosta jonka pelkään aina putoavan, hajoavan tai unohtuvan jonnekin. Tämä kello on tehty käytettäväksi ja ilahduttamaan kantajaansa jokaisella kellonajan vilkaisulla.

Kumpi kolahtaa paremmin, Sinkkarit the Movie2 (useampaan kertaan katsottuna) vai uusi kesäkelloni? Jos kello kolahtaa niin osallistu täällä kilpailuun jossa voit voittaa Jet Set Addiction kellon omaksesi!

8 kommenttia:

 1. Mä vapautin itseni kellon orjuudesta muutamia vuosia sitten. Siihen asti tarkastin ajan niin usein päivän aikana, että mun vasemman käden hauiskin alkoi olla isompi kuin oikean.:D Mut välillä harmittaa, etten voi ostella kivoja kelloja. Esim. Nelliinan blogissa oli päheitä C-kasetti-kelloja. Sinkkuelämää vois tietty käydä yksin katsastaa tässä joku päivä, jos olis päivänäytöksiä.

  VastaaPoista
 2. Tuo kello on kyllä tosi söpö. Taidanpa tietää mihin seuraavat ylimääräiset rahani menevät ;)

  VastaaPoista
 3. AnneVee: Mä en voisi elää ilman kelloa!! En millään! Ja ne kasettikellot on kyllä hauskoja. Tai siis päheitä. ;)

  Sinisilmä: Pidetään peukkuja että voitat tuossa arvonnassa kellon itsellesi eikä sinun tarvitse ostaa sitä! :)

  VastaaPoista
 4. Söpö kello - osallistuin arvontaan :) Sinkkiksen aion kyllä mennä katsomaan toistamiseenkin ;) Sama juttu kuin sinulla; ekalla kerralla jännittää tapahtumia, tokalla voi keskittyä muuhun.

  VastaaPoista
 5. Heidi: Heh, ollaan samanlaisia jännittäjiä noiden leffojen kanssa. Onneksi ne voi katsoa useampaan kertaan ja joka kerta keskittyä eri asioihin. :)

  Jee, kiva että kävit äänestämässä. En muuten yhtään tiedä mitä kelloa äänestit.. Violettia? :)

  VastaaPoista
 6. Eiku tuut kattoon sen mun kaa vielä kerran?! Mä en oo nimittäin nähny sitä kertaakaan.

  Jooko.

  VastaaPoista
 7. Vimps: Voi ei... Mä olen niin heikko kun noin nätisti pyydetään.. :) Palataan asiaan!

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti palataan!

  VastaaPoista