lauantai 16. lokakuuta 2010

Siksakkia

tunnetila: tyytyväisyys

Väijyin viime syksyn (siis vuosi sitten, syksyllä 2009) Rinne-Niinikosken Marimekolle suunnittelemia mustavalkoisia villahousuja, tuloksetta. Tai olihan niitä tarjolla heti alkusyksystä kun mallisto lanseerattiin, mutta tuolloin pöksyjen hinta hirvitti. En voinut olla lainkaan varma tulisiko housuja käytettyä enkä halunnut maksaa kotilökäreistä reippaasti yli satasta.

Koko syksyn odotin vuodenvaihteen alennusmyyntejä, turhaan. Housut eivät olleet koskaan alennuksessa, tai jos olivatkin, vain suuria kokoja oli jäljellä. Vimps löysi omat villahousunsa megatsägällä alelaarista ja tuon onnellisen sattuman jälkeen kolusin Marimekon liikkeitä uudella innolla. Sain kuitenkin kuulla joka paikassa "ei oota". Lopulta eilen, täysin yllättäen, vuoden odotus palkittiin.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero Lindex, villahousut Marimekko,
kengät Dumond


Marimekon Ystävämyynti Herttoniemessä näytti jälleen parhaat puolensa. Mallikappalerekistä löytyi etsimäni villikset ja vieläpä sopivassa koossa. Ovathan nuo hieman häiriintyneet eikä kuviointi ainakaan kavenna treenattuja jalkojani, mutta jestas miten lämpimät nuo ovat. Housujen materiaali on 100% villaa joka ei pistele tippaakaan vaan tuntuu suorastaan hellivän ihoa. Olen niin iloinen löydöstäni!

Täytyy vielä harkita pariin kertaan uskaltaudunko talvemmalla noissa pöksyissä töihin vai jäävätkö housut kotikäyttöön ja kauppareissuille. Uskon joka tapauksessa saavani villahousuista iloa joka kerta kun vedän ne jalkaani, käytin niitä sitten missä tahansa. Eli housut ovat varmasti jokaisen niihin käytetyn euron väärti!

9 kommenttia:

  1. Eikä.
    Olen aivan hirmuisen kateellinen!
    Pöksyt on kyllä sen verran ihanat että uskon niiden olevan jokaikisen sentin arvoiset.
    En edes viitsi miettiä kuinka taivaallisilta ne tuntuvat ihoa vasten ;)

    Onnittelut siis hyvästä löydöstä!

    VastaaPoista
  2. Wow! Ehdottomasti töihin myös. Kun pistää jotain särmikästä niiden kaveriksi, niin ei kukaan erehdy luulemaan, että unohdit pukea päällesi:D Ja tuo kuvio kun menee vähän pitkittäin, niin minusta itseasiassa hämää sillä tavalla, että ei levennä yhtään vaan jopa pidentää jalkoja!

    VastaaPoista
  3. Voi jestas! Nyt olen kateellinen, noi on niin makeet, ja päässäni on pyörinyt sama kysymys: miksi ihmeessä en ostanut niitä silloin kun ne tuli?

    VastaaPoista
  4. Haa, kokeilin samoja villiksiä. Jätin ne lopulta kauppaan, sillä en ois varmaan osannut pitää niitä kuin kotihousuina :D Kivat on ja kivalta näyttää, givenchyn graafisten housujen/sukkisten mitkälie suomi-versiot, sopivat paremmin näihin keleihin :)

    VastaaPoista
  5. Ainiin ja aivan huippua, pääset nykkiin! parasta!! Ehkä paras blogikilpailun palkinto ikinä, ja ihanaa että voitit sen! Tuotko mulle ipadin? ;)

    VastaaPoista
  6. Johan!

    Nina ampaisi uuden tyylin. Loistavaa!
    Onnea arvonnan voitosta Jenkkilään.

    VastaaPoista
  7. Ehdottomasti myös muuhun käyttöön, näissäkin kuvissa olet asustanut housut juurikin kauniisti, upgreidannut ne ;).
    Sen Henkkiksen vihreän parkan ja pipan kanssa, saattaisi näyttää, että nyt on päällihousut jääneet kotiin? Hahhaha! Sain muuten oman takkini vihdoin ja viimein, jouduin vaihtamaan jättimäisen M kooon pienempään, ja odottelin monta viikkoa sitä, höh!

    VastaaPoista
  8. Hehee, mä näin yhdet tuollaiset keskiviikkoiltana, siis silloin viikko sitten, Herttoniemen myymälässä. Ajattelin sua... hyvä että siis sait ne viimeinkin!

    Ite kiskaisin ne ekan kerran tänä syksynä jalkaan perjantaina, ihan töihin ja illalla hilluin niissä kaupungilla ihmisten ilmoilla ystävän kanssa. Kyllähän ne muutamatkin pitkät katseet sai... Ihanat villahousut ovat, todellakin!

    VastaaPoista
  9. Norppis: Kiitti, tykkään noista housuista tosi paljon. Ja kyllä, ne tuntuvat jalassa aivan ihanilta. Toivottavasti löydät vielä joku päivä omat villahoususi. :)

    Ulrika: Ooo, kiitos Ulrika! Ihana rohkaisu tuo ettei jalat näytä paksuilta tukeilta. Korkkareiden kanssa ainakin nämä on tosi kivat. Ja ehkä uskallan nnämä jalassa jopa töihin.. :)

    Hanna: Niinpä, nämä on niin mielettömät että jokainen joka näistä tykkäävä ansaitsisi ehdottomasti saada omansa. :)

    wikke: Ihanaa Wikke ettet ostanut näitä vaan jätit nämä housut minulle! Näitä oli nimittäin siellä tasan nämä yhdet mallikappaleet. KIITOS!!!

    Ja kiitti onnittelusta, katsotaan tuota ipad-asiaa.. :)

    Anonyymi: Kiitos onnittelusta! Ja kyllä, uusi villahousutyyli on löytynyt. :) Vähän samantapaiset housut (Nanson) mulla oli kotihousuna monta vuotta, joten ehkä niiden avulla löysin nämä pöksyt. Ja ne housut oli sitä paitsi oranssi-valkoiset! :)

    Joy: Kiitos! Villikset ovat jo päässeet julkiseen käyttöön ja tykkään niistä ihan hurjasti. Ja se Henkkiksen parka on ihan super iso. Onneksi sait vaihdettua sen pienempään.

    Vimps: Mä olen jo ihan koukussa noihin. Olen käyttänyt niitä putkeen kaksi päivää, siis myös koko lauantain kun kiertelin kaupungilla äidin ja siskon kanssa, ja minusta taas tuntui ettei kukaan tuijottanut. Hämmästyin. :)

    VastaaPoista