perjantai 28. lokakuuta 2011

Muotoiluvehje

tunnetila: epätietoisuus

Minulla on uudet ihanat hiukset. On ollut jo viikon. Kukaan ei kuitenkaan ole vielä nähnyt tai huomannut niitä. Jep, hiukseni ovat olleet koko viikon samanlaisella suttunutturalla mitä yleensäkin pidän joka päivä. Auttakaa! Haluaisin nauttia kauniista kutreista (auki ja kiharalla) niin kauan kun voin.

Mikä muotoiluvehje (hahahaaaa mikä sana!) minun kannattaisi hankkia? Suoristusrauta kuulostaa monimutkaiselta (voin lyödä vetoa etten osaisi tehdä sillä kiharoita), kuulopuheiden perusteella paras merkki GHD taas kuulostaa tolkuttoman kalliilta siihen nähden että laitan luultavasti kiharaa kuontalooni kaksi kertaa vuodessa. Joku joskus kehui keraamista puikkoa, Remingtonin Pearl Wandia, ja kävin äsken tutkailemassa netissä siitä tarkempia tietoja. Tuon hinta kuulostaa budjettiini sopivalta ja käyttökin on varmaan näppärämpää kuin juuri oikean kulman valitseminen ja hallitseminen muotoiluraudan kanssa.

Onko kenelläkään kokemusta Pearl Wandista tai muita suosituksia? Haluaisin hankkia jonkun kihartimen jo tulevana viikonloppuna eli vinkkejä otetaan pikaisesti vastaan. Huomioithan vinkkejä antaessasi, että vehkeen tulee soveltua tumpelolle joka suuremmalla todennäköisyydellä saa aikaan palovammoja päänahkaansa kuin kaunista kiharapilveä. Kiitos vinkeistä ystävät!

10 kommenttia:

 1. Mulla on Pearl Wand (ja GHD) ja voin suositella! Tulee tosi kestävät kiharat, helpommat tehdä kuin suoristusraudalla ja pysyvät paremmin. Suomesta ostetuissa pakkauksissa on käsittääkseni hanska mukana jolla voi estää palovammat... Omani on tilattu Feeluniquesta ja siinä ei ollut hanskaa mukana. :/

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyy myös yksi kiharoidenrakastaja ja usein niitä laitteleva ja omistan myös Pearl Wandin. Siinä suosittelisin sitä kapeampaa mallia, tulee i h a n a t kiharat ja kestävät, kun on hyvä lämpösuojattu muotoilutuote pohjalla (esim. Loreálin pinkki pullo täydelliseksi todettu). Lookfantasticista tilasin oman Remingtonini eikä todellakaan ollut hinnalla pilattu.

  Hommasin myös uusimman villitykseni laineraudan, jolla saa myös tosi nättiä, hieman erilaista kiharaa, tai lähinnä lainetta. Kiharruspuikon käyttäminen vaatii totuttelua, esim. itsellä muutaman vuoden käytön jälkeen yhä näpit aina hieman kärähtää, mutta mitä pienistä :)

  VastaaPoista
 3. Haluatko lainata mun GHD:ta? En yllättäen kauheesti ehdi käyttää ;D Tai vähintäänkin jos haluut testata ennen kuin sijoitat omaan.

  VastaaPoista
 4. Pearl Wand on mahtava! Toimii ainakin tähän pehkoon tosi hyvin: tulee kaunista kiharaa helposti ja ennen kaikkea myös suht nopeasti. Suosittelen ehdottomasti!

  VastaaPoista
 5. Marjaana: Kiitos tiedosta Marjaana! Mä tiesin että voin luottaa aina teihin ihanaiin kun tarvitsen jostain jutusta lisää tietoa. :)

  Heidi J.: Kiitos Pearl Wandin "parempaan" malliin ohjaamisesta. En edes tiennyt että niitä on usemapia kuin yksi. Iso kiitos siis, luulenpa hankkivani juuri sellaisen kapeamman. Sormien palamisesta huolimatta.. ;)

  Onneli: Voi kiitos tarjouksesta! Kokeilisin tosi mielelläni GHD:tä (en kai voi hajottaa sitä mitenkään???). Jutellaan tästä myöhemmin lisää vaikka säköpostitse.

  naria: Jee, kiitos kommentista naria! Luulen tosiaan että Pearl Wand on minulle se varmempi juttu. Tulee kiharat kuten piti eikä tukka vaan suoristu. :)

  VastaaPoista
 6. Mä odotan innolla näitä vinkkejä myös. Monta kertaa olen päättänyt hankkia suoristusraudan, mut tumpelous on sen estänyt ja hinta, mikä on hieman kallis jos käyttää rautaa muutaman kerran vuodessa. Mistä ihmiset on ostanut nuo GHD:n suoristusrautansa?

  VastaaPoista
 7. Itseasiassa minä olen vähän pettynyt Pearl Wandiin. Toin sen vuosi sitten Englannin matkalta kun kuvittelin että se on tosi näppärä ja kätevä verrattuna tavalliseen piippausrautaan. Mutta ei... Kun hiusten latvoja ei saa minkään klipsin väliin on niistä pidettävä kokoajan kiinni. Lyhyemmissä hiuksissa tooooodella hankalaa ja jopa hanskan kanssa ovat näpit kyllä palovaarassa (sitäpaitsi se hanska on hankala kun pitäisi samalla pystyä jakamaan hiuksia osioihin hanska kädessä...). Lisäksi hiusten latvoista jää aina kihartumatta se pätkä josta pitää kiinni. Ehkä en osaa sitten käyttää sitä oikein, mutta olen kokenut sen hankalaksi ja siksi se onkin jäänyt vähäiselle käytölle. Mietinkin tässä juuri että löytäisinkö netistä jotain tutoriaaleja sen käyttöön.
  Hyvä puoli on se että sillä todellakin saa kestävää kiharaa ja jopa näissä omissa hiuksissani kihara on kohtalaisen hyvää vielä seuraavanakin päivänä. Toisin kuin muilla muotoiluvälineillä tehdyt kiharat jotka lässähtävät viimeistään yön aikana.
  Mutta siis yhteenvetona, kyllä niissä kihartimissa on se klipsu ihan syystä, vaikka on aina mietittävä miten päin se kiharrin pitää olla suhteessa hiuksiin että menee oikein päin niin, eipähän ainakaan näpit pala ja hiusosio kihartuu aivan latvaan asti.

  VastaaPoista
 8. Nasu: Minulla on myös tuo hinta ja käyttöaste kynnyskysymyksenä GHD:lle. Luulen, että suurin osa sen hankkineista on hommannut omansa Brittien nettikaupoista. Saa kuulema huomattavasti edullisemmin mitä Suomesta.

  Rhia: Jos oma Pearl Wandisi on jäänyt käyttämättä, niin täältä se saisi oikein hyvän kodin! Tarjoudun siis ostamaan sen sinulta jos vain raaskit siitä luopua. Minulla kun ei ole kokemusta minkäänlaisista piippariraudoista niin en osaa kaivata mitään klipsuja. (Tiedän kuitenkin onneksi mitä klipsulla tarkoitat, niin onneton en sentään ole. :D :D )

  VastaaPoista
 9. En mä ihan vielä aio luovuttaa Pearl Wandin suhteen, katson vielä josko löytäisin muita tekniikoita sen käyttämiseen koska pidän sillä tehtyjen kiharoiden kestävyydestä. Mutta muistelisin että joskus tarjouduit ostamaan multa Sandin sandaalit :D Ne olis nyt kaupan jos olet edelleen kiinnostunut.

  VastaaPoista
 10. revolvet! älyttömän helppo tehä kiharoita. Itse vääntelen sillä töissä aina esim. kampauspohjat ym. =)

  VastaaPoista