tiistai 1. marraskuuta 2011

Uutta mutta tuttua

tunnetila: uutta

Image and video hosting by TinyPic

Tänään, 1.11.2011, Seppälän liikkeisiin ympäri Suomen tulee myyntiin Paola Suhosen Seppälälle suunnittelema yhteistyömallisto. Kävin eilen tutustumassa mallistoon vähän ennakkoon ja pidin näkemästäni. Mallisto oli taattua Paola Suhosta, suunnittelijasta ei voinut erehtyä. Vahvat printit, kankaissa kauniit sävyt (tumma sininen, viininpunainen sekä musta), materiaaleina tukevaa samettia, läpikuultavaa sifonkia ja mustaa pitsiä.

Paksusta sametista tehdyt vaatteet näyttivät ja tuntuivat rekillä jäykille ja raskaille, mutta muotinäytöksessä mallien päällä vaatteet pääsivät oikeuksiinsa. Ohut tumman sininen sifonkipusero yhdistettynä niin ikään tummansiniseen, paksuun samettihameeseen oli hyvin kaunis yhdistelmä. Taisin pitää tuosta asukokonaisuudesta yllätyksekseni eniten koko mallistosta. Yleensä en pidä mistään sinisestä, tämän malliston sininen on kaunis.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Valtavan väenpaljouden keskellä en saanut otettua mallistosta kunnollisia kuvia. Suosittelen siis, jos pidätte Paola Suhosen tyylistä ja tarvitsette uuden asun vaikkapa talven juhliin, että käytte itse katsastamassa malliston. Vaatteiden hinnat olivat viidestäkympistä (sifonkipuserot) kahdeksaankymppiin (hameet), mekot näyttävät olevan Seppälän nettikaupassa myös tuon 80€. Asusteita mallistosta saa muutamalla kympillä.

Omaan vaatekaappiini ei tällä kertaa ilmestynyt mallistosta mitään uutta. Saatan kuitenkin vielä joku toinen päivä käydä katsomassa olisiko pilkullinen paitapusero sittenkin kiva piristys talvigarderobiin...

7 kommenttia:

 1. Mua rasittaa niin suunnattoman paljon Seppälän "mainostus" kampanjan tiimoilta. Tuotteiden tietoja on ollut ihan mahdoton löytää, vaikka olen niitä armottomasti Googlannut. Ah no nyt vihdoin Seppälän sivut olivat muuttuneet ja sieltä löytyy myös tuotekuvat. Aikaisemmin oli vain niitä editorial-kuvia, ei hintoja, ei tuotetietoja missään.. aika huonosti hoidettu. Mutta siis yhtä mekkoa kyllä himoitsen mallistosta :)

  VastaaPoista
 2. Ja mur nyt mua harmittaa se, että himoitsemani mekko on 100% polyesteria :( En olisi uskonut.. Okei lopetan kitinän tähän!

  VastaaPoista
 3. Itse kovastikin ajattelin mennä sovittelemaan sitä sulkamekkoa. Toisaalla epäiltiin hinnan olleen n. 80 euroa. Sekin olisi kirpaissut aika kovasti, mutta 130 euroa olisi ollut jo ihan liikaa. Eli ihan hyvä, että olen tällä hetkellä kotona, enkä Seppälässä pettymässä :D

  Ehkä täytyy joka päivä käydä katsomassa, onko mitään jäljellä ja miettiä sitten uudestaan hankintaa...

  VastaaPoista
 4. Pee: Mua harmitti myös ettei vaatteita päässyt kunnolla katselemaan netistä ennen tätä päivää.

  Olin itsekin nähnyt look book -kuvia jotka olivat kauniita. Sitten kun näin raskaat kankaat henkarilla petyin näkemääni. Sitten taas näytös palautti uskoni. Päällä vaatteet pääsevät todella oikeuksiinsa!

  NooranElämää: Toisaalla oltiin Noora oikeassa, mekkojen hinnat ovatkin noin 80€!! En tiedä mistä eilen katsoin hintaa kun mieleen jäi että se olisi ollut reilusti yli satasen. täytyy korjata tekstiin.

  Sulkamekko on kyllä tosi kaunis livenä, suosittelen sen sovittamista.

  VastaaPoista
 5. Himoitsen ihan pohjattomasti tuota tummansinistä sulkakuvioista samettihametta... Mutta on aika kova hinta polyesterista, olkoonkin, että on Paola Suhosen suunnittelema. Ajan kanssa olen tullut aika tiukan skeptiseksi myös Seppälän tuotteiden laadun suhteen, joten on varmaan mentävä omin kätösin hipeltämään ja ehkä sovittamaankin... Mutta kaunis se on, niin kaunis!

  VastaaPoista
 6. Joo, ei oikein sytyttänyt. Ja mitä se polyesteri siellä.. Argh. No, säästyipähän rahat.. kenkiin ;)

  VastaaPoista
 7. Tinny: Samaa mieltä, hame on hyvin kaunis! Noin paksu puuvillasametti olisi varmaan ihan eri hintaluokan kangas kuin tuo polyesteri. Ikävää että näin on. :(

  Mau: Hahahahah, aina ne rahat johonkin menee! Jos jotain malttaa olla ostamatta niin toisaalla iskee himo. No, täytyy ajatella niin, että hyvä ettet ostanut molempia! :)

  VastaaPoista