maanantai 31. lokakuuta 2011

Kosteuttava putsari

tunnetila: testausta

Image and video hosting by TinyPic

Kylppärin korissa on asustellut muutaman viikon uusi pariskunta. Lumenelta saatu kosteuttava puhdistusvoide ja saman sarjan kasvovesi. Tykkään kasvovedestä ja sen koostumuksesta kovasti. Kasvovesi on hieman paksumpaa mitä kasvovedet yleensä. Se selvästi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Myös tuotteen tuoksu on miellyttävä. Kosteuttava puhdistusvoide taas ei harmikseni oikein sovi iholleni. Kasvojeni ihon herkin kohta, leuka ja suun ympärys, ovat saaneet riesakseen kutiavaa ihottumaa enkä keksi mitään muuta ihottuman aiheuttajaa kuin uusi putsari. Onneksi kasvovesi rauhoittaa puhdistuksen jälkeen tullutta punoitusta ja laikkuja.

Aika erikoista (ja tylsää) että saman sarjan toinen tuote on iholleni oikein sopiva, toinen taas saa ihoni kiukuttelemaan. Olisi kiva tietää mistä moinen johtuu.

Etsin taannoin kasvojeni herkälle iholle sopivaa puhdistusainetta ja viimeisin löytöni, L'occitanen manteli-omenaöljy kohteli ihoani täydellisesti. Ihoni oli loistavassa kunnossa niin kauan kuin tuo putsari käytössäni kesti. Purkki loppui ja samaan aikaan koko sarjan valmistus lopetettiin. Olen penkonut netin ympäriinsä löytääkseni jostain lisää tuota ihanan lempeää tuotetta ja hetki sitten huomasin, että Jenkkien L'occitanen verkkokaupassa sitä vielä olisi saatavilla muutama pullo, ja kaiken lisäksi tarjouksessa kun sarjan viimeisistä tuotteista halutaan päästä eroon. Maailman ärsyttävintä etteivät he toimita tuotteita Suomeen. Mikä huutava vääryys! Olen menossa New Yorkiin seuraavan kerran vasta ensi syksynä enkä usko että öljyä on enää vuoden päästä jäljellä. Nyyh!

Uusi puhdistusratkaisu olisi kiva löytää pian, sillä kutiseva leukani alkaa huoneilman kuivuessa ja lämpötilan laskiessa kutista entisestään. Luulen, että öljymäiset putsarit sopivat iholleni parhaiten joten nyt alkaa sellaisen metsästys! Vinkkejä otetaan vastaan.

5 kommenttia:

 1. Apteekista löytyy herkkäihoisellekin putsareita :) Hyvä hinta-laatu-suhde.

  Tallinnasta ostin Kaubamajasta Biothermin Biosource kosteuttavan putsarin, tykkään! Biotherm on hyvä sarja herkälle iholleni.

  VastaaPoista
 2. Mä oon monesti käyny hipelöimässä Nuxen Bio-sarjan puhdistusöljyä, mutta en oo sitten uskaltanu kokeilla. Onko öljyissä kumminkin ihan hyvä puhdistusteho? Shu Uemuran öljyjä on kehuttu kovasti, ja niitä saa kyllä netin kautta tilattua. Kerro sit kokemuksia, mun kuiva iho vois tykätä...

  VastaaPoista
 3. HeidiV: Biotherm on kovin kehuttu herkkäihoisten keskuudessa. Miksen koskaan siis muista tuota merkkiä kun olen putsari tai voideostoksilla? Kiitos muistutuksesta!

  kaisailona: Oooh, uusi öljymäinen tuote! Kiitos vinkistä. Täytyypä käydä tutkailemassa purkkia liikkeessä. Ainakin tuo L'occitanen öljy puhdisti ihon todella hyvin. Ja Shu Uemuran tuotteista olen ennen tykännyt paljon, en ole tiennytkään että heilläkin on öljyä.

  Palaan asiaan kokemusten kera! :)

  VastaaPoista
 4. Emilia: Täytynee ottaa huomenna suunta Sokokselle tai Stockalle ja tutkailla Biothermin hyllyt kunnolla. Olen vain siinä uskossa että Biotherm on älyttömän kallis... Onkohan muutosta hintatasoon tapahtunut?

  VastaaPoista
 5. Emilia: Kiitos kullanarvoisista vinkeistä! Täytyykin käydä Stockalla hakemassa testereitä ettei tarvitse tilata arvalla tuotteita jos noihin päädyn. Kiitti!

  VastaaPoista