perjantai 7. lokakuuta 2011

Monipuolista iltaohjelmaa

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Olen tällä viikolla viettänyt iltojani harvinaisen monipuolisesti. Keskiviikkona join pinkkiä kupilvaa, söin ihania coctail-paloja ja jännitin Voicen muotiviikoilla kenestä tulee Specsaversin silmälasikisan voittaja. Tänään mätin pipo päässä, villasukat ja kumpparit jalassa, kaksin käsin suuhuni popcorneja Suomi-Ruotsi EM-karsinta ottelussa Olympiastadionilla. Erilaista, mutta mukavaa!

Viime vuonna olin hiukan pettynyt Voicen muotiviikkojen tarjontaan mutta tänä vuonna kävi toisin. Keskiviikon ohjelma kuulosti mielestäni kaikkein kiinnostavimmalta joten olin iloinen että minut kutsuttiin juuri silloin paikalle. Teri Niitin kokoamat kaksi näytöstä, Edit/II/Teri sekä ShowCase olivat molemmat inspiroivimpia näytöksiä joita olen nähnyt aikoihin.


Edit/II/Teri oli monipuolinen, hyvin kattava näytös syksyn 2011 parhaista paloista, ja se sai minut haluamaan liian monta vaatetta... J
älkimmäisen näytöksen inspiroivuutta lisäsi näytöksen musiikki. Mallit kävelivät super pitkää catwalkia Depeche Moden tahtiin ja minä yritin olla laulamatta mukana. Pakko vielä todeta että tykkään edelleen ihan hurjasti Linda Sipilän voitokkaasta Muodin huipulle -mallistosta.

Image and video hosting by TinyPic

Huvittavinta monipuolisessa ajanvietossani taitaa kuitenkin olla se, että Voicen muotiviikoilla en ottanut yhtään valokuvaa (kamera unohtui kotiin ja kännykuvat ovat aina noloja muotijutuissa), mutta futismatsissa räpsin puhelimella innoissani kuvia kentän tiimellyksestä. Fiilis oli hyvä vaikka vettä satoi (onneksi olimme katoksen alla) ja tunnelmaa paransi vielä miehen saama koppi kun kentältä heiteltiin yleisöön palloja. Saatiin pallo ja popcorneja, ei voinut olla huono ilta.

Kumpaan tapahtumaan osallistuisitte mielummin, Voicen muotiviikoille vai Suomi-Ruotsi futismatsiin? :)

Ps. Huudot loppuu sunnuntaina.

2 kommenttia:

  1. Täytyy tunnustaa, että mua kyllä inspiroi enemmän toi futismatsi, vaikka se ei lempilajejani olekaan :D

    VastaaPoista
  2. Salla: Heh, itseä inspiroi viimeistään siinä vaiheessa kun pelin jälkeen pelaajat vaihtoivat paitoja keskenään. Mikael Forssell ei ollut lainkaan pöllömpi ilmestys ilman paitaa... ;)

    VastaaPoista