tiistai 20. joulukuuta 2011

Ohut ja eleetön

tunnetila: mukavuus

Image and video hosting by TinyPic

Kerroin ostaneen Samujilta kerralla useamman neuleen. Kansa (eli blogini pitkäaikainen lukija Saara :) ) vaati kuvia. Vastasin Saaralle, että neuleet ovat niin "tavallisia" perusneuleita etten ole kuvannut niitä blogiin, mutta tässä nyt ainakin kuva yhdestä Samuji-rakkaudesta.

Ihastuin neuleeseen heti kun näin syysmalliston pressikuvat. Ohut, kevyt, laskeutuva ja eleetön, ei juuri muuta voi neuleelta toivoa. Missasin malliston myyntiintulon ja tuo neule myytiin heti loppuun. Onneni oli suuren suuri kun sain käsiini luultavasti viimeisen kappaleen kyseistä vaatetta. Ja kyllä, pukeudun siihen alituiseen!


Image and video hosting by TinyPic

neule Samuji, toppi Cubus,
farkut Only, kengät Vagabond


Samuji on siitä mainio, että oli tyylisi lähes minkälainen tahansa, löydät valikoimista aina jotain juuri sinulle sopivaa. Oma vaatekaappini on täyttynyt Samujin rennoista ja laadukkaista neuloksista, toiset rakastavat mallistoissa ihan jotain muuta, esim. kivasti leikattuja mekkoja. Ja kaikki tämä on mahdollista vaikka mallistot eivät ole edes kovin laajoja. Silkkaa nerokkuutta!

6 kommenttia:

 1. Really its very interesting. Usually I am not interested on this topic but now I like your write up. It spark out.

  VastaaPoista
 2. me <3 samuji! rakastan kyllä samujin neuleitakin, nyt mua jotenkin harmittaa ihan hulluna etten raskinut ostaa sieltä enempää rakastamiani juttuja, kun ne olivat isossa alessa. byää. Mutta toisaalta, turha itkeä tavaran perään. Uusia aleja ja ihanuuksia tulee aina!

  VastaaPoista
 3. wikke: Me <3 Samuji too! :) Sulla on oikea asenne, uusia ihanuuksia tulee aina! Vanhoja ei tästä lähtien harmitella. Kiitos tästä!

  VastaaPoista
 4. Onpas hyvän näköinen neule. Tarttis päästä noita Samujin neuleita kokeilemaan joskus.

  VastaaPoista
 5. Nasu: Varoitan. Jos testaat, olet koukussa. :) Nim. kokemus puhuu

  VastaaPoista
 6. Minusta kaikkein vaikeinta on nimenomaan löytää neuleita. Kyllä se vaan niin on että neuleissa kannattaa panostaa, itse ainakin käytän hurjasti neuleita, talvella tietenkin ja kesällä takin sijaisena. Kyllä aika lottovoiton olet tehnyt kotimaisuus, materiaalit ja vielä mallit, kaikki natsaa, oi oi, pikkasen pitää myöntää olevans kade ;)

  kansa on puhunut!

  VastaaPoista