maanantai 25. lokakuuta 2010

Pakastimesta päälle

tunnetila: jei!

Joskus kirppiksellä onnistaa. Yleensä silloin kun päätyy kirpulle vain ohikulkumatkalla, ei ostoaikeissa. "Mäpä ihan vain käväisen tuolla..." Ja hetken päästä sitä tullaan ulos laukku pullollaan vaikka mitä.

Viimeisin kirppisreissuni oli juuri tällainen onnekas "vahinko". Mitään ei pitänyt ostaa. Vakaa aikomus oli vain varata myyntipöytä. Ja kuinkas sitten kävikään? Pöytä jäi varaamatta sillä löydöistä tohkeissani tulin juoksujalkaa kotiin.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

poncho second hand, kaulaliina Marimekko,
pitkät nahkahanskat Lumi, salkku second hand,
housut Marc O´Polo, bikerit Noel Fun


Asun poncho on kotimainen, 100% villaa, ja siinä on seuraavat merkinnät: Made by Tekstiiliateljeeri Ky, Design Kyllikki Pulkkanen, Handwoven in Finland. Poncho sai viettää viikon pakastimessa ja vihdoin eilen sain lämpimän villavaatteen harteilleni. Voi että se onkin lämmin! Samalta kirppisreissulta löytyi myös kuvien salkkumainen nahkalaukku.

Image and video hosting by TinyPic

Rennot mutta samalla salkkumaiset laukut ovat jo muutaman vuoden olleet hyvin muodikkaita. Tykkään katsella niitä muiden olkapäillä mutta omaan tyyliini ne eivät oikein tunnu sopivan. Tätä
laukkua en kuitenkaan voinut jättää poimimatta mukaan. Hinta ja laukun kunto sinetöivät ostopäätöksen. Tällä laukulla testaan salkkumaisen käsilaukun soveltuvuutta omaan tyyliini ja jos se ei tunnu omalta niin laitan laukun jälleen kiertoon. Mahdollisuus sille oli kuitenkin annettava!

Olisitteko itse kävelleet löytöjeni ohi vai olisitteko poimineet ne, tai edes jomman kumman, parempaan talteen?


11 kommenttia:

 1. Tuo poncho näyttää ehkä maailman mukavimmalta!:)

  VastaaPoista
 2. MouMou: Poncho on just sellanen johon on ihana käpertyä kotona kun tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu ulkona. Ja arvaa paljon maksoi? 50 senttiä. :)

  VastaaPoista
 3. En ehkä osaisi käyttää tuota ponchoa, mutta hyvältä se siellä näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Miksi se oli viikon pakastimessa? :)

  VastaaPoista
 5. Mau: Ostin tuon ponchon pääasiassa töihin. Työhuoneessani on talvella usein viileää ja sinne se on omiaan. Kävin kuitenkin kuvan asussa kaupassa viikonloppuna ja hyvin poncho tuntui sielläkin menevän. Eli luulin etten osaa käyttää mutta osaanpas. Kävi kuin villahousujen kanssa! :)

  Ankka: Heh, mies luuli että otan jätskiä pakastimesta mutta nostinkin sieltä villavaatteen. Ilme oli hyvä! :D Mutta siis, kirppikseltä löytyneet villavaatteet kannattaa pakastaa ennen vaatekaappiin laittamista. Jos vaatteessa sattuu olemaan turkiskuoriaisia tms. niin ne kuolevat yleensä pakkasessa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon vastauksesta ja hyvästä ja hyödyllisestä vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, huippulöydöt! Onnea! Ponchon olisin minäkin poiminut talteen. Itse löysin merkki-kevyttoppiksen 7 eurolla kirppiskierroksella :)

  VastaaPoista
 8. Salkulla saattaisi olla käyttöä minunkin kädessäni.

  Eli jos päätät luopua siitä, muistathan minut!

  VastaaPoista
 9. Salkulla saattaisi olla käyttöä minunkin kädessäni.

  Eli jos päätät luopua siitä, muistathan minut!

  VastaaPoista
 10. Ankka: Ole hyvä! Pelästyin jossain vaiheessa että meillä on jotain öttiäisiä vaatekaapissa joten sen jälkeen olen pakastanut kaikki villajutut jotka tuon kotiin "epämääräisemmistä" paikoista. :)

  Heidi: kiitos Heidi! Ja onnea myös omasta löydöstäsi. Kuulostaa oikein hyvältä!

  Vimps: Okei, salkku on varattu sinulle jos en osaa itse käyttää sitä. :)

  VastaaPoista
 11. Upea laukku!

  VastaaPoista