torstai 17. marraskuuta 2011

Suosikin paljastus

tunnetila: vaikeat päätökset

Image and video hosting by TinyPic


Kuvassa yllä on kolme suosikkiani Versace for H&M -mallistosta. Ehdoton ykkössuosikkini ja ensi-ihastukseni oli nuo punaiset housut. Ihan mielettömän hienot! Korkea vyötärö, vetskarit nilkoissa, ei yhtään tyyliseni, mutta silti housut sai heti ensi silmäyksellä varauksettoman ihailuni. Siispä onnea Emmi, olit ainut joka arvasit oikein ykkössuosikkini! Laitatko minulle sähköpostia niin saan kosmetiikkapalkinnon matkaan!

Kakkossuosikki oli vasemman reunan oranssinpunainen mekko (hienosti arvattu Rhia ja Zana, tunnette makuni aika hyvin!). Kaunis leikkaus ja juhlava asu joka kuitenkin materiaalinsa vuoksi (joustavaa trikoota, itse asiassa modaalia) menisi (ehkä) vähän arkisemmissakin tilanteissa.

Näitä kahta punaista (!!!) vaatetta ajattelin siis tavoitella torstaina 17.11. kun mallisto tulee myyntiin. Ilokseni pääsin kuitenkin shoppailemaan ja sovittelemaan mallistoa etukäteen jo toissa päivänä tiistaina, ja sain kuin sainkin napattua nuo kaksi ihastustani mukaan sovituskoppiin.

Housuissa kävi kuten arvata saattaa. Istuvuus oli muuten hyvä mutta lahkeen pituus tällaiselle tallukalle oli niin pitkä, että olisin joutunut lyhentämään lahkeita niin paljon että housujen The juttu, vetoketju nilkassa, olisi lähtenyt pois. Ei hyvä.

Oranssinpunainen mekko taas istui päälle täydellisesti ja oli päällä sanalla sanoen upea! Kassajonossa kuitenkin iski epäilys, käyttäisikö koskaan punaista vaatetta, ja niinpä kiikutin mekon takaisin sinne mistä sen otinkin.

Image and video hosting by TinyPic

Tyhjin käsin vaeltelin liikkeessä ja tutkailin kiinnostaisiko mallistosta joku muu vaate. Sovitin vielä ylimpään kuvaan keskelle päässyttä silkkikorsettia. Korsetti ei ollut heti suosikkini mutta osoittautui livenä upeaksi. Korsetin koko 36 istui uumalta täydellisesti, mutta uskolliset ystäväni kainalomakkarat tulivat niin viehkosti esiin että siirryin suosiolla kokoon 38 joka taas pyöri päälläni. Ei hyvä tämäkään.

Jäin siis tällä kertaa ilman Versacea. Tai ainakin ilman Versacen vaatteita. Poimin nimittäin lopulta mukaani jo showroomilla ihastelemani överisormuksen josta tykkään ihan hurjasti. Viime postauksessa valittelemani tylsä pukeutuminen saa ihan uutta särmää kun isken sormeeni överisuuren kullanvärisen sormuksen!

Onnistuitteko Te nappaamaan suosikkinne mallistosta vai oliko sellaista lainkaan?

3 kommenttia:

 1. Nina eih!! Mä ehdin jo innostua että sulla tullaan näkemään punainen mekko :---D

  VastaaPoista
 2. Jee! Arvasin, että jotain villiä tuollaisesta mallistosta olisit hakemassa. Harmi, että eivät lopulta olleet hyvät. Sormus on kyllä päheä myös. Itse onnistuin jotenkin unohtamaan koko malliston ja nythän on jo liian myöhäistä. No onneksi siellä ei ollut mitään mitä olisin välttämättä halunnut. Lähetän nyt heti spostia sinulle myös. :)

  VastaaPoista
 3. No voi hitto, olisit vaan ostanut sen punaisen mekon, jos se kerran oli ylläsi upea! Sulla on tummat hiukset, joten mekko sopii sulle kyllä.

  Mäkin katselin sitä pitkään ja hartaasti, mutta ajattelin vielä mennä hipeltämään niitä juttuja, joita hetken pohdin, jos niitä nyt enää puodissa on.

  VastaaPoista