torstai 14. lokakuuta 2010

Sohvan myynti

tunnetila: huvitus

Laitoin erääseen nettikauppaan "Myydään musta nahkasohva" -ilmoituksen. Sain heti useita kyselyjä sohvasta mutta hauskin niistä ole ehdottomasti tämä.

"Voisinko tulla katsomaan sohvaa? Ostaisin sen koiralleni. Staffimme syö sohvia."

Haaahhahahahahaha, olen nauranut tuolle koko eilisen illan ja naurattaa edelleen. Harva lemmikki tulee noin kalliiksi! :D

10 kommenttia:

 1. Meillä oli taas kaksi valtavaa (valkoista) nahkasohvaa silloin kun olin pieni. Toinen oli joku 4 istuttava ja toinen iso kulmasohva.
  5 lapsen jälkeen ne oli niin järkyttävässä kunnossa ja niissä oli kaikenmaailman tussipiirroksia jotka ei lähtenyt millään pois että meidän äiti laittoi lehteen ilmoituksen tyyliin "saat, kunhan haet pois." Ne kävi juuri hakemassa joku kellä oli iso pentu koira, sillä se oli tuhonnu jo monet sohvat. Meiltä sai siis ilmaisen sohvan pureskeltavaksi ;)

  VastaaPoista
 2. Norppis: Hyvä että tapauksesi koira löysi tuhottavaa ihan ilmaiseksi. Kuinkahan monta sohvaa tuo staffi vuodessa ehtii raadella? Aivan järjetöntä! :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Tuosta tuli mieleeni, kun äitini meni kerran urheilukauppaan ostamaan tennispalloja ja sai vastaansa hienon luennon tennispallojen ominaisuuksista. Hän oli ostamassa niitä palloja koiralleen, joka rakasti keltaisia tennispalloja. ;-)

  Edelliseen postaukseen - hitsit, sulla kävi hyvä tuuri! Hienoa! :-)

  VastaaPoista
 6. olen niin tyytyväinen, etten omista koiraa :)

  VastaaPoista
 7. Haha =) mahtava ostotarjous. Mun entisessä työpaikassa oli kerran työharjottelussa tyttö jolla oli kaksi jotain isoa koiraa. En muista enää rotua. No enivei, ne koirat oli niin mahdottomia että niillä ei ollut ollenkaan sohvia, niiden tilalla oli semmoset lankkulaverit, kaikki pikkutavarat piti piilottaa kaappeihin tai nostaa seinille koska ne koirat söi ihan kaiken, jopa seinät. Uskomatonta. Ite en pystyis asumaan sillai että lemmikit tuhoais kaiken =)

  VastaaPoista
 8. Bisquits: Heh, voihan se olla tarkkaa että tulee valittua koirillekin ne parhaat tennispallot. :)

  Ja kiitos, odotan matkaa innoissani.

  I May Say: Hahhahaa, mä kyllä haluaisin koiran, kaiken uhallakin. :)

  Rhia: Voi ei, kuulostaa kamalalta! Luulisi että koiria kouluttamalla niistä voisi koulia pois tuon kaiken järsimisen? Useinhan koirat tuhoaa paikkoja pentuna mutta aikuisena ne rauhoittuvat. Kuulostaa kyllä aika hurjalta.

  VastaaPoista
 9. Ilmapallomatka: Hah, eikö?! :)

  VastaaPoista