tiistai 8. kesäkuuta 2010

Kuin lentäisi

tunnetila: jeejee

Kuten jo mainitsin, kävin Sveitsin matkallani ostoksilla aika vähän ja ostinkin reissusta ainoastaan puseron ja yhdet kengät (sekä vähän kosmetiikkaa ja matkamuistoja mutta niitä ei lasketa). Kenkälöytöni saavat nyt ihan oman postauksensa, sillä ne ovat nousseet heti tämän hetken lempparikengikseni.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

jakku Mango, topit Your Face ja H&M,
housut Lindex, kengät SMH Shoes


HUMANICistä löytyneet harmaat mokkanahkaiset SMH Shoesin kiilasandaalit ovat korkeasta korostaan huolimatta kohtuullisen kivat kävellä ja ne painavat ehkä 50 grammaa/kenkä! En ole koskaan omistanut noin kevyitä kenkiä, jopa balleriinat painavat noita enemmän. En tiedä onko kenkien pohjat ontot (ja hajoavat tietysti muutaman käyttökerran jälkeen), mutta kenkien keveys tuntuu jalassa aivan ihanalta. Kun keveyteen lisää vielä korkeat korot niin nuo kengät jalassa tuntuu lähes siltä kuin lentäisi!

5 kommenttia:

 1. Harvoin sytyn kiilakorkokengille, mutta nuo on kyllä hienot!

  VastaaPoista
 2. Piti sanoa aivan samaa: itsekään en ole koskaan välittänyt kiilakoroista, mutta nuo ovat aivan upeat ja huolisin samantien omiin jalkoihini. Toivottavasti kestävät käytössä pitkään! =)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivat! niin malli kuin värikin. Hyvä löytö, kertakaikkiaan :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/6/10 01:04

  Heihoi, sama pose aina vaan. Vaihtelua kaivataan.

  VastaaPoista
 5. Olga: Kiitos, nämä on kyllä mainiot!

  Jo: Heh, mä toivon kans samaa. Tuo keveys ei varmaan kerro hyvästä laadusta vaikka satasen kengät nämäkin oli. Toivottavasti siis eivät ihan heti hajoa.

  Lilou: Kiitos Lilou, mä ihastuin kans tähän väriin.

  Anonyymi: Mä niin haluaisin ottaa asukuvia ulkona, erilaisissa asennoissa ja niin että asuista saisi paremmin selvää, mutta kun kukaan ei niitä ota enkä jaksa yksin säätää itselaukaisijan kanssa.

  Palkataan asukuvien ottaja! Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä ja pelastakaa ikuisiin samoihin poseerauksiin kyllästynyt anonyymi ja blogin kirjoittaja!! :)

  VastaaPoista