lauantai 15. lokakuuta 2011

Meikkipussin uudet asukit

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lumenen syysuutuudet valtasivat pari viikkoa sitten meikkipussini ja olen nyt testaillut niitä hetkisen. Olen tullut seuraaviin tuloksiin:

- en osaa käyttää kulmakynää ja on parempi etten käytäkään, sillä pelotan lapsia bussissa julmine väritettyine kulmineni. Kulmakynässä mukana oleva harja on kuitenkin tumpelon ystävä ja ottaa edes osan liiasta väristä pois ja saa kulmat ruotuun.

- vaaleanpunainen jääkristalliluomiväri on ihana!

- musta kajaali on pehmeä mutta levittyy siitä huolimatta tarkasti ripsirajaan. Pehmeää tuotetta ei kuitenkaan kannata painaa luomelle kovasti sillä väriä tulee tarpeeksi pienellä sipaisullakin. Ja jos väriä on vähemmän sitä varmemmin et päädy (taas!) pelottamaan lapsia mustinen silminesi..

- kaikki kätevyyksiä rakastavat rakastavat Natural Code ripsivärin ideaa: ripsivärissä on kaksi eri kokoista harjaa samassa paketissa. Toisella teet kevyen päivämeikin, toisella harjalla saat aikaa juhlavat räpsyripset. Monikäyttöisyyttä ja kekseliäisyyttä rakastava arvostaa!

- en olekaan maailman kalpein! Lumenen meikkivoiteissa sävy 2, Hunajamaito, on minulle sopivin. Olen testannut ohutta kuultomeikkivoidetta ja suojakertoimella (SPF 20) varustettua hoitavaa meikkivoidetta ja kyllä, kakkonen on sopivin. Jihuu! Hoitava meikkivoide on kuivalle talvi-iholleni pelastus, toivottavasti. Pakkasia odotellessa...


Image and video hosting by TinyPic

5 kommenttia:

 1. Lumenella on mainiot meikit :) Tuosta Hoitavasta Meikkivoiteesta tykkään itsekin; parhaillaan käytössä. Suositaan suomalaista...

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon kuluttanut putkilollisen tuota kuultomeikkivoidetta ja tykkäsin! Kakkonen oli myös mulle sopivin sävy, tosin nyt oon käyttänyt vallan Korresin sävyttävää päivävoidetta..

  Ja kulmakynän sijaan suosittelen puuterimaista kulmaväriä! Sillä saa ihanan luonnollisen lopputuloksen eikä lapset pelkää :)

  VastaaPoista
 3. Niin ja pakko vielä kehua, Lumenelta tullut uutuus, kosteuttava tehohoito on ihanaihanaihana, toimii enemmän kuin hyvin meikinpohjustusaineena :) Eli jos vaan saat ko. tuotteen käsiisi, suosittelen kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 4. HeidiV: Tuo on juuri Lumenen paras puoli, suomalaisuus. <3 Haluan suosia kotimaista aina kun siihen on mahdollisuus.

  Salka: Kiitos vinkistä, kosteuttava tehohoito kuulostaa talvikuvialle iholleni loistavalta tuotteelta. Kiitos myös kulmavärivinkistä.

  VastaaPoista
 5. http://kirppis2hand.blogspot.com/2011/12/lumene-double-stay-mineral-meikkivoide.html

  VastaaPoista