torstai 17. kesäkuuta 2010

Tuliaiset

tunnetila: ihmettely

Olen taas tänään lähdössä työmatkalle. Onneksi en tällä kertaa kuitenkaan sen pidemmälle kuin Tallinnaan. Mutta reissu mikä reissu, pari päivää siellä menee kuitenkin ja omaa sänkyä ehtii tulla ikävä. Oman sängyn ikävöinnin lisäksi reissuissa on myös toinen ongelma: mitä tuoda tuliaisiksi miehelle jolla on jo kaikkea? (Tai kaikki se mitä hänellä ei ole on niin kallista ettei sinulla ole siihen varaa..) Ei mieheni toki tuliaisia kaipaa tai odota, minusta vain on kiva aina ostaa jotain kotiin tuomisiksi.

Tuliaiseni ovat yleensä ihan pieniä, muistaminen kun on tärkeintä. Viimeksi toin miehelleni Sveitsistä tuliaiseksi mm. sveitsiläistä energiajuomaa sekä sipsejä. Ja kyllä oli mieleinen lahja, katosi hetkessä parempiin suihin!


Oli pakko ottaa kuva mielestäni hyvin onnistuneesta tuotepakkausten suunnittelusta. Yksinkertaista, mieleenpainuvaa ja massasta erottuvaa. Miksi tällaista suunnittelua näkee niin harvoin, että silloin kun sitä näkee siitä on otettava kuva, vaikka kyseessä on niinkin hölmö tuote kuin sipsiputkilo?!

Image and video hosting by TinyPic

Ostaisitteko te sipsinne tai energiajuomanne (jos siis ostaisitte sipsejä tai energiajuomaa) näin simppelissä paketissa vai haluatteko että purkeissa on sipsin kuvia tai sitä "nuorisotuotteiden" pakkauksiin yleisesti painettua menoa ja meininkiä? Itse liputan yksinkertaisuuden puolesta! Saapa nähdä mitä Tallinnasta löytyy... Onko teillä hyviä tuliaisvinkkejä?

6 kommenttia:

 1. ooh, upeat pakkaukset :) Energiajuomiin en halua koskeakaan pääsykoepuserruksen jälkeen, mutta kyllä sitä tuollaisesta tölkistä joisi mieluummin kun jostain missä krokotiili räjähtää seinän läpi cowboy selässään, vai mitä niissä tölkeissä nyt yleensä onkaan... :D

  Itse asiassa aluksi kun näin kuvan, ajattelin että niissä on varmaan kosmetiikkaa!

  VastaaPoista
 2. Siis ehdottomasti tuollaisia pakkauksia enemmän kuin jotain räikeitä Pringlessejä. Tosin energiajuomista en välitä (ei tarvitse edes itse maistaa, riittää muiden hengityksen haistelu...), mutta mitä tahansa muuta juomaa joisi mielellään tuommosesta.

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluaisin ehdottomasti mieluummin tuollaisia pakkauksia! Pure love! <3

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti tämän kaltaisia pakkauksia lisää! :)

  VastaaPoista
 5. Musta noi pakkaukset on aika hauskoja :)

  VastaaPoista
 6. Eeva: Ahaa, energiajuomaöverit joskus vedetty... :) Samaa mieltä noista purkeista. Luulisi, että mieleenpainuvuus ja houkuttelevuus olisi tuotepakkausten ensisijainen tehtävä, mutta ei kukaan oikeesti muista mitä krokotiileja yms. niissä putkiloissa on. Vaihtoon vaan!

  Herttainen: Näitä voisi tehdä koko sarjan: oransseja, liloja, vihreitä, mitä ikinä värejä keksitäänkään ja hienoja olisi! Ostaisin varmasti.

  vvk: Samat sanat! Sähän voit alkaa suunnitella jotain vastaavaa.. :)

  Christina: Samaa mieltä! Miksi ihmeessä kunaan ei tee yksinkertaisia pakkauksia, kysyn vaan!

  I'm Lacking: Eikö olekin?! Ihan pakkausten vuoksi oli pakko ostaa nuo miehelle tuliaiseksi.

  VastaaPoista