tiistai 11. lokakuuta 2011

Lisää irtohihoja

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Jos olette lukeneet blogiani pidempään olette varmaan huomanneet että tykkään käyttää irtohihoja. Olen usein viluinen ja varsinkin pitkään koneella istuessani ääreisverenkiertoni on surkea. Näpit on aina jäässä. Siksipä olen hankkinut kivoja "hihakkeita" aina kun niihin törmään. Omistan itse tuunatut nahkaiset, Noolanin keittovillaiset, sekä Barcelonasta löytyneet villaiset hihakkeet, ja nuo kaikki ovat ihan jatkuvassa käytössä. Ilokseni löysin taas uudet irtohihat ja tällä kertaa harmaana. Olen niin tyytyväinen!

Image and video hosting by TinyPic

pusero Marimekko, irtohihat Coccole,
hame Alexander McQueen, nilkkurit Vagabond


Italialaisen Coccolen täydellisen harmaat hihakkeet tuntuvat myös päällä täydellisille. Hihojen materiaali on 65% erittäin hienoa merinovillaa, 25% silkkiä ja 10% cashmiria. Aivan huippu löytö tulevaksi talveksi! En tiedä saako Coccolea Suomessa muualta kuin luottoliikkeestäni Savosta, vinkatkaa jos tiedätte, haluan näitä lisää!

Hihakkeiden lisäksi samasta materiaalista oli liikkeessä myös hihaton toppi ja lyhyt, hartioita ja kaulaa ihanasti lämmittävä neule, jotka jäivät vaivaamaan mieltä. Ehkäpä sovitan niitä uudestaan kun seuraavan kerran ehdin piipahtaa ostoksilla Savon sydämessä.

Oletteko te samanlaisia vilukissoja? Jos olette niin millä pidätte sormenne lämpimänä koneella istuessanne?

9 kommenttia:

 1. Irtohihat = säärystimet.;)

  VastaaPoista
 2. AnneVee: Muuten ihan hyvä idea mutta empiiristen tutkimusteni mukaan säärystimet on käsivarsiin ihan liian leveät. Siis käsiin tarvitsee paljon kapeammat. Ellei ole tosi paksut kädet tai laihat jalat. :)

  VastaaPoista
 3. Heh mietin just et pitäis kutoa toiset duunissa ovat niin näppärät! (Ja saa myös kudottua parissa illassa!)

  VastaaPoista
 4. nooruska: Niin totta, niin totta! Tuo on varmaan kaulaliinan ohella helpoin tuote neuloa. Pitäisköhän oikeasti ostaa puikot ja lankaa??? Niinköhän muistaisin enää miten silmukoita luodaan...?? Hmm, voi olla ettei tulisi mitään. :)

  VastaaPoista
 5. olen hirveä vilukissa, mutta käsiä ei yleensä palele, vaan jalkoja! Jalat jäätyy aina ensimmäiseksi. Siksi villasukat on elintärkeiden tavaroiden top3:sessa :D

  VastaaPoista
 6. Aku & Ada on huippuputiikki! :) Olin viime kesänä töissä siinä ihan vieressä. Linkki on muuten rikki.

  VastaaPoista
 7. wikke: Mäkään en voisi elää ilman villasukkia. Minulla on koko ääreisverenkierto niin huono ettei veri kierrä sormissa muttei myöskään varpaissa. Tosi kiva. :)

  Salla: Jee, sinäkin olet löytänyt tuon liikkeen! Hyvä! :) Ja kiitos linkkivinkistä, korjasin sen.

  VastaaPoista
 8. Meidän konttorissa on onneksi lämmintä :) Vilukissa tykkää. Kotona on viileää, olen neule- tai fleece-takissa. Irtohihat olis kyllä kova sana...

  Ja wanha konsti eli kuumavesipullo lämmittää petin ja tuo unen :)

  VastaaPoista
 9. HeidiV: Mä olen usein miettinyt toimiiko tuo kuumavesipullo. Ehkäpä tulevana talvena testaan sitä. Ostin nimittäin kesäksi uuden kevyemmän peitteen, joten jos aion nukkua sillä koko talven tulen luultavasti tarvitsemaan jotain lämmikettä univillasukkien lisäksi. :)

  VastaaPoista