keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Lintuhuivi

tunnetila: löytö

Image and video hosting by TinyPic

Kuinka moni teistä yhdistää Juicy Couturen ainoastaan velour kotiasuihin tai bling bling -laukkuihin? Myönnän itse ajattelevani edelleen samoin vaikka olen käynyt merkin liikkeissä maailmalla useita kertoja. Yllätyn kerta kerran jälkeen kun löydän Juicyn mallistoista jotain kivaa. "Oho, tämä ei olekaan pinkki eikä tässä ole muovitimantteja!" Todellisuudessa Juicyn mallistoissa on paljon ihan kivoja perusjuttuja, kaikki ei ole niin överiä mitä merkistä ensimmäisenä mieleen tulee.

Viimeksi nettishoppaillessani ihastuin Juicy Couturen herkkään lintukuosiseen huiviin jota ryhdittivät neliöhuivin kulmissa roikkuvat tasselit. Pidin vaaleasta kuosista josta beiget linnut tuskin erottuvat, mutta inhosin tasseleita. Ajattelin napsaista ne irti heti kun tilaus saapuu luokseni. Muutaman päivän huivia katseltuani tulin siihen tulokseen, että vaalea huivi on muuten liian pliisu, se kaipaa ehdottomasti kulmiinsa väriä ja muotoa tuovat hapsut. Tasselit saavat siis jäädä, huivi näyttää kaulassa tosi kivalta kun painavat tasselit saavat sen pysymään paikoillaan ja laskeutumaan uomiinsa.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tulette varmasti näkemään huivia kaulassani paljon, niin pehmoinen se on. Ja hapsuineen kaikkineen tekee perusasuista vähän hauskempia. Vaaleiden huivien miinuspuolena on niiden likaantuminen. Jos en onnistu pudottamaan huiville tomaattikeittoa niin ainakin meikkivoidejäämiä se on täynnä jo parin käyttökerran jälkeen. Ei auta, täytyy vain tsempata ja yrittää pitää huivista normaalia parempaa huolta.

Mikä siinä muuten on, että niinä päivänä (noin kolmesataa päivää vuodessa) kun päällä on mustat vaatteet et koskaan sotke niitä, mutta juuri sinä päivänä kun pukeudut vaaleaan vaatteeseen lounaalla on tomaattikeittoa tai punajuurta? Ja jokainen osaa arvata miten siinä käy.


5 kommenttia:

 1. Onpa nätti huivi! En silti voi olla hieman nauramatta. Ei siitä niin kauaa ole, kun viimeksi kommentoin blogiisi tasseleita. Hiljalleen ne ottavat vallan koko elämästäsi. :) Varo vaan...

  VastaaPoista
 2. Emmi: Hahahahahahah!!! Mä meinasin omistaa tämän postauksen sinulle ja sanoa että oikeassa olit!!! :D :D Ihan parasta kun taas kommentoit ja muistutit hullun tasselinaisen tulemisesta. :D

  VastaaPoista
 3. Ilmeisesti ollaan sitten samanlaisia tasselihulluja molemmat, koska intoudun aina kommentoimaan tupsuja nähdessäni. :)

  VastaaPoista
 4. Emmi: Heh, juuri näin. Mä en edes oikeesti (!!!) pidä tasseleista. Tai siis ne on ihan kamalia yleensä kaikkialla mutta muutama tasseli on selkeästi saanut minut pauloihinsa. Toivottavasti ihastus loppuu tähän. :)

  VastaaPoista
 5. Emilia: Kiitos, tuo on hyvä huivi! :) Tekisi mieli käyttää sitä koko ajan mutta toisaalta haluan säästää sitä "tiettyihin hetkiin". Jos pysyisi vähän pidempään puhtaana.. :)

  VastaaPoista