tiistai 19. lokakuuta 2010

Keinuu jalkojen alla

tunnetila: maailma pyöriiiiiii

Terveiset Tukholmasta!

Olimme tyttöporukalla (äiti, sisko ja minä) juhlimassa äidin syyskuussa olleita syntymäpäiviä muutaman päivän risteilyllä. Ostimme Tukholman risteilyn äidille lahjaksi (mikä mahtava lahja, hyödyimme siitä itsekin) ja kivaa oli. Mitä nyt viime yönä merellä myrskysi siihen malliin ettei voinut nukkua kun välillä tunsi leijuvansa ilmassa. Maailma tuntuu pyörivän edelleen, hyi olkoon mikä olo! Ja ei, en ottanut eilen lasillistakaan ilojuomaa vaan olimme koko porukka sängyssä jo hyvin ajoissa illalla.

Image and video hosting by TinyPic

mekko Kate Moss for TopShop, neuletakki Bershka,
laukku Lumi, bikerit Noel Fun, medaljonki ja muhkusormus second hand

Risteilyn kuvasaldo on hyvin vähäinen, mutta onneksi siskoni suostui ottamaan laivan käytävällä minusta yhden kuvan. Eiliseen asuun päätyi maailman pehmoisin maksimekko jonka löysin Tukholman TopShopista. Mekko on Kate Mossin TopShopille suunnittelema ja päällä aivan ihana. Mitä nyt näistä kuvista vasta huomasin että mekko näkyy hieman läpi.. Heh, täytyy muistaa laittaa alusmekko alle seuraavalla kertaa.

Mekko on ihanan monikäyttöinen. Villatakin ja bikereiden kanssa se menee arkivaatteesta, korkkareiden ja ryhdikkään jakun kanssa se sopii myös juhlaan. Muita mainittavia ostoksia reissusta ei tainnut tulla tehtyä. Ostosten tekoa tärkeämpää oli viettää laatuaikaa läheisten kanssa. Ensi töiksemme haimme valtavat pussit karkkia tax freestä ja kaivauduimme hyttiin peittojen alle rupattelemaan. Parasta aikaa parhaiden ihmisten kanssa. Nyt kun tämä lattian keinuminen vaan pian loppuisi eikä kestäisi koko viikkoa..

5 kommenttia:

 1. Ihana mekko <3 (En kyllä huomannut, että siitä näkyy läpi :D)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana mekko ja sopii sulle oikein nätisti! :)

  Oo, munkin tekisi hirveästi mieli Tukholmaan, viime kerrasta on ihan liian pitkä aika!

  VastaaPoista
 3. NooranElämää: Kiitos Noora! Vähän tuo mekko kuultaa läpi mutta onneksi ei päässyt katastrofia syntymään. :)

  Christina: Kiitos Christina! Tukholma oli yhtä ihana kuin aina ennenkin, tosin hyvin kylmä ja tuulinen. Toivottavasti pääset sinne pian.

  VastaaPoista
 4. Mielettömän ihana mekko! Enkä kans olisi huomannut että näkyisi läpi ellet olisi asiasta maininnut :D

  VastaaPoista
 5. bea: Kiitti, mekko on "livenä" vielä paljon ihanampi. Toivottavasti saan joskus otettua siitä parempia kuvia. Ja kiva ettet säkään heti ajatellut että "kummallinen vilauttelija". Huh.

  VastaaPoista