torstai 24. marraskuuta 2011

Hieman lisää kärsivällisyyttä

tunnetila: ihastus

Image and video hosting by TinyPic

Nappasin Oulusta ihottuman lisäksi mukaani myös miellyttävämmän tuttavuuden, nimittäin uuden lempikorun. Helsinkiläinen Sari Isosomppi tekee hyvin kauniita, yksinkertaisia, tyylikkäitä ja ajattomia luonnonkivikoruja joihin ihastuin Non Boutiquessa. Joskus näemmä kannattaa lähteä merta edemmäs kalaan, täällä Helsingissä kun olen täysin missannut tämän kaunista korusarjaa tekevän paikallisen koruntekijän.

Kiviriipuskoruissa Isosomppi käyttää kiviä Suomen luonnosta. Oma koruni on tehty vuorikiteestä ja vuorikiteen kerrotaan tuovan kantajalleen kärsivällisyyttä. Muita kivivaihtoehtoja on mm. velttoutta poistava ruusukvartsi sekä masennusta vastaan toimiva savukvartsi. Riipusten materiaalina on korukivi ja hopea.

Image and video hosting by TinyPic

Pidän tuosta eleettömän kauniista ja hienovaraisen juhlavasta korusta hyvin paljon. Olen käyttänyt sitä tämän viikon töissä joka päivä, kaikkien asujen kanssa, mutta ajattelin myös kokeilla josko koru pääsisi asusteeksi parin viikon päästä oleviin talvihäihin. Uskon, että kaunis koru sopii upeasti Minnan juhlavaan mutta yksinkertaiseen mekkoon. Korun ruusukvartsi Suomen luonnosta, merinovillaisen mekon olkaimet poron nahkaa Lapista. Ihanan maanläheistä!

3 kommenttia:

  1. Emilia: Kiitos Emilia! En ole käynyt sen jälkeen kaupungilla kun kävimme yhdessä, eli en ole ehtinyt katsella mitään yläosaa mekon kanssa. Ajattelin viikonloppuna miettiä asun valmiiksi, sitten on ensi viikko aikaa metsästää jos tarvitsen jotain lisäksi.

    VastaaPoista
  2. Apua miten onkin ihastuttava koru! Tosi kaunis. :)

    VastaaPoista
  3. Christina: Kiitos Christina, koru on kaulassani jo viidettä päivää putkeen ja se käy oikeasti ihan kaikkeen. :)

    VastaaPoista