torstai 13. lokakuuta 2011

Päämääränä Elle Style Awards

tunnetila: juhlava

Image and video hosting by TinyPic

korsetti InWear, tyllihame Gina Tricot,
vyö Chanel, kengät Minna Parikka


Vietin eilen kivan iltapäivän ja upean illan hyvässä seurassa, ihanan hemmottelun merkeissä.

Aloitimme juhlimisen jo hyvissä ajoin iltapäivällä ja tyttöporukkamme sai Elle -lehden ja SunSilkin järjestämässä tilaisuudessa kasvoilleen upeat gaalameikit ja hiuksiimme taiottiin Elle Style Awardsiin sopivat juhlakampaukset. Oma kiharapilveni oli hyvin kaunis ja jälkeen päin tietysti harmittaa ettei siitä tullut otettua koko iltana yhtään kuvaa. Asusta sentään Iina nappasi kuvan ennen kuin siirryimme Suvilahteen nauttimaan gaalaillan juhlallisuuksista.

Simppeli asuni koostui vanhoista, blogissa jo useita kertoja nähdyistä elementeistä. Itse asiassa eilinen asuni taitaa olla ainoa vähän juhlavampi vaateparsi mitä edes omistan. Haluan käyttää kaikkia omistamiani vaatteita usein, enkä tykkää ostaa ns. juhla-asuja turhaan henkariin roikkumaan. Tätä asua olen kuitenkin käyttänyt jo niin monta kertaa niin monissa juhlissa, että voisi olla pikku hiljaa aika ostaa jotain uutta.

Image and video hosting by TinyPic

Juhlaillan asuni itse asiassa kiteyttää oman pukeutumisfilosofiani aika hyvin. Mustaa, ajatonta, kotimaista, monikäyttöistä, laadukasta ja pitkäikäistä, edullisia ketjuliikelöytöjä ja arvokkaampia merkkituotteita sulassa sovussa. Noista elementeistä on vaatekaappini pääosin koottu ja sillä pärjää aika pitkälle.

Asun korsetti on esimerkiksi 90-luvun lopulta ja palvellut minua normaaleista baari-illoista naamiaisiin ja erilaisiin gaaloihin, yhteensä varmaan sata kertaa. Hups, tämä alkaa olla jo noloa! Ehkäpä seuraaviin juhliin voisin vihdoin hankkia jotain uutta...

6 kommenttia:

 1. Ei yhtään noloa, päinvastoin coolia! Niin musta korsetti kuin musta tyllihamekin on sellaisia ajattomia vaatekappaleita- jos on joskus onnistunut ostamaan klassiset versiot niistä (mikä voi olla haastavaa) mitä turhaan niitä päivittämään, jolleivat ole käyttämättömiksi kuluneet.

  VastaaPoista
 2. Upea asu. Mä ainakin ihailen, jos pystyy käyttämään samaa juhlavaatetta juhlasta toiseen. Mä olen kohta kymmenen vuotta käyttänyt samaa pikkumustaa vähän eri asustein. Toivottavasti voin käyttää sitä vielä toisetkin kymmenen vuotta. Ajattomat ja laadukkaat vaatteet on parhaita.

  VastaaPoista
 3. Ei mitään noloa! On ihan parasta, jos joskus löytää vaatteen, jota voi käyttää aina uudestaan ja uudestaan.
  Joudun itse vähän turhan usein tuskailemaan juhlavaatteiden kanssa, että mitähän sitä laittais päälleen. Olis todella suuri helpotus elämään, jos olis olemassa joku tietty kokonaisuus / tiettyjä vaatekappaleita, jotka on aina varma nakki. Onneksi sain hiljattain haltuuni erittäin laadukkaan, kokopitkän, mustan hameen, joka muodistettavuudessaan toivottavasti ratkaisee kaikki iltapukuongelmat elämästäni joksikin aikaa...

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis asu ja pelkästään hienoa minusta, jos noin pitkään saa jonkin asun osasen käyttöön. Voi kunpa minullakin olisi jotain sellaista, mutta ei taida löytyä. Nyt olen saanut vihdoin edes sen omaa vartaloani imartelevan pikkumustan hyvistä kankaista ostettua, saas nähdä kestääkö se aikaa niinkun toivon. Tuo sinun asusi on kyllä aivan super mahtava juuri sen takia, että hametta ja toppia pystyy käyttämään erillään toisistaan ja silti ovat yhdessä noin toisillensa luotuja. Ja tuo vyö on kyllä aivan aarre...

  VastaaPoista
 5. Olet niin kaunis ja tyylikäs että! Tuo asukokonaisuus on todella upea, sopii sinulle kuin unelma. On hauska huomata, miten tuollainen yhdistelmä on ikään kuin aina muodissa. Voin hyvin kuvitella, että viisi vuotta sitten olisin ihastunut tuohon asuun aivan yhtä paljon kuin nyt, ja varmasti myös viiden vuoden kuluttua. Kyllä sinä aina jaksat inspiroida minua! =)

  VastaaPoista
 6. urubisu: Ihanaa että olet tuota mieltä! Molemmat vaatekappaleet ovat edelleen kuin uusia. En ymmärrä miten tuo korsetti ei ole mennyt miksikään kovasta käytöstä huolimatta. No, onneksi ei ole!

  Nasu: Kiitos Nasu! Ja kyllä, laadukas ja ajaton vaate on aarre.

  Tinny: Laadukas, musta, kokopitkä... Kuulostaa loistavalta juhlavaatteelta! Luulenpa, että pärjäät sillä hienosti ainakin seuraavat pari vuotta.

  Lora: Onnea uudelle pikkumustalle! Pikkumusta laadukkaasta kankaasta on ehdoton olla olemassa. Sitä kun voit asustaa ihan miksi haluat erilaisin koruin, vöin, jakuin, huivein yms. yms.

  Virpi: Voi Virpi, olipa taas ihanasti sanottu! Kiitos sinulle! Kiva antaa inspiraatiota. :)

  VastaaPoista