lauantai 30. lokakuuta 2010

Oikea resepti

tunnetila: oho!

Kerroin viime viikolla uutta kasvojen puhdistusvaahtoa testatessani huomanneeni taas kerran syksyn kuivattavan ihoa ja pohdiskelin siihen ratkaisua. Tällä hetkellä testissä oleva Mádaran putsari tuntui myös kuivattavan ihoa entisestään. Maailman parhaat ja fiksuimmat lukijani kertoivat useampikin käyttävänsä kuivalla ihollaan öljyjä ja olevansa niihin tyytyväisiä. Kiitos näiden kommenttien muistin saaneeni alkusyksystä testattavaksi luomusertifioitua Pranarômin kosmetiikkaa.

Tykkäsin testiin saamastani öljystä ja kosteusvoiteesta paljon, mutta voiteen kuusimetsän tuoksu oli mielestäni niin talvinen että ajattelin tuolloin jatkaa yhteiseloa tuotteiden kanssa syksymmällä. Nyt, noin viikko sitten, otin
Pranarômin tuotteet taas käyttöön ja ette usko mitä tänä aamuna tapahtui!

Olin eilen illalla juhlimassa hauskoissa kemuissa ja kasvoilla oli normaalia vahvempi meikki. Saavuin juhlista kotiin myöhään yöllä ja pesin meikit pois. Aamulla pientä päänsärkyä potien raahustin kylppäriin ja katsoin peiliin. Iski epäusko. Olin ihan varma että puhdistin yöllä meikit pois, en KOSKAAN nuku meikit kasvoilla, mutta ihoni oli niin tasaisen värinen, kuulas ja virheettömän näköinen että aloin epäillä olleeni enemmän hiprakassa mitä luulinkaan ja luulin yöllä poistaneeni vain vahvan silmämeikin ja unohtaneen kasvojen muun puhdistuksen.

Harmissani ryhdyin putsaamaan ihoani vain huomatakseni ettei kasvoilla ollut meikin ripaustakaan. Jestas sentään! Ihoni oli juhlitun yön jälkeen niin hyvässä kunnossa että luulin siinä olevan meikkivoidetta. Aivan käsittämätön juttu! En keksi mitään muuta selitystä asialle kuin
Pranarômin luomutuotteiden täydellisen sopivuuden iholleni tai sitten Mádaran ja Pranarômin yhdistelmästä tulleen täydellisen reseptin.

Nyt kun saisi vielä nämä tulokset pysyviksi niin voi pojat että olisin onnellinen!

7 kommenttia:

 1. Ohhoh, mikä myyntipuhe! Taidan tietää, mitkä tuotteet otan testiin kunhan nykyiset loppuvat. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä! Hankkisin tuotteen kokeiluun jos en olisi käyttänyt viime aikoina turhan paljon rahaa kosmetiikkaan. Itselläni on ollut viime aikoina vähän ristiriitainen suhde ihonhoitoon: aikaisemmin todella hyväkuntoinen iho on muuttunut "hankalasti tulkittavaksi" (=eli en tunnu tietävän, mitä iho todella kaipaa). Siksi olen kokeillut jos jonkin näköistä ainetta ja pohtinut, miten ihon saisi parempaan kuntoon, mutta harmi vaan että kokeiluun saa uppoamaan aika paljon rahaa... Ja ikävää, että kun yhden ongelman saa korjattua, toinen ilmestyy. Kerrohan jatkossa lisää tästä ihmeputsarista! :)

  VastaaPoista
 3. Voisin kyllä veikata, että pelkällä tuotteella ei ollut noin paljon vaikutusta :) Minulla nimittäin yleensä juhlien jälkeen iho on todella hyvässä kunnossa muutenkin, etenkin jos on ns. krapula-aamu. Iho on silloin jotenkin elävämmän näköinen, paremman värinen ja tasaisempi kuin muulloin. Ehkä se alkoholin aiheuttama pieni punoitus jotenkin parantaa muuten vähän elottoman näköistä ihoani. Eli sen krapulapäivien ihon ottaisin itselleni vaikka joka päivä, mutta sitä muuta olotilaa - kiitos ei :D

  VastaaPoista
 4. .Nekku.: Heh, tuli kyllä varsinainen myyntipuhe mutta olen ollut koko viikonlopun ihan ihmeissäni ja käynyt vähän väliä katsomassa meikitöntä naamaani peilistä. :)

  Sointu: Voi ei, nuo ajat kuulostavat niin tutuilta! On äärettömän turhauttavaa testata tuotteita toisensa jälkeen ja huomata ettei ne sovikaan omalle iholle. Meillä töissäkin jo tietävät: aina kun ilmestyn töihin valtavia finnejä leuassani työkaverit tietävät että Nina testaa taas uutta kosmetiikkaa. :) Tsemppiä Sointu!

  Tiina: Ääää, voi miten masentava tieto! :D Ei kai tässä auta sitten kun tissutella vähän joka ilta. Siinä on kyllä se vaara että iho pysyy hyvänä mutta paino nousee valtaviin lukemiin. Äh, täytyy luottaa että ne on nuo rasvat jotka toimivat... ;)

  VastaaPoista
 5. raskaus puhdistaa myös ihoa. ainakin allekirjoittaneella n. 6 kk kokemulla voin kertoa. sinänsä harmi, ettei se kai ole mikään kestävä olotila :)

  VastaaPoista
 6. Harvoin todella kiinnostun muiden suositusten perusteella mistään kasvokosmetiikasta, mutta tuo myyntipuhe kyllä teki kiinnostuneeksi. Harmi vain että tuotteet ovat aika kalliita. 40€ yhteen puteliin on mielestäni hieman liikaa vaikka olisi millainen ihmeaine.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Huh mitkä vaihtoehdot: joka päivä hiprakassa tai raskaana. :) Kyllä sitä ihon hyvinvoinnin vuoksi joutuu kaikkea tekemään. :D

  Rhia: Tämä (tai siis nämä??) todella tuntuvat ihmeaineelle. Varsinkin kun sinulla taitaaa olla hieman samoja ihonhoitohankaluuksia kuin minullakin. Mutta eihän sitä tiedä kun kokeilemalla miten oma iho käyttäytyy ja neljäkymppiä on aika paljon rahaa. Varsinkin jos tuote osoittautuu omalle iholle sopimattomaksi.

  VastaaPoista