lauantai 10. joulukuuta 2011

Valoseinää vasten

tunnetila: ei ihan mutta melkein

Image and video hosting by TinyPic

Täysin rempattu ja uudistunut Kluuvi on parhaita asioita Helsingissä hetkeen. Ennen saatoin käydä Kluuvissa kerran vuodessa jos sitäkään, nykyään sovin sinne miltei jokaiset treffini. Ivana Helsinki, 2 or + By YAT, R/H Pop up store, Kluuvin alakerran kauppahalli, Fratello Torrefazzione jne jne. Siinä jo muutama syy hengailla Kluuvissa. Myös näppärät piilopaikat joissa kuvata asukuvia voidaan lukea Kluuvin eduksi. En pysty edelleenkään poseeraamaan kameralle jos joku näkee. Hölmö mikä hölmö.

Kävin jokunen viikko sitten Kluuvissa R/H Pop Up Storen avajaisissa ja seuralaiseni löysi sieltä itselleen vaikka mitä kivaa. Minä löysin kaksi melkein asiaa. Ihan kummallista miten vaate on joskus henkarilla hyvä, päällä vielä parempi, mutta kun joku juttu on melkein, ei ihan, silloin vaate jää hankkimatta. Kaikkein kummallisinta on silloin, kun ei edes osaa sanoa missä vika. Tykkäsin mm. tästä mekosta kovasti, mutten kuitenkaan tarpeeksi. Myös yksi mallikappalerekin mekoista oli hyvä, muttei kuitenkaan ihan justiinsa. Harmitti.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

mekko H&M (syysmalliston mallikappale, saatu blogin kautta),
sormus Versace for H&M, nilkkurit Vagabond

Kuvien H&M:n mekosta tykkään kuin hullu puurosta ja pukeudun siihen nykyään vähintään kerran viikossa. Myös Versace for H&M:n överisormus on saanut jo paljon käyttökertoja. Musta mekko on ihan näköiseni, ymmärrän siis ihastukseni siihen, mutta entäs tuo sormus? Sen pitäisi, kaiken järjen mukaan, olla niin liikaa että se ei olisi yhtään tyyliseni. Jostain syystä se kuitenkin iski heti kuin metrinen halko. Miksi siis tuo ei ole liian överi vaan ihan justiinsa? Kummallisia on mieleni liikkeet..

Image and video hosting by TinyPic

Kiitos kuvista Vimps!

Käykö Teille koskaan niin, että tykkäätte jostain ihan kummallisesta asiasta ettekä edes itse tiedä miksi? Tuo outo juttu voi olla vaate, koru tai vaikkapa joku biisi joka sykähdyttää vaikka olette aina inhonneet ko. bändiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti