lauantai 22. lokakuuta 2011

Tuuheutta hiuksiin (vippaskonstein)

tunnetila: tohkeissaan

Muistatteko kun sain keväällä kokeiluun Balmain Hairin kaksi hiussuortuvaa? Rakastuin niihin välittömästi vaikka kiehkuroiden sävy ei edes ollut minulle se sopivin. Lisäkkeiden laatu on kuitenkin niin mieltön, että olen käyttänyt kiehkuroita usein piristämässä muuten tylsää lookiani.

Suomen ainoa maahantuoja Balmain Hairille on tällä hetkellä SIM Finland, ja kun SIMin Heidi järkkäsi viikonlopun muoti- ja kauneusmessuille bloggaajien kanssa muotishown, kehitimme mekin samalla pienen yhteistyökuvion. Olin siis tänään SIM:in messuosastolla hiusmallina ja minulle laitettiin tuuhennusta ohueen lirutukkaani Balmainin avulla. Lisäkkeet ovat olleet minulla vasta noin viisi tuntia mutta jestas sentään, olen jo aika varma etten voi tulla enää toimeen ilman. Katsokaa nyt miten kauniit hiukset sainkaan!

Image and video hosting by TinyPic

Hiukset ovat hyvin luonnollisen näköiset ja tuntuiset, vain paksuutta on tullut rutkasti lisää. Älkää kysykö, en tiedä kuinka monta nippua hiuksia laitettiin päähäni, mutta sen voin sanoa että ikuisena ponnarityttönä RAKASTAN uutta ponnariani. Voi jee! Pahoittelen hehkutusta mutta en juuri nyt voi muutakaan, tykkään näistä niin paljon!

Laiskana hiustenlaittajana vähän kyllä jännitän mitä ensimmäisen pesuhetken koittaessa tapahtuu. Osaanko hoitaa hiuksia vai alanko kiroilla ja suurin rakkaus hiuksia kohtaan alkaa horjahdella? Lisäkkeille on omat Balmainin shampoonsa ja hoitonsa joilla hiuksia kannattaa pestä. Sain myös mukaani Balmainin harjan joka on kehitetty juuri näiden lisäkkeiden hoitoon. Hiuksia voi kuulema muotoilla ja tupeerata (tyvestä) normaalisti, yöksi hiukset täytyy muistaa laittaa kiinni. Huolellisella hoidolla lisäkkeet kestävät hyvässä kunnossa 4-6 viikkoa, sen jälkeen kannattaa käydä kampaajalla jossa lisäkkeet irrotetaan, huolletaan ja niihin laitetaan uudet teipit. Heidin mukaan hius on niin laadukasta, että hän tietää ihmisiä jotka ovat käyttäneet samoja kiehkuroita jopa seitsemän kertaa.

Alla vielä havainneanimaatio jossa ensimmäisenä pilkahtaa juuri pesty ja latvaa kohti kaamealla tavalla oheneva hiirenhäntäni (josta kyllä saa paksumman näköisen puunaamalla ja laittamalla, mutta nyt tosiaan latva harottaa tarkoituksella minne sattuu), toisessa kuvassa kuontaloni lisäkkeiden kanssa. Jep, sanoinhan että muutos on mieletön!


Image and video hosting by TinyPic

Näin muutaman tunnin testauksen jälkeen voin jo sanoa, että hiukset tekevät koko olemukseen ihmeitä. Minullakin on nyt ihan sellainen olo kuin olisin filmitähti! Hahahahahaha! Kiitos SIM, kiitos Heidi, kiitos/thank you Balmain Hair and thank you Richard. You guys really made my day!

4 kommenttia:

 1. MouMou: Niin on!!! <3 Ja oikeesti myös ponnarilla niin luonnolliset ettei tartte selitellä jokaiselle tutulle että joo, ei oo omat.

  Mutta hei, sulla on tällaset omasta takaa. Se on epäreilua, niin epäreilua! Et tiedäkään miten onnekas olet!

  VastaaPoista
 2. Onpas luonnollisen näköiset:) Tosi kauniit!

  Ellu

  VastaaPoista
 3. Ellu: Kiitos Ellu! Katselen hiuksiani vähän väliä peilistä. :) Miten voikin tulla näin onnelliseksi näin pienestä asiasta.

  VastaaPoista