tiistai 12. lokakuuta 2010

Hyvä päivä

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Jotkut päivät ovat selkeästi parempia kuin toiset. Eilinen päivä ei ollut ehkä sieltä parhaasta päästä, mm. töissä alkoi pinna kiristyä iltapäivällä siihen malliin että totesin kotiin lähdön olevan pelastukseni.

Viime aikoina hyviä päiviä on kuitenkin ollut ilahduttavan paljon. Pidän erityisesti sellaisista päivistä jolloin saan puhelinsoiton jossa kerrotaan, että olen voittanut kilpailun johon hetki sitten osallistuin.
Palkintona ei enempää eikä vähempää kuin matka New Yorkiin, unelmieni kaupunkiin.

Wohoo, me happy!!!! Kuukauden päästä lähden siis kahden muun bloggaajan kanssa Katja Presnalin vieraaksi New Yorkiin. Hieman yli viikon kestävä tyttöjen shoppailumatka ei kuulosta lainkaan hassummalta! Sitä paitsi New York on syksyllä parhaimmillaan, eli myös matkan ajankohta on täydellinen.


Kuten sanottua, jotkut päivät vain ovat parempia kuin toiset, mutta niiden parhaiden päivien onnellisten sattumusten myötä tylsemmistäkin päivistä tulee siedettäviä. Varsinkin kun on jotain kivaa mitä odottaa!


19 kommenttia:

 1. Ooh! Nyt mun on pakko sanoa että olen niiiin kateellinen että korvannipukoissa jo vihertää. Mutta ei kai siinä muu auta kuin toivottaa ihanaa ja mieletöntä matkaa =)

  VastaaPoista
 2. Rhia: Kiitos ihana! Heh, mä olen hyvin harvoin kateellinen kenellekään yhtään mistään mutta ilmainen New Yorkin matka on yksi niistä asioista joista minäkin olisin aivan aidosti ja rehellisesti julmetun kateellinen. :D

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon! Se oli oikein hyvä bloggaus siihen kisaan!

  VastaaPoista
 4. Oho, onnea! Tästä ei ollutkaan eilen puhetta?!

  Aika mieletön juttu. Isossa omenassa on varmaan mahtavaa!

  VastaaPoista
 5. Miia: Voi kiitos Miia! Mietin että annan kuville enemmän sijaa kuin tekstille, onneksi annoin. Omat jorinat eivät välttämättä olisi olleet näin voitokkaita. Hah hah! :D

  Vimps: No juu, mä olen ollut tästä aika hissukseen enkä ole kertonut juuri kenellekään. On tässä elämässä niin paljon kaikkea tapahtumaa nyt yhtä aikaa että päätin edetä asia kerrallaan. :) Ja kiitos, Isossa Omenassa on kyllä mahtavaa!!!

  MonMou: Kiitti MouMou! Mä vähän ajattelen että sä olit mun "onnenkalu" (hah mikä sana!!!) kun silloin jo heti moista aavistelit. :) <3

  VastaaPoista
 6. Hihi terkut Katjalle, se on mun kaverin sisko :) ja tästä syystä en kehdannut osallistua itse tuohon kilpailuun :DD

  VastaaPoista
 7. Nelliina: Muistelenkin että tästä (sukulaissuhteesta) on ollut joskus puhetta. Hip hei, terveiset menee perille!

  VastaaPoista
 8. oho, mä missasin kokonaan et tossa kilpailussa piti olla tollanen höpsö otsikko :o nyt jäi varmaan väärän otsikoinnin takia matka voittamatta! :D

  mut onnea sulle ja hyvää matkaa :)

  VastaaPoista
 9. paulahelena: Heh, mulla meinasi osallistuminen jäädä kokonaan juuri tuon otsikoinnin takia. :) Onneksi kuitenkin päätin ettei yksi "outo" otsikko haittaa jos sillä keinoin pääsee reissuun. Ja jeee, pääsihän sitä. Kyllä kannatti! Ja kiitos kiltti! :)

  VastaaPoista
 10. Oh wau, vähän erilainen palkinto kuin yleensä blogiarvonnoissa ;)

  Tuo varmasti oli hyvä uutinen kuultavaksi! Pääsisinpä itsekin joskus Nykkiin... ja moneen muuhunkin paikkaan... :)

  VastaaPoista
 11. Ilona: Heh, juu, oli tällä kertaa astetta parempi palkinto. Tai oikeastaan ehkä paras. :) Mullakin on krooninen matkustelukuume. Ja omituista sinäänsä, matkustelu vain pahentaa sitä entisestään.

  VastaaPoista
 12. No onneksi et antanut typerän otsikon vaikuttaa! Mahtista!

  VastaaPoista
 13. Onneli: Joo, huh huh! Kuten sanottua, melkein jätin osallistumatta. Mutta kiitti, on tämä kyllä aika mahtista. :)

  VastaaPoista
 14. wau wau wau!!!!!!!!!!!! nyt kyllä on täälläkin yksi kade pimu!!!

  VastaaPoista
 15. Oijoi, hitsit kun en ymmärtänyt osallistua moiseen kilpaan! Mutta oikein paljon onnea ja hyvää reissua! Mut voi pakata sitten matkalaukkuun mukaan ;D

  VastaaPoista
 16. Joy: Wau wau wau sanon minäkin! Tosi kiva lähteä reissuun! :)

  Salka: Kiitos Salka! Hmmm.. Mä kyllä normaalisti matkustan vain pieni lentolaukku mukanani, mutta jos tällä kertaa ottaisin isomman matkalaukun niin sinne sä saattaisitkin mahtua.. ;)

  VastaaPoista
 17. Mau: Kiitos!! Ja hei mikäs tuo uusi nimi on?? Onneksi kuvasta tunnistin että kyseessä on vanha tuttu. :)

  VastaaPoista