sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kaupungilla ystävän kanssa

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Sain viikonloppuna luokseni odotetun vieraan. Ystäväni Tampereelta piipahti kylään pariksi päiväksi. En ole käynyt varmaan pariin kuukauteen (??) kiertelemässä keskustassa joten olin shoppailureissustamme ihan yhtä innoissani kuin hänkin. Koimme mm. kivan yllätyksen kun huomasimme Promodin avanneen liikkeen City Centeriin. Ystäväni löysi liikkeestä neuleen ja farkut, minua jäi kaivelemaan sievä hame jota on pakko käydä sovittamassa joku päivä.

Promodin lisäksi City Center oli uudistunut muutenkin. Taloon oli ilmestynyt muitakin uusia liikkeitä, mm. Fazerin kahvila ja miljöö oli sisältä yllättävän siisti ja viihtyisä. City Centerin remontti on kestänyt jo monta vuotta ja pelkästään sen läpi kävely on ollut rakennustyömaan keskellä epämieluisaa. Muutostyöt alkavat nähtävästi nyt tuottaa tulosta ja luulen lopputuloksen olevan onnistunut.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Piipahdimme myös täysin uudistuneessa Kluuvissa ja yllätys oli aikamoinen. Kauppakeskuksessa vain ulkokuori oli pysynyt samana, sisältä kaikki oli täysin uutta. Välillä en edes muistanut missä olin. Ennen kulunut, pimeä ja matalan tuntuinen tila oli nyt avara ja valkoinen, ehkä kuitenkin liian kliininen. Avaruus ja tilan tuntu tuo mukanaan fiiliksen luksuksesta ja sitä tuolla oli ehkä haettukin. Tilan kodikkuutta ja houkuttelevuutta täytyisi kuitenkin jotenkin lisätä. Tilassa tuntui jotenkin "orvolle".

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

duffeli ASOS, huivi Gina Tricot, shortsit H&M,
laukku Chanel, kengät Vagabond


Kluuvin FilippaK:sta löysin kauniin neuleen, oma kokoni oli kuitenkin harmikseni loppu. Ivana Helsingin liike oli valitettavasti kiinni sunnuntaisin, muuten olisin käynyt siellä ehdottomasti. Muita vierailun arvoisia liikkeitä Kluuvissa on mm. Inglot ja 2or+byYAT. Avaruutta ja tilaa uudistuneessa kauppakeskuksessa on yllin kyllin, toivottavasti ihmiset ottavat muutoksen ilolla vastaan ja laajentavat shoppailureittiään Kluuviin asti.

Takana kaksi päivää kaupungilla kiertelyä, saaliina myssy Zarasta. Ostossaldolla en siis voi kehuskella, mutta onneksi pelkkä kauppojen kiertely ja uusien juttujen katselu hyvässä seurassa on mukavaa! Onko ostosreissunne ainoastaan silloin onnistunut kun löydätte paljon kivaa ostettavaa? Saatteko pelkästä kiertelystä hyvää mieltä vai turhauttaako tulla kotiin ostosreissulta ilman saalista?

6 kommenttia:

 1. Jos olen etsimässä jotain niin sitten harmittaa, jos ja kun etsimääni ei löydy. Mutta jos ajatus on lähteä muuten vain kaupungilla pyörimään, niin sitten pelkkä kauppojen kiertely ja näyteikkunoiden katselu on itsessään ihan tyydyttävää.

  Kiva kuulla, että teillä oli mukava ja onnistunut viikonloppu :)

  Muuten sellainen pikku huomio, että en pääse kommentoimaan blogiasi ellen kirjaudu bloggeriin sisään. Eli sivun alalaidassa oleva Lähetä kommentti -linkki ei vie minnekään.

  VastaaPoista
 2. Testi testi...

  VastaaPoista
 3. Kay: Hmmmm, en taida ymmärtää mitä tarkoitat tuolla kommentointiongelmalla... Testasin äsken kommentointia anonyymisti ja ainakin se onnistui.

  Voi ei, onkohan muillakin ongelmia kommentoinnin kanssa??

  VastaaPoista
 4. Ongelma näyttää olevan, kun tulen bloglovinin kautta lukemaan postaustasi. Siellä tuo postauksen alla oleva Lähetä kommenntti ei toimi ainakaan minulle. En tiedä onko syynä selain, bloglovin vai mikä.

  Nyt tulin blogiisi kirjanmerkkien kautta ja pääsen onglmitta kommentoimaan, mutta tällöin ei tosin näykään linkki Lähetä kommentti....

  Mystistä :)

  VastaaPoista
 5. kivoja kuvia olet saanut matkalla keskustassa, toivon että molemmat oli tyytyväisiä löytöihin.

  VastaaPoista
 6. Emilia: Heh, Promodin neule on kyllä myös K:n näköinen. Ehkäpä hän tulee tänne hakemaan omansa.. :) Ja ihana että turbaani sai uuden kodin. Se sopii sinulle upeasti!

  VastaaPoista