sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Lyhtyjen valossa

tunnetila: tyytyväisyys

Ehdin kerrankin, ennen kun ilta pimenee ja viimeisinkin valo makuuhuoneesta katoaa, kuvata tämänpäiväisen asuni. Asun tärkeänä elementtinä on viime aikojen suosikkiasusteeni, Hermés huivi.
Huivi, jonka siis löysin tuttavani tädin jäämistöistä, on malliltaan Feux de Route. Feux de Route on Caty Lathamin suunnittelema ja se on otettu tuotantoon vuonna 1971.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

huivi Hermés, pusero Lindex,
housut H&M, kengät Vagabond

Paksu silkkihuivi on hyvin kaunis ja suunnittelin alunperin pitäväni tuota arvokasta löytöä vain juhlissa pikkumustan kanssa. Huivi on kuitenkin niin lämmin ja miellyttävän tuntuinen iholla, että olen käyttänyt sitä viime aikoina lähes päivittäin. Tällä käyttömäärällä huivi ei luultavasti säily moitteettomassa kunnossa jälkipolville, mutta turha kauniita vaatteita tai asusteita on jemmata parempien päivien varalle. Käytettäväksi ne on tarkoitettu, vai mitä mieltä olette?

Säilytättekö te vaatekaappin aarteita "juuri oikeaa" hetkeä varten, vai tuotteko arkeenne ripauksen ylellisyyttä käyttämällä arvokkaimpia (tunnearvo tai rahallinen arvo, molemmat yhtä tärkeitä) vaatteitanne tai asusteitanne
päivittäin?

10 kommenttia:

 1. Todella kaunis asu, huivi ja konjakkiset kengät väripilkkuina, ihanaaa.
  Juuri tuolla Bean blogissa valittelin, kun en osaa käyttää konjakkisia asusteita, harmittaa oikein, niillä' saisi niin helposti sen monesti toivotun väripilkun asuihin :/

  VastaaPoista
 2. Ihana asu kenkiä ja huivia myöden! Ja upea tosiaan tuo huivi, sopii sinulle kyllä hyvin. :-)

  VastaaPoista
 3. Upea huivi, ehdottomasti käyttöön! Ei niitä aarteta kukaan sieltä kaapista näe, pitäisi itsekin rohkaistua käyttämään näitä "arvovaatteita" enemmän.. Tiedätkö mistä voisi selvittää noita Hermés-huivien malleja ja tuotantovuosia? Sain äidiltäni juuri hänen aarrehuivinsa lahjaksi, olisi kiva tietää siitä vähän enemmän.

  VastaaPoista
 4. Ah, toimii!:) Ihana huivi ja IHANA asu.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis Hermes-huivi! Se kruunaa kyllä asun. Itse ainakin yritän käyttää kaappini aarteita säännöllisesti. Huiveja ja laukkuja tulee käytettyä eniten ja yritän myös säännöllisesti vaihtaa käytössä olevaa.

  Katalle vinkkinä, että the Purse Forumilta löytyy Hermes-osiosta valtavasti tietoa huiveista ja sivuilla postaa säännöllisesti monia todellisia huivifriikkejä, jotka pystyvät tunnistamaan huivin kuin huivin. Osoite on http://forum.purseblog.com/

  VastaaPoista
 6. Miten kaunis! Tosi viihtyisä ja tyylikäs kokonaisuus kertakaikkiaan.

  Hihii, iskit kysymykselläsi suoraan akilleen kantapäähäni: olen ollut luonteeltani varsinainen sopuli, eli säästänyt ja säästänyt ja säästänyt...kunnes jonkun ihanuuden aika on vain mennyt ohi ja olen jäänyt hämilläni hämmästelemään hölmöyttäni. Olen pari vuotta sitten päättänyt skarpata asian suhteen, ja menestynytkin jo aika hyvin. Eli ehdottomasti, niin paljon käyttöä kuin ikinä vaan upealle huiville!

  VastaaPoista
 7. Käyttöön vaan kaikki ihanuudet, juuri niinkuin Lilou totesi - muuten voi mennä aika ohi koko jutusta!

  VastaaPoista
 8. Joy: Kiitos Joy! Mä olen nyt lähtenyt etsimään noita värejä nuden ja ruskean sävyjen kautta ja konjakki on jo aika hyvä askel oikeaan "väriin". :)

  teresa: Kiitos Teresa! Joka tytöllä täytyisi olla oma Hermés huivi! :)

  Kata: Oi, ihana äiti!!! <3

  Emmi tuolla alla vinkkaa osoitteesta http://forum.purseblog.com/. Itse en ole siellä käynyt mutta uskon että sivusto on hyvä. Huivin nimen voi selvittää myös esim. täältä http://www.hsci.hermesscarf.com/index.php, Hermés huivien keräilijöiden sivulta.

  MouMou: Kiitos MouMou! Tykkään kyllä huivista tosi paljon. Se on niiiiiin pehmeä ihoa vasten.

  Emmi: Kiitos Emmi linkistä! Mä olen tosi huono vaihtelemaan laukkuja. Raahaan aina niin paljon tavaraa mukana että en jaksa vaihtaa sisältöä toiseen. Täytyisi ryhdistäytyä. :)

  Lilou: Kiitos Lilou! Käyttämäsi sana "Viihtyisä" kuvaa asua tosi hyvin. Rento mutta silti ihan skarppi ja tyylikäs. Onneksi olet päässyt aarteiden jemmailusta eroon. :)

  Ilona: Luulen, että tuo huivi on ajaton (onhan ollut muodissa jo vuodesta -71), mutta totta kyllä, vaatteiden jemmaaminen on silkkaa tuhlausta. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana huivi, mahtava löytö.

  VastaaPoista
 10. Ilmapallomatka: Kiitos! Ja hei, ihanan syksyinen kuva sinulla!

  VastaaPoista