keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Taasko se vilauttelee?

tunnetila: on ihan okei muuttaa mielensä

Luulin käyttäneeni 90-luvulla tarpeeksi mustia kapeita minihameita. Mieli kuitenkin muuttuu ja jo viime keväänä huomasin kaipaavani tuota ysäri lookin kulmakiveä päivittäiseen pukeutumiseeni. Kuten tiedätte, rakastan vaatteita joista on moneksi. Musta minihame, siitä jos mistä saa aikaan kymmeniä erilaisia ja erihenkisiä asukokonaisuuksia.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

huivi Vila, neule H&M,
hame ja sukkikset TopShop, bikerit Noel Fun

Toistaiseksi olen käyttänyt TopShopista löytynyttä mustaa minihametta vain arjessa bikereiden kanssa, mutta yläosia muuntelemalla jo tuosta yhditelmästä saa aikaan lähes mitä vaan. Kivan jujun asuihin saa halutessaan niin ikään TopShopin sukkahousuilla jotka ovat mallia joka saa minut vilauttelemaan. Ajattelin sydänkuosisten sukkisten olevan minulle liian tyttömäiset, mutta toisaalta ne tuovat ihan kivaa vaihtelua normaalisti ei niin tyttömäisiin asuihini.

Jos siis kaipaatte helpotusta jokapäiväiseen pukeutumiseenne niin tässä vinkki: hankkikaa musta minihame. Lupaan, että se käy kaiken kanssa ja tekee elämästä paljon iisimpää!

12 kommenttia:

 1. ai niin, sieltä Lindexiltä ei enää sit löytyny niitä vilauttelusukkiksia. ja Topshopiin mulla ei ole varaa, joten vilauttelu jää nyt sun duuniks.;)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit sukkikset.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanat sukkikset!:)

  VastaaPoista
 4. AnneVee: Höh! Luulen, että ne Lindexin vilauttelusukkikset myytiin hetkessä loppuun. Ei nämä TopShopit niin kamalan kalliit ole, 12€ oli muistaakseni sukkisparin hinta.

  Anonyymi: Kiitti, musta näissä on kans jotain nättiä. Piparkakkureunus ja sydämet. ;)

  MouMou: Eikö olekin! Sopisi sullekin tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 5. Sepä se on ollut ostoslistalla jo pitkään, ei vaan ole löytynyt! Harmaa löytyy trikoisena ja ruskea neuleisena ja violetti hieman pussittava, mutta hyvin istuvaa mustaa trikoominaria ei ole tullut vastaan. No, eipä olis kovin vaikea tehdä itsekään...

  Ja hauskat vilautteluyksilöt, ihan joka paikassa ei kuitenkaan varmaan viiti vilautella ;D

  VastaaPoista
 6. Nimenomaan. Olen käyttänyt keväästä asti yhä kiihtyvällä tahdilla mustia minihameita; varmaan kolmanneksessa asukuvistani keväästä lähtien on musta minari. Löysin Selectedilta viimeinkin alkusyksystä mieleisen, vähän napakamman version.

  Ja kuten sinä, edellisen kerran käytin mustia minihameita juurikin 1990-luvulla, siis 1990-luvun lopulla. Oikein naurattaa, kuinka ollaan taas innostuttu samoista jutuista...

  Hauskat sukkikset!

  VastaaPoista
 7. Onneli: Muistan kun jo viime vuonna pyysit mua etsimään mustaa minihametta sulle Tukholman Monkista. Ja voi vitsi, et ole vieläkään sitä löytänyt. Höh!

  Ja kiitti, vilauttelusukkikset on kyllä kivat. Mutta ei niitä joka paikassa viitsi vilautella, ihan vaan täällä netissä parin parhaan kaverin kesken voi pikkasen vilauttaa. Hahahahah!! :D

  VastaaPoista
 8. Vipms: Niinpä niin, vanha muoti kiertää kehää. Ja siitä huomaa olevansa vanha kun oma nuoruus on taas muotia. :)

  Tämä hame on myös tosi napakkaa matskua (ehkä tosin pikkasen liian iso, mutta onpahan sitten vähän pidempi eikä liian mini). Löysin tämän sillä surullisen kuuluisalla lahjakortilla. Tiedät kyllä millä. ;)

  VastaaPoista
 9. Kauniit on sukkikset! Ja minihame sopii hyvin arkeenkin, kun sen vain asustaa oikein :)

  VastaaPoista
 10. Little M: Kiitos, ja samaa mieltä! Olen jo ihan koukussa "minariini". :)

  VastaaPoista
 11. Oih mitkä sukkikset, kivat!

  VastaaPoista
 12. Ilmapallomatka: Kiitti! Luulin ettei näille tule paljon käyttöä mutta näistä on tullut uudet suosikit. :)

  VastaaPoista