torstai 24. kesäkuuta 2010

Vyötetty

tunnetila: mietin vaan..

Olette varmaan huomanneet, että en ole viime aikoina jaksanut leikata kuvistani päätä pois. Valkoinen "läntti" kasvojen peittona saa nykyään riittää. Kuinkahan lyhyt matka tästä on siihen että kyllästyn käsittelemään kuviani millään tavalla ja julkaisen sensuroimattomia kuvia?

Kun kasvoja ei näy, kiinnittääkö silloin kuvissa paremmin huomiota olennaiseen, eli vaatteisiin, vai onko tuolla merkitystä?
Olisiko teistä mukavampi lukea blogiani jos näkisitte (typerät, aina!) ilmeeni? Ei sillä että aikoisin kasvojani täällä paljastaa, mutta kunhan kysyn...

Image and video hosting by TinyPicTasaa keskelle

Image and video hosting by TinyPic

paitapusero ja housut Lindex,
vyö Accessorize, laukku Lumi, balleriinat Bronx


15 kommenttia:

 1. Ainahan sitä mielellään seuraa blogia, jossa bloggari on kasvoineen päivineen. Ymmärrän silti, jos ei naamaansa kaikkien pällisteltäväksi halua. Pohdin sitä aluksi itsekin, mutta sitten vaan karaisin luontoni ja heitin kuvat lärveineen kaikkineen blogiin.

  Eipähän tuossa omassakaan naamassa tai ilmeissä aina ole hurraamista, mutta ehkä tässä on samalla oppinut olemaan itseään kohtaan hieman armollisempi. Mene tiedä.

  Kun me olemme niin pirun kriittisiä itseämme kohtaan.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sillä ei ole oikeastaan mitään väliä, onko asukuvissa naama mukana vai ei. Eli jos ei tunnu siltä, että paljastaisi naaman, ei sitä tarvitsekaan näyttää koko kansalle. :)

  VastaaPoista
 3. Aika samoilla linjoilla kuin Vimps tuossa "paljasteluasiassa".

  Paitapusero on mahtava! Onko hankinnasta jo aikaa vai voisiko noita vielä löytää kaupasta?

  VastaaPoista
 4. Minusta naamaa ei tarvii näkyä, mut pää vois olla mukana, niin sais paremman käsityksen kokonaisuudesta. Tosin onhan sun naama joskus vilahdellu muiden blogeissa;)

  VastaaPoista
 5. Vimps: Myönnän olevani hyvin kriittinen omien kuvieni suhteen, mutta suurin syy kasvottomuudelle on se, etten oikeasti halua esiintyä "naamallani" netissä. Olen niin vanha ja vanhanaikainen että se on varmaan joku itsesuojeluvaisto mikä jyllää. :)

  Sara: Kiitos Sara, ihana kommentti "nuoremman sukupolven" edustajalta jolle netissä oman naaman näyttäminen on arkipäivää. Kiitos!

  tres chic: Ostin paitapuseron keväällä, joten näitä saattaa hyvällä tuurilla löytyä ale-rekeistä. Onnea metsästykseen!

  AnneVee: Kiitos! Pää pysyy jatkossa menossa mukana, itseä alkoi jo ärsyttää ainainen pään poisto. :) Ja juu, ainahan se naama jossain muualla vilahtelee, eli jos on tarpeeksi utelias niin saa ulkonäköni selville. En kuitenkaan usko että ketään niin paljon kiinnostaa.. :)

  VastaaPoista
 6. Minulle on oikeastaan ihan sama, paljastaako kasvot vai ei, luen kummankin tyylisiä blogeja. Sillä on enemmän merkitystä, antaako itsestään jotain syvällisempää, muutakin kuin "hei, tässä on mun asu". Omia ajatuksia siis, se on mulle tärkeintä (ja niitähän sulla onkin asujen lomassa). :-)

  Kuulun itsekin siihen vanhakantaiseen porukkaan, joka ei halua paljastaa kasvojaan netissä. Jotenkin minua ei vain kiinnosta laittaa kasvojani postauksiin, kai se on itsesuojeluvaistoa tai jotain vastaavaa. Minun käsitykseni mukaan suurin osa ihmisistä lukee mieluiten blogeja, joissa kasvotkin on esillä, mutta no can do. Olen asettanut itselleni sen kriteerin, että koenko saavani itse siitä jotain positiivista, jos paljastan kasvoni. En koe saavani siitä mitään, joten kasvottomana pysytään. ;-)

  VastaaPoista
 7. Bisquits: Mä olen myös ajatellut että suurin osa ihmisistä lukee mielummin blogeja joissa näkevät bloggaajan kasvot. Mutta toisaalta, blogillani on jo nyt niin ihania lukijoita että ei se määrä ole tärkeintä vaan lukijoiden laatu! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana asu! Tuo vyö sopii kuvaan niin hyvin.

  Kasvojen kanssa minulle on paras, se mikä bloggaajallekin tuntuu kivoimmalta. Toki tällaisista kasvokuvista, vaikkakin blurratuista saa sen ihan koko asun ja kokonaisuuden paremmin esiin mutta myös päättömät kelpaa. Itsekin suosin niitä usein :)

  VastaaPoista
 9. Tykkään kuvista jossa näkyy kasvot. Omaan makuuni valkoinen läntti varastaa huomion.

  Mutta ymmärrän täysin että haluaa olla anonyymi, joskin onhan sinunkin kasvot muissa blogeissa vilahtaneet :)

  -O´sid-

  VastaaPoista
 10. Nämä kuvat, joissa on pääkin, näyttävät paremmilta. Saa paremman käsityksen asukokonaisuudesta.

  Naaman voi peittää, jos haluat :) Tietty salaperäisyys on kivaa, ja poikkeatpa valtavirrasta!

  VastaaPoista
 11. Little M: Kiva että päätönkin kelpaa. Te vakilukijani olette jo niin tottuneet "päättömiin" kuviin että olisi varmaan outoa jos minulla olisi näissä kasvot mukana.

  O´sid: Iiiiik, oletko sinäkin nähnyt minut muissa blogeissa? :) Jotenkin olen aina ajatellut ettei kukaan minua niistäkään kuvista tunnista.. Hölmö ajatus mutta silti tuntuu hassulta ajatella että joku tunnistaisi minut toisaalla. :)

  Heidi: Heh, kiitos Heidi! Salaperäisyys on valttia! :)

  VastaaPoista
 12. Mua ei ainakaan haittaa se ettet paljasta naamaasi. Tykkään tyylistäsi, niin kirjoittamisen kuin pukeutumisenkin osalta, ja siinä on ihan riittämiin syitä miksi seurata blogiasi. :) Pidä vain kasvot piilossa jos se tuntuu parhaalta!

  VastaaPoista
 13. Niina: Kiitos kiva! :) Tuntuu helpottavalta kuulla ettei isoa osaa blogini lukijoista ärsytä vaikka kasvot ei näy.

  VastaaPoista
 14. Ihana toimiva asu, josta sain inspiraatiota oman vaatekaapin hyödyntämiseen :) minkä kokoinen on muuten tuo Lumin laukkusi?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Lumin laukku on kokoa M. Omiin tarpeisiini loistavan kokoinen. Pienempi olisi liian pieni, suurempi tulisi ahdettua niin täyteen etten jaksaisi kantaa sitä. :) Ja S-kokoon ei saa kantohihnaa vartalon yli, tässä sellainen mahdollisuus on.

  VastaaPoista