sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Messut joka viikonloppu

tunnetila: huh huh

Image and video hosting by TinyPic

Syksy on messujen (ja kaikkien muidenkin tapahtumien) kulta-aikaa. Sisustusmessut, Muoti-, kauneus ja terveysmessut, Kirjamessut, Ski-expo, Hifi-messut jne. Joka viikonlopulle löytyy messuja jos kiinnostusta löytyy ja jos vain jaksaa kiertää messuilta toisille.

Ensi viikonloppuna on tiedossa jälleen uusi messuviikonloppu. Samalla lipulla pääsee Helsingin Messukeskuksessa Lemmikkimessuille, Kädentaitomessuille sekä uutuutena, sopivasti ennen joulua, järjestetään uusi tapahtuma OutletExpo, johon niin ikään pääsee samalla lipulla. OutletExposta löytyy outlet-hinnoin mm. kosmetiikkaa, laukkuja, vaatteita, koruja, leluja jne. Aion ehdottomasti käydä katsomassa löytyisikö messuilta joululahjoja perheelle tai ystäville.


Image and video hosting by TinyPic

messuilin tänään kuvan asussa
paitapusero Benetton, housut Monki,

huivi Juicy Couture, vyö Nini's, kengät Vagabond


Vaikkei mitään ostamista löytyisikään, niin ainakin Lemmikkimessujen puolella on piipahdettava. Ohjelmassa on mm. koirien muotinäytös jossa esitellään syksyn upeimmat koiraneuleet. Toivon näkeväni lavalla söpöjä hauvoja uusissa neuleissaan, en ihmisiä joilla on koirakuvioidut neulepuserot. Toivottavasti en joudu pettymään!

Tykkäättekö Te messuilla vai onko messujen väenpaljous teille kauhistus?

2 kommenttia:

  1. Messuilla on kivaa, Lahden Naistenmessuilla olin viimeksi. Teetin minimanikyyrin ja shoppailin vähän :) Kävin aamusta, niin oli väljää.

    Menneen viikonlopun olin SkiExpossa töissä; se oli rankka 3 päivän putki, mutta hauska keikka :) Et sattunut olemaan siellä?

    VastaaPoista
  2. Emilia: No sitten hyppäät junaan ensi viikonloppuna, la tai su, ja ajelet Pasilaan. Käydään yhdessä lemmikkimessuilla ja shoppailemassa Outletissa.

    HeidiV: No olin juuri tuolla SkiExpossa ja etsin sinua mutten löytänyt. :( Pyörin molemmilla osastoillanne mutta saatoit olla juuri tauolla tms. Harmi ettei nähty!

    VastaaPoista