maanantai 10. lokakuuta 2011

Uusi kohderyhmä?

tunnetila: hämmästys

Image and video hosting by TinyPic

kuvat Marella

Stockmannin Hullut päivät eivät saaneet minua tänä vuonna pauloihinsa samalla volyymillä mitä useimpina vuosina. Selailin kyllä innolla kuvastoa ja ympyröinkin useita täsmäiskun kohteita, mutta mikään kuvastotuotteista ei kuitenkaan miellyttänyt niin paljon että olisin ostanut omakseni.

Yhden löydön tein kuitenkin, tällä kertaa Marellan mallikappaleista. Bongasin mustavalkoisen jättineuleen rekiltä ja toin sen tyytyväisenä kotiin pienen mallailun jälkeen. Neule oli minulle niin reilun kokoinen että ajattelin käyttää sitä myös mekkona, mutta ohuen materiaalinsa puolesta se pysyi myös vyötäröllä tai lantiolla puseromaiseksi nostettuna, joten päätin isosta koosta huolimatta ostaa sen.

Kotiin päästessäni Googlailin italialaista Marellaa, jota olen aina pitänyt iäkkäämpien rouvien vaatettajana, ja ilokseni huomasin Marellan Sport -malliston olevan täynnä kivoja juttuja. Ja heti sivuston ensimmäisessä lookbook -kuvassa oli juuri ostamani neule puettuna mekoksi (kuvassa yllä)! Muutenkin merkin valikoima oli yllättävän kiva. Tarkoittanee sitä, että Marella on nuorentanut kohderyhmäänsä tai sitä, että minusta on alkanut pikku hiljaa tulla kohderyhmää...

Tiedä häntä, tässä muutama asu syksyn mallistosta. Mitäs sanotte? Minä tykkään! Simppeleitä perusvaatteita ei voi olla liikaa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja! Minäkin taidan olla (uutta?) kohderyhmää...

  VastaaPoista
 2. HeidiV: Ihanaa Heidi että jaksat kommentoida! Mulla on nykyään täällä blogissa aika yksinäistä. Iso hali sinulle kun teet bloggauksesta bloggaamisen arvoista!

  Ja kiva että sinäkin tykkäät Marellan uusista jutuista. Mulla on tuo neule toista päivää putkeen päällä ja tähän tekee mieli pukeutua aina ja ikuisesti. :)

  VastaaPoista
 3. Tästä on tullut tapa :D

  Mitä hintaluokkaa nuo vaatteet muuten ovat?

  VastaaPoista
 4. HeidiV: Kiitos, ihana tapa sinulla. Pidä toi. ;)

  Vaatteiden hintaluokka on käsittääkseni satasen molemmin puolin. Tuo neule(mekko) oli mallikappale ja maksoi 99€. En tiedä neuleen normaalihintaa. Ajattelin kuitenkin käydä pian Stockalla katsomassa heidän tarjontansa ja katsoa myös hintoja tarkemmin.

  VastaaPoista