perjantai 21. lokakuuta 2011

Korurasia

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Kävin viime viikonloppuna Tukholmassa. Ostoslistassani luki kaksi asiaa: korurasia (tsekkaa Muji) ja TopShop. TopShopissa oli juuri alkanut ale mutten löytänyt sieltä mitään. Muji taas ei pettänyt vaan lunasti odotukseni upeasti.

Vanha korurasiani on muuten ihan kunnossa, mutta sen sisusplyyshi (vai mitä materiaalia ikinä onkaan) saa rihkamakorut tummumaan. Oli hirvittävä pettymys huomata vanhan lempparisormuksen muuttuneen kauttaaltaan mustaksi muutaman vuoden säilytyksen jälkeen. Miksi tuollaisia materiaaleja edes käytetään jos ne reagoivat noin?? Ärsytys.

Image and video hosting by TinyPic

No, joka tapauksessa löysin Mujilta uuden akryylisen säilytysrasian koruille ja olen rasiaan oikein tyytyväinen. Rasioihin on ostettavissa erilaisia sisuksia, esim. tyynyjä sormuksille tai pehmeitä alustoja kallisarvoisimmille koruille, mutta tällä kertaa tarvitsin vain rasian rungon ja sisuslokerikon. Nyt kun rasia on hyväksi havaittu voin alkaa kartuttaa sarjaa sen muilla osilla. Olisipa ihanaa jos jonain päivänä jokaiselle korulleni olisi rasioissa oma paikkansa!

Miten Te säilytätte korujanne?

4 kommenttia:

 1. En vastaa kysymykseen, vaan kysyn, että onko tuossa kaikki sun korut???

  VastaaPoista
 2. AnneVee: Hahahaha, ihan noin minimalisti en voi kehua olevani. Eli ei. Noiden lisäksi on vaikka mitä muita koruja enemmän tai vähemmän aktiivikäytössä plus laatikollinen rippi- ja yo-lahjaksi saatuja Kalevala Koruja yms. Tuo siis on vasta ensimmäinen korurasia tuota sarjaa, lisää ostetaan jatkossa pikku hiljaa.

  VastaaPoista
 3. AnneVee: Mutta just sinulta, kun tiedän (tai siis epäilen..) sulla olevan valtavasti koruja, haluaisin kuulla miten niitä säilytät. Itse kun haluaisin pitää koruja esillä että niitä tulisi käytettyä. Laatikoista en juuri muista niitä kaivella ja harmittaa kun käytän varsinkin kaulakoruja ihan liian harvoin.

  VastaaPoista
 4. Mulla on makkarissa sellainen ovenpäällysnaulakko, jossa on ne kaulakorut, joita eniten käytän. Lisäks on kolme peltirasiaa, joissa on sekavana myttynä kaikki muut korut! Ja rintakoruille vielä omansa. Olen ostanut monta vuotta sitten sellaiset seinään porattavat sarvet, jotka hakevat vielä paikkaansa, mutta niihin olis tarkoitus myös ripustella koruja. Onneks mulla ei ole korvareikiä, ei tarvii korviksille keksiä paikkaa!

  VastaaPoista