maanantai 5. joulukuuta 2011

Etkojen testausta

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Aloitin viime viikonloppuni parhaalla mahdollisella tavalla, pikkujouluhenkisillä kauneusetkoilla hyvässä seurassa. Hiushuone Dandyn omistajat Sumi ja Marko halusivat testata uutta etko-konseptiaan muutaman bloggaajan kanssa ja ilokseni myös minut kutsuttiin mukaan.

Kauneusetkot toimivat seuraavasti: kerää kokoon ihanimmat ystäväsi tai lähimmät työtoverisi (testasimme konseptin neljän neitokaisen voimin (kiitos hauskasta illasta Jonna, Salla ja Veera!) ja neljän hengen ryhmä toimi loistavasti). Ota yhteyttä Dandyyn ja kerro milloin haluaisitte etkoilla ja mitä haluaisitte etkoilla tehtävän.

Omaan etkopakettiimme kuului jokaiselle osallistujalle kampaus ja meikki, reilusti skumppaa ja paljon ihanaa naposteltavaa, mm. vaahtokarkkeja, suklaakonvehteja, erilaisia pähkinöitä jne. Dandyläiset olivat keksineet myös kivan yllätyksen jonka olivat päättäneet antaa ensimmäiselle paikalle saapuvalle etkolaiselle. Satuin paikalle ennen muita ja ilostuin valtavasti kun kuulin saavani yllätyksenä ripsipidennykset!

Dandyssä ripsiä ja meikkejä tekevä Johanna taikoi minulle täydellisen ripsisetin 45 minuutissa! Käsittämätön suoritus, kertoo todellisista ammattilaisen otteista. Vertailun vuoksi sanottakoon, että otin viime kesänä ennen matkalle lähtöä toisessa hoitolassa reissuripset joiden laittamiseen meni lähes kaksi tuntia ja ehdin tuskastua liikkumatta makaamiseen jo moneen otteeseen. Peukku Johannalle!

Image and video hosting by TinyPic

neule Marella, housut Monki,
kengät Vagabond


Dandyläiset ovat mukavia, rentoja ja osaavia kauneusalan ammattilaisia ja saavat sinut varmasti rentoutumaan ja viihtymään. Jos ette ole vielä keksineet mitä kivaa voisitte kaveriporukalla tehdä vaikka pikkujoulujen merkeissä niin suosittelen ehdottomasti kysäisemään Dandystä vapaita etkoaikoja. Kun vielä muistatte aikaa varatessanne kertoa että saitte etkoista vinkkiä blogistani, niin etkojen hinta saattaa pyöristyä mukavasti hieman alaspäin... *vink vink*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti