lauantai 5. marraskuuta 2011

Kannattaako terveet elämäntavat?

tunnetila: justiinsa...

10 kommenttia:

 1. Apua... Kumpikaan ei näytä ikäiseltään. Meijän äiti täyttää keväällä 50 ja noihin verrattuna näyttää ikäiseltään, koska vasemmanpuoleinen näyttää 20v vanhemmalta ja oik. 20v nuoremmalta. Puuh. Pitääkö tässä nyt sitten ekan kerran elämässään pistää tupakaks ja ottaa tavaks? ;D Yöks.

  VastaaPoista
 2. Onks Nigella noin vanha? Ei ikinä uskois. Taitaa liika laihuus myös vanhentaa. Geeneistä se on paljon kiinni. Onneks omat vanhemmat näyttää ikäistään nuoremmilta ja muutaman vuoden oon baariinkin päässyt jo ilman papereita (s. -74).

  VastaaPoista
 3. :DDD ( mutta oikeasti, geeniperimä on varmaan se avainsana, jotkut voivat juoda, polttaa ja rellestää ilman, että se tuntuu missään, jotkut taas näemmä "rupsahtavat" vaikka kuinka viettäisivät terveellisiä elämäntapoja )

  VastaaPoista
 4. naamoista viis.. terveet elämän tavat kannataa aina.

  VastaaPoista
 5. Tietty eri asia, mitä terveillä elämäntavoilla tarkoitetaan. Esimerkiksi stressin määrä on aika iso tekijä, ja siitä ei mainittu tässä mitään. Sama vaikuttaa myös ruokavaliossa: jos nillittää joka rasvalusikallisesta vs. syö hyvällä mielellä hyvää ruokaa, sekin varmaan näkyy. :) Ja valitettavasti nuo kasvissyöjät eivät aina ole kyllä säilyneet kaikkein parhaiten, ainakaan jos kyseessä on ideologinen/ylhäältä päin annettu systeemi eikä oman kropan kuunteluun perustuva.

  VastaaPoista
 6. Onneli: Mietin ihan samaa, toinen näyttää seitsemänkymppiselle ja toinen kolmekymppiselle. Aikamoinen ero!

  Nasu: Heh, mun oli pakko ennen postauksen julkaisemista Googlettaa Nigellan ikä ja kyllä, hän on syntynyt vuonna -60. Liika laihuus tekee kyllä ihmisen aina vanhemman näköiseksi. Siksi olenkin tyytyväinen omiin geeneihini jotka takaavat sen etten pääse liikaa laihtumaan. :)

  Piritta: Hih, eikö?! :)

  Salka: Totta, geeneistä se on paljon kiinni, oli elämäntavat mitä tahansa.

  aikatherine: Terveet elämäntavat kannattaa aina, tuo on ihan totta. Ulkoisella olemuksella ei juurikaan ole väliä jos sisäisesti voi hyvin ja on terve.

  Stash: Niinpä, tässä ei mainittu mitään stressistä, mutta ei myöskään sydän- ja verisuonitaudeista mikä saattaa olla kohtalona jos elää kuten Nigellan sanotaan elävän. (Tietysti tuossa tekstissä kaikki on kärjistetty.)

  VastaaPoista
 7. Miten Nigella voi ollakaan noin ihana!? Röökin jätän pois, mutta voita ja sokeria tänne vaan, kiitos :D

  VastaaPoista
 8. Oli pakko linkittää tää omaan facebookkiin :D

  VastaaPoista
 9. Tinde: Heh, tämä on kyllä hauska. Ja miten ihmeessä tuo Nigella voi näyttää noin nuorelta??? Photoshop?

  VastaaPoista